17 ساعت پیش

کاتز: تماشای ویرانی غزه، حس خوبی دارد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از شمال نوار غزه، با افتخار درباره ویرانی‌های به بار آمده با جنایات این رژیم صحبت کرد و آن را «نتیجه سیاستی حساب‌شده» خواند و گفت که تماشای این صحنه‌ها به او «حس خوبی» می‌دهد.
فهرست صدر تا ذیل جنایتکاران را منتشر کنیدو این انسان نما و کس و کارش رو هم در صدرش قرار بدیدتا آب خوش از گلوشون پایین نرههنوز یه دادگاه حکم هدم این حیوان رو صادر نکردهhttps://farsnews.ir/mollaiemohammad/1783797151617364481
پیشنهادها

انتشار لیست جنایتکاران جنگ تحمیلی دوم و سوم

در پی پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص خونخواهی امام شهید و انتقام از جنایتکاران دو جنگ اخیر، پیشنهاد می‌شود لیست موجودی که از صدر تا ذیل جنایتکاران در آن مشخص شده توسط نهادهای مربوطه منتشر شود. ۱. لبیک عملیاتی به پیام خونخواهی رهبری. ۲. جدی نشان دادن نظام در تحقق این خواسته مهم که با امنیت ملی ارتباط تنگاتنگ دارد. ۳. آزادگان جهان می توانند در خصوص شناسایی و معرفی و اقدام بر علیه این جانیان دین خود را به امام شهید ادا کنند. ۴. نا امن کردن زندگی این جنایتکاران حداقل نتیجه این اقدام است. ۱. این لیست شامل مشخصات کامل جنایتکاران باشد. ۲. به زبان های مختلف ترجمه و انتشار عمومی گردد. ۳. افراد اصلی جبهه کفر در صدر این لیست باشد. ۴. از فرمانده ناوی که مدرسه میناب را زده تا خلبانانی که در بمباران بیت آقا دخالت داشته اند باید در این لیست بیاید.

مجلس و قوه قضائیه، مسئولین دولتی ،نهاد های نظامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

09:30 - 23 تیر 1405

1058 بازدید