قلعه‌نویی: رهبر جانش را فدای ملت کرد

سرمربی تیم ملی گفت: ۳۸ سال مردم گفتند جانم فدای رهبر اما این رهبر بود که جانش را فدای ملت کرد.
۲۱ MB
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در ابتدای صحبت‌های خود در برنامه فوتبال برتر، اظهار داشت: اگر این حرف را بزنم شاید خیلی به من حمله شود. ۳۸ سال مردم گفتند جانم فدای رهبر اما این رهبر بود که جانش را فدای ملت کرد. شهادت او و سایر فرماندهان منجر به همبستگی فعلی شد‌. ان‌شاءالله پس از این جنگ، دولت و حاکمیت قدر مردم را بیشتر بدانند. مردم مطالباتی دارند که به حق است. هزینه‌های زیادی دادیم اما این پیچ را به کمک اهل بیت می‌گذرانیم.وی افزود: آدم ملی، مذهبی و عاشق ایران هستم اما فیلم‌هایی دیدم که قدرت حرف زدن را از ما گرفت. مردم در خیابان بیشتر از ۴۰ روز مانده‌اند و یکی از عوامل وحدت و اقتدار ایران، همین بود. اجازه بدهید سال نو و نوروز را هم تبریک نگوییم چراکه سال خوبی نبود و منتج به جنگ تحمیلی سوم، شهادت رهبر و فرماندهان و خصوصا دختران گل پرپر شده میناب و ناو دنا شد. سرمربی تیم ملی اضافه کرد: سازمان‌های حقوق بشر این مسائل را محکوم نمی‌کنند. این‌ کمک‌ها بود که سر دختران و جوانان مردم این بلاها را بیاورند؟ البته بعد از جنگ صحبت‌هایی خواهيم داشت. با هر نگرشی همه الان عاشق ایران هستند و پایش ایستاده‌اند. هزینه دادیم اما عاشقی را تجربه کردیم.قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: جا دارد از اینفانتینو تشکر کنیم چراکه در حساس‌ترین روز پلی‌آف جام جهانی به اردوی ما آمد و صحبت‌هایمان را شنید.به او گفتم در صحبت‌های قبلی خود، بیشتر از فوتبال درباره انسانیت صحبت کردید‌. اگر این پست‌ها ماندنی بود به شما نمی‌رسید. پس الان باید جای درست بایستید و از مظلومیت کشور عزیز ایران دفاع کنید. حضورش در اردوی تیم ملی تایید همین است.
۲۱ MB
وی خاطرنشان کرد: سرمربیگری تیم ملی یک افتخار است اما در بدترین شرایط فوتبال، مسئولیت تیم ملی را قبول کردیم.تقریبا ۹۰ درصد لژیونرهای ما دیگر در اروپا نبوده و شرایط سنی‌شان بالا بود. صدرنشین لیگ ما ۴۵ درصد امتیازات را از دست داده است. آقای گل ما در ۲۲ بازی ۱۱ گل زده با ۲ پنالتی زده و نمایندگان‌مان در آسیا شرایط خوبی ندارند. در اتاق فکرمان مو به مو مسائل را جلو بردیم. خدا را شکر نتایج خوبی هم گرفتیم‌.سرمربی تیم ملی با اشاره به اردوی این تیم در ترکیه، توضیح داد: گفتیم اگر یک کار را در این اردو انجام بدهیم، می‌توانیم ۳ پیام به دنیا منتقل کنیم. پیش از بازی اول با توجه به سفر زمینی بچه‌ها حدود ۳۰ ساعت در راه بودند. پیام اقتدار، مظلومیت و انسانیت کشور بزرگ ایران که تمدنی ۹ هزار ساله دارد و جبر و ریاضی را اختراع کرده است.قلعه‌نویی ادامه داد: می‌گویند عصر حجر اما ما در عصر حجر دانشمندان بزرگ و اختراعات زیادی داشتیم. سومین پیام ما هم ورزشی بود و به بهترین شکل تیمی که در حدود ۳۵ روز بازیکنانش بازی نکرده بودند مقابل نیجریه چنین بازی خوبی انجام دادند.وی تصریح کرد: برای اولین بار با وجود وقت نداشتن، برای اولین بار با سیستم ۳ دفاعه بازی کردیم و اگر داور اشتباه نداشت، مساوی می‌شد. این ۳ پیام را داده و وظیفه سربازی خود را انجام دادیم. من امیر قلعه‌نویی و بازیکنان سرباز کشوریم و هر جا نیاز باشد، پای تمامیت ارضی می‌ایستیم. سرمربی تیم ملی گفت: همیشه باید کنار مردم باشیم و حرف‌شان را انتقال بدهیم. از اردو راضی بودیم. ۳ بازی در دوره دوم مسئولیتم در تیم ملی این پیام را می‌دهد که می‌توانیم در جام جهانی کارهای بزرگی انجام بدهیم. بازی با ژاپن، دیدار ۱۲۰ دقیقه‌ای مقابل ازبکستان و بازی با نیجریه
۲۳ MB
قلعه‌نویی درباره اقدام نمادین ملی‌پوشان برای گرامی‌داشت شهدای مدرسه میناب، توضیح داد: فضا جوری بود که خود بچه‌ها این کارها کردند. در شرایط عادی جامعه در تورنمنت اردن و ازبکستان، سلام نظامی دادیم و حضور با چفیه را داشتیم و بازیکنان تیم ملی به واقع سربازان وطن هستند.وی اضافه کرد: جوان و بازیکنان مطالباتی دارند که می‌توان با گفت‌وگو جا انداخت. جواب نمی‌دهد آنها را مجبور کنیم کاری انجام بدهند. من همیشه شعاری داشته و می‌گویم یک دقیقه ماندن با عزت از ماندن با ذلت بهتر است. حضرت آیت‌الله بهجت می‌گوید آمده‌ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم. سرمربی تیم ملی گفت: بازیکنان تیم ملی هرکاری کردند دلی بوده و این موضوع کوله پشتی مدرسه میناب هم همین بوده است. در اتاق فکر خود ۲ روز درباره‌اش فکر کردیم. روز مسابقه با مسئولان فیفا در جریان گذاشتیم و آنها گفتند نمی‌شود اما نازی‌آبادی بازی درآوردیم(باخنده) با نفرات ذخیره صحبت کرده و این کوله پشتی‌ها را به بچه‌های نیمکت‌نشین دادیم تا درون چمدان خود بگذارند. و هنگام سرود ملی آن‌ها را در عمل انجام شده قرار دادیم.قلعه‌نویی تصریح کرد: مثال نازی آباد را می‌زنم زیرا با احترام به همه مردم ایران، محله عشق است. حساسیت جوانان گاهی باعث می‌شود به جاده خاکی بزنند اما باید آن‌ها را باید کمک کنیم تا به خط بیایند. در این ۳_۲ سال همه پای کار بودند و به غیر از یک‌مورد فنی، هیچ موردی نداشتیم که در رختکن برخورد کردیم. وی ادامه داد: ۱۳ ماه است پاداش صعود به جام جهانی را نگرفتیم در صورتی که در دوره گذشته هفته اول، پاداش خودشان را دریافت کردند اما باید آنها را راهنمایی کرده و در نهایت یازده عاشق را به جام جهانی می‌بریم.
۱۹ MB
سرمربی تیم ملی با اشاره به اهمیت مسائل انضباطی در این تیم، تاکید کرد: هر بازیکنی به جز آریا یوسفی کارت قرمز گرفت، در اردوی بعدی دعوت نشد. او هم یک بازیکن جوان است. احسان حاج صفی از جام ملت‌ها در تیم ملی نبود. بازیکنی که بیشترین بازی ملی را دارد و اگر این بار هم به جام جهانی بیاید، چهارمین دوره‌اش می‌شود‌. هیچ وقت اصول خود را زیر پا نمی‌گذارم. روزی در رختکن گفتم این پیراهن را می‌گذاریم و هرکس حقش است آن را بردارد. می‌خواهد احسان حاج‌صفی باشد، علیرضا جهانبخش یا امیرحسین محمودی‌.
۳ MB
قلعه‌نویی درمورد تیم ملی بانوان توضیح داد: اگر این حرف‌ها را بزنم زیاد به من حمله می‌شود. شهید تنگسیری با برخی از این دخترخانم‌ها صحبت کرده و می‌گفت شما شرف ما هستید و من حاضرم برای این شرف جان خود را نیز بدهم‌. این عزیزان بانوان ما را با کارشان سربلند کردند. کاری به نتیجه ندارم. هرچند نتیجه هم خیلی عالی بود. اگر اشتباه نکنم یک بار از کره‌جنوبی ۱۰ یا ۱۵ گل خوردیم و اللن ۳ گل.وی خاطرنشان کرد: مرضیه جعفری از لحاظ فنی هم دست‌آورد خوبی داشته اما کاری که در استرالیا انجام دادند قابل تقدیر است. باید از خانم فریده شجاعی نیز تشکر کنیم. اگر آدم‌ها سر جایشان باشند، چنین اتفاقی می‌افتد. فضای استرالیا خوب نبود اما خیلی از دوستان برای انتقال تیم به تهران تلاش کردند.سرمربی تیم ملی درباره احتمال تکرار این اتفاقات برای این تیم در آمریکا، تصریح کرد: هرچه خدا بخواهد همان می‌شود.
۳ MB
قلعه‌نویی گفت: به همین خاطر می‌خواهیم یک تیم باتجربه به جام جهانی ببریم. هرچند به جوان هم بها داده‌ایم. یکی از دلایلی که برای دیدن بازی‌های تیم ملی امید به عربستان رفتم همین بود که ببینم کدام یک از بازیکنانش می‌توانند به ما در جام جهانی کمک کنند و کدام به جام ملت‌ها می‌رسند.وی افزود: البته مبارک هرکسی باشد که پس از جام جهانی سرمربی تیم ملی می‌شود. کاری که ما کردیم هم جوان‌گرایی بود و هم تغییر نسل دادیم. هم توانستیم نتیجه بگیریم. کدام مربی می‌رود یک هفته تا ۱۰ روز تیم ملی امید را ببیند؟ من فقط برحسب وظیفه با این تیم صحبت‌های کلی داشتم و فقط در عربستان یک تماشاگر بودم. گروه ما ماه‌ها وقت می‌گذارد.
۲ MB
سرمربی تیم ملی درباره اینکه اگر کسی در چارچوب قرار نمی‌گیرد نباید به جام جهانی برود، اضافه کرد: قبل از فوتبال، ایران از همه چیز مهم‌تر است. احمد نوراللهی را خیلی دوست دارم اما در چارچوب ما قرار نگرفت. در همین اردوی ترکیه، اگر جنگ نبود خیلی از بازیکنان قرار بود، نباشند اما نگاه ملی داشتیم. از محسن معتمدکیا که چندین سال است کنار تیم مای حضور دارد بپرسید بازیکنان فداکارانه مشکلات را خودشان حل می‌کنند. مشکلی که نشود حل کرد به من می‌رسد.قلعه‌نویی درباره احتمال تقویت کادرفنی، گفت: قبول دارم باید کادرفنی تقویت شود. این تیم در بدترین شرایط تاریخ فوتبال، سریع‌ترین صعود را داشته و یعنی در همه ابعاد کار کرده اما الان جام جهانی است و باید تقویت شود.وی درمورد لزوم استفاده از روان‌شناس در تیم ملی، پاسخ داد: سال ۱۳۸۲ در استقلال، برای اولین بار دکتر منتظری را به‌عنوان روان‌شناس کنار خود آوردیم. سال ۲۰۰۷ هم با ما به تیم ملی آمد. حتما در جام جهانی از یک دکتر بسیار بزرگ ایرانی که الان در آمریکا اقامت دارد و مشکل ویزا هم ندارد، کمک می‌گیریم. برداشتن این بار سخت نشان‌دهنده کار ماست که همه وظایف خود را انجام داده‌اند.
۲ MB
سرمربی تیم ملی درباره نظرش نسبت به ادامه لیگ برتر، گفت: ما تابع تصمیم در مورد لیگ برتر هستیم، فقط زودتر به ما اعلام کنند. البته تصمیم باید با عدالت باشد‌. یک سال قبل از جام جهانی مهندسی معکوس کرده و برنامه‌ریزی کردیم اما این اتفاقات رخ داده و باید همه کمک کنیموی ادامه داد: ما دو اردوی دیگر داریم که شاید تعدادش به چهار هم برسد. زمان کافی را داریم. باید قبول کنیم برخی تیم‌ها بر ما غالب هستند و باید ۳-۴-۳ بازی کنیم و برای این سیستم نفرات بهتری داریم.قلعه‌نویی درخصوص بازی با نیجریه، توضیح داد: برای بازی با سه دفاع حداقل سه جلسه تمرینی گذاشتیم و از روز اول به بازیکنان گفتیم که مقابل نیجریه با سه دفاع بازی می‌کنیم. این دیدار ما را امیدوار کرد و حقمان باخت نبود. روی گل اول نیجریه دو بازیکن ما مصدوم بودند و حسین کنعانی‌زادگان اگر آماده بود، عملکرد بهتری داشت و آن گل را دریافت نمی‌کردیم.وی درباره برخی انتقادات نسبت به ضعف کاستاریکا، توضیح داد: کاستاریکا ۵ سال بود که باختی با این تعداد گل خورده نداشت و اخرین بار مقابل اسپانیا در جام جهانی شکست سنگینی خورده بود. پس تیم ضعیفی نبود و کاستاریکا تیم خیلی خوبی بود. پس از باخت، مربی‌شان تحت فشار قرار گرفت سرمربی تیم ملی درباره جوان‌گرایی، گفت: سعید عزت‌اللهی بازیکن باارزشی برای ماست اما ما جوان‌گرایی کردیم. جوان ساختیم‌ و تحويل تیم ملی امید دادیم. پس از رضا عنایتی، این تیم بک سال سرمربی نداشت. خیلی از نفرات‌ در تیم بزرگسالان بودند که به امیدها رفتند.
قلعه‌نویی گفت: بازیکنان جوان دیگری هم به این چرخه اضافه می‌شوند اما به خواسته خود رسیدیم. البته نفراتی مثل رزاقی‌نیا دست‌آورد مربیان باشگاهی هستند اما جوانی مثل امیرحسین محمودی را بازی دادیم برخلاف خیلی از نفرات باتجربه که در این اردو بازی نکردند.وی افزود: یکی از خلاء های فوتبال ما این است که بازیکن جوان ژاپنی برخلاف ایران نزدیک به ۱۰۰ بازی بین‌المللی دارد. همین امیرحسین محمودی با مدافع بلند قامت کاستاریکا روی هوا رفت و جفت‌شان افتادند‌. خدا را شکر بلند شد و به بازی ادامه داد‌ اما آن دفاع لنگان لنگان بیرون آمد که گفتم دم امیرحسین گرم.
سرمربی تیم ملی درباره بازی‌های دوستانه پیش از جام جهانی، گفت: با سفیران خود در ترکیه و اسپانیا صحبت کردم و قرار بود اگر شد در اسپانیا یا ترکیه بازی کرده و کمپ خود را آنجا بگذاریم که نشد‌. تنها راه حل ما برگزاری اردو در ترکیه و منطقه‌ای بین آلانیا و آنتالیا یعنی بلیک است‌. شرایط آب و هوایی را آنجا انجام می‌دهیم. در حال نهایی کردن یک تا دو بازی هم هستیم.وی افزود: طبق صحبت با سفیر خود در ترکیه می‌خواستیم با این تیم هم بازی کنیم که گفتند زودتر می‌خواهیم به امریکا برویم.قلعه‌نویی ادامه داد: البته آخرین بازی ما در آمریکا مشخص است‌. پورتوریکو حریف ما است و پشت درهای بسته بازی خواهیم کرد تا با شرایط روحی و روانی خوبی ناشی از برد مقابل این تیم وارد مسابقات شویم. در هر ۴۵ دقیقه طبق عرف یک ترکیب می‌گذاریم. البته خود من همیشه دوست دارم با تیم‌های بزرگ بازی کنیم. همانگونه که سال ۲۰۰۷ بدون لژیونرها لز مکزیک چهار گل خوردیم. بازی با نیجریه بیشتر از پنج گلی که به کاستاریکا زدیم دست‌آورد داشت‌.
۴ MB
وی افزود: همه مسئولان دنبال بازی بزرگ هستند. اگر بشود که چه بهتر و اگر نشود نباید بهانه‌تراشی کنیم. مثلا امروز دنیامالی راهنمایی خوبی کرد. مناف هاشمی هم به عنوان معاون مالی وزارت‌خانه توصیه‌هایی داشت‌ و تماس‌هایی گرفت.سرمربی تیم ملی اضافه کرد: مردم در این بیش از ۴۰ روز پای اقتدار ایران ایستادند. مسئولان به فکر مردمی باشند که خانه‌هایشان در جنگ تخریب شد. در تاريخ از مردم ایران به بزرگی یاد خواهند کرد و پنجاه سال بعد می‌گويند مردمی بودند که پای تمامیت کشورشان ايستادند. اما مطالباتی درمورد دغدغه‌ها و مشکلات جوانان داریم که پس از این جنگ به آنها خواهيم پرداخت. با شناختی که از پزشکیان دارم و امتحانی که در این شرایط سخت پس داده پس از این به همه مردم توجه شود‌. باید به همه نگرش‌ها احترام بگذاریم‌.قلعه‌نویی درباره اینکه ملی‌پوشان باید محکم‌تر و قوی‌تر ارادت خود را نشان بدهند، گفت: قبل بازی کاستاریکا کلیپی از سرود خواندن تیم ملی برزیل گذاشتیم و گفتیم سرود خواندن یعنی به این شکل به سرود خود افتخار کنید. گفتم باید عاشق مردم و کشورمان باشیم. به خاطر مملکت‌مان باید سرباز وطن باشیم.#تیم_ملی#امیر_قلعه‌نویی#ایران
01:58 - 25 فروردین 1405
ورزش
فوتبال ایران

2 بازنشر21 واکنش
79٫6k بازدید


23 پاسخ

@user1775170464777 ساعت پیش
در پاسخ به
با احترام ، با اختلاف منفور ترین مربی تیم ملی فوتبال ایران شما هستید آقای قلعه نوعی 🙏

@Hosein__rezaei7 ساعت پیش
در پاسخ به
بزن که خوب میزنی!

تصویر نمایه‌ی ‌از هیروشیما تا میناب‌
@NightMan6 ساعت پیش
در پاسخ به
سیلبیریتیهای ساکت در قبال تجاوز به ایران را در بخشی از سایت حافظه ما معرفی کنید
مطالبه

سلیبیریتیهای ساکت در تجاوز به ایران را در سایت حافظه ما معرفی کنید.

ضمن تشکر از ایجاد سایت https://hafezehma.ir/ که خائنین وطن و رقاصه های متجاوزین را برای همیشه در تاریخ ثبت و آنان را به مردم معرفی مینماید ، تقاضا داریم سلیبیریتیها، هنرمندان ، ورزشکاران و افراد مشهوری که کاملا سکوت عامدانه در مورد تجاوز به وطن کرده اند را نیز در بخش جداگانه ای از سایت ثبت کرده یا امکان ثبت آنان را به کاربران بدهید. از آنجا که افراد مشهور حتی سکوتشان نیز میتواند به عنوان نوعی همراهی با دشمن یا حداقل عدم همراهی با میهن برداشت شود ، اینکار کاملا اخلاقی و لازم میباشد. پاینده ایران ، شیعه، رهبر

یگان های سایبری نیروهای مسلح، کارگروه ساماندهی فضای مجازی، سایت حافظه ما، فعالین فضای مجازی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Antikazemi106 ساعت پیش
چقدر دوست داشتنی هستن این اقای قلعه نوعی 😍با احترام پرسپولیسی ام

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Hajihoseinloabbas6 ساعت پیش
در پاسخ به
😂 طرح کاریکاتوریست یمنی «کمال شرف» از ایده محاصره دریایی ترامپ

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌مردم عادی (ورژن تغییر یافته)‌
@Mardom_adi5 ساعت پیش
در پاسخ به
من نمیشناسم شما رو چون فوتبالی نیستم. ولی آفرین و درود بر شرف شما که ولایت مدار هستید، خداوند به شما جزای خیر دهد

@Hoseyn_cheraqi5 ساعت پیش
در پاسخ به
باریکلا به جناب آقای قلعه‌نویی، مربی خوشنام و افتخار آفرین تیم ملی کشورمانای کاش اینترنت برای ما شهروندان درجه چندم باز میبود تا به شکل ویژه ای از شما تقدیر و تشکر کنیم ولی حیف...#اینترنت #اینترنت_آزاد #اینترنت_بین_الملل

@user1776010996635 ساعت پیش
در پاسخ به
رهبری غنی سازی براش خیلی مهم بود

@user17091004531282675995 ساعت پیش
در پاسخ به
آقای قلعه نوعی مطمئن باش سرمربی تیم ملی در جام جهانی خودتی

تصویر نمایه‌ی ‌علی رضا آخرتی‌
@user171198259364 ساعت پیش
در پاسخ به
بنده هم معتقد بودم که این دوره جام جهانی را بهتر است تحریم کنیم و حضور نیابیم ولی اکنون با توجه به اینکه اگر ما نرویم می خواهند کشور هایی مثل امارات رو جایگزین ما کنند همان خودمان برویم بسیار بهتر است .

تصویر نمایه‌ی ‌حامد‌
@hamed_am4 ساعت پیش
در پاسخ به
در پناه امام زمان موفق باشید.مربی بسیار متعهد و متخصص هستید و امید دارم ان شا الله از گروه به عنوان تیم اول صعود کنیم.

تصویر نمایه‌ی ‌خلیج فارس‌
@user1768378758474 ساعت پیش
در پاسخ به
اقا قلعه نوعی. کسایی که ضد اسلام و جمهوری بوودن جای تو تیم ندارنمثل ازمون و سید حسین حسینیاینا تو امریکا حاشیه ساز میشنو تیم به حاشیه میبرن

تصویر نمایه‌ی ‌حسین غدیری‌
@HosseinGhadiri4 ساعت پیش
در پاسخ به
خیلی خوبه که حقیقت رو فهمیدند. اوضاع کشور ما به این روز افتاد، بخشی به خاطر اظهار نظرهای خودش و امثال خودش به نفع دشمن بود. صحبتهای ایشون به نفع رسانه‌های دشمن رو فراموش نمی‌کنیم.

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا گلزار‌
@user1776120558893 ساعت پیش
در پاسخ به
جناب قلعه نویی با سیم کارت سفید نمیخواهید حرفی هم از قطعی اینترنت بزنید؟ شما چطور خودتون رو مردمی میدونید؟

@Pazakaa183 ساعت پیش
در پاسخ به
چه رقابت نفس‌گیری در مسیر بالش

تصویر نمایه‌ی ‌سیدمحمد موسوی‌
@Mosavifar23 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌سیدمحمد موسوی‌
سیدمحمد موسوی

@Mosavifar2  •  6 ساعت پیش

ماجرای خواهر و برادر

نمایش گزارش


@gvuthnukju3 ساعت پیش
افشین پیروانی هم رفت آمریکا تا با دادن مالیات به آمریکا شریک در بمب هایی که آمریکا بر سر مردم ایران می ریزد باشد.بالاخره از هر بمب، چند اتم و مولکولش سهم کمکهای افشین، فوتبالیست غیور و پر افتخار خار کشور است.طایفه فوتبالیست جماعت عموما همینه، حالا انگشت شماری و غیرش هست.فوتبالیست و بازیگر

@Biraant3 ساعت پیش
در پاسخ به
البته ایشون چهار سال پیش گفته بود این چهل سال همش ظلم ظلم ظلم بوده...ببخشید اینترنت وصل شد گوگل کنید میاد

تصویر نمایه‌ی ‌رام هرز‌
@Ramharz2 ساعت پیش
در پاسخ به
روغن ریخته نذر امامزاده! ... عجب پاچه خواری هستید شما سالار!