ثبت بیش از ۲۲ هزار طرح در سامانه رصد اشتغال کردستان

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل کار کردستان گفت: ۲۲ هزار و ۴۶۲ طرح و برنامه در سال جاری در قالب کد آیسیک در سامانه ملی رصد اشتغال استان بارگزاری شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جمیل فرجی صبح امروز در جلسه‌ای که با حضور کاربران و کارشناسان دستگاه های اجرایی استان به منظور چگونگی بارگزاری صحیح طرح ها و برنامه‌های پیشنهادی دستگاه‌های اجرایی حوزه اشتغال استان در سامانه ملی رصد اشتغال کشور برگزار شد، گفت: تاکنون ۲۲ هزار و ۴۶۲ طرح و برنامه در سال جاری در قالب کد آیسیک در سامانه ملی رصد اشتغال استان بارگزاری شده است که در طول سال می بایست حدود ۲۸ هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شود.وب به تغییر سیاستگذاری ایجاد اشتغال کشور در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: برخلاف سنوات قبل درسال ۱۴۰۴ توسط وزارت متبوع یا شورای‌عالی اشتغال هیچ تعهد ایجاد فرصت های شغلی یکطرفه برای استان‌ها تعریف نشده است بلکه براساس ظرفیت سنجی توسط دستگاه‌های اجرایی استانی و درقالب کد استاندارد آیسیک دستگاه‌های دخیل در موضوع ایجاد فرصت شغلی، امکان ایجاد فرصت شغلی براساس پتانسیل ها و ظرفیت‌ها شناسایی نموده که جمیع تمامی ظرفیت‌های شناسایی شده مبنای تعهد اشتغال استان است.فرجی گفت: برش شهرستانی سهم فرصت شغلی شهرستان‌های استان بارویکردی متفاوت از سنوات قبل، توسط دستگاه‌های اجرایی استانی تعیین و درسامانه بارگذاری می‌شود.
مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل کار استان به چگونگی سامانه رصد و کار آن اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر یکی از دغدغه‌های مهم دولت‌ها به ‌ویژه در کشورهای در حال توسعه، شفاف‌سازی آمارهای اقتصادی به‌ ویژه نرخ اشتغال بوده است.وی اظهار داشت: در ایران نیز به منظور رصد دقیق تر فرآیند اشتغال‌زایی در کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای را با عنوان «سامانه رصد اشتغال کشور» راه‌اندازی کرده که این سامانه با هدف ثبت، پایش و بررسی اطلاعات اشتغال واقعی در سراسر کشور راه‌اندازی شده و به یکی از مهم‌ترین ابزارهای سنجش عملکرد نهادهای دولتی در حوزه اشتغال تبدیل شده است.
12:20 - 1 اوت 2025

1 بازنشر
8800 بازدید