6 اردیبهشت 1403

در جنگ روانی، مُفت و مجانی نبازیم!

در رسانه‌های فارسی زبان خارجی کمتر خبر، گزارش یا تحلیل و تفسیری را می‌توان یافت که در آن، یک یا چند نارسایی یا ضعف در حوزه‌های مختلف کشورمان برجسته نشده باشد‌؛ دلیل آن هم این است که مفهوم جنگ از شیوه سخت‌افزاری به نرم‌افزاری تغییر یافته و وارد دنیای ارتباطات شده است.
اونا مردم رو بخاطر اوضاع بد اقتصادی متحد کردن و باعث شدن قشر زیادی از مردم از وضع نامطلوب‌ بنویسن و‌ بخوننن. حکومت چه؟ جز سعی برای مبارزه با اسرائیل چه تلاشی کرده .همه مردم‌از اقتصاد مینویسن چون باهاش دست و پنجه نرم میکننسیاست چه ایا همه سیاسین؟. با حلوا گفتن دهان شیرین نمیشه.
22:22 - 7 اردیبهشت 1403

4 واکنش
289 بازدید



2 پاسخ

@nikka8 اردیبهشت 1403
در پاسخ به و
شما از کجا میدونی مردم می نویسند شاید اکانت هایی از خارج کشور تولید محتوا میکنند به جای ما سوال می پرسند و به جای ما پاسخش رو هم می نویسند. شبهه ایجاد میکنند و مردم رو در این شبهه ها مشغول و درگیر مسائل غیر ضروری و کم اهمیت میکنند.

@nikka8 اردیبهشت 1403
در پاسخ به و
حکومت هم میخواد خودش رو درگیر مسائل حاشیه ای نکنه و اهدافی را که به سود مردم هست پیش ببرد