تصمیم‌های جنجالی اولین بازی هفته بیست و یکم تایید شد

کارشناس داوری اختصاصی خبرگزاری فارس‌ به تحلیل قضاوت نخستین بازی هفته بیست و یکم لیگ برتر پرداخت.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های شمس آذر قزوین و آلومینیوم اراک به عنوان نخستین دیدار هفته بیست و یکم لیگ برتر امروز(جمعه) با تساوی بدون گل به اتمام رسید.در این مسابقه گل تیم آلومینیوم با ضربه علی وطن‌دوست مردود شد و در دقیقه ۳+۴۵ نیز تیم داوری اعتقادی به اعلام خطای پنالتی به خاطر برخورد امیرمحمد محکم‌کار و کورش اژدهاکش درون محوطه جریمه شمس آذر نداشت.
حیدر سلیمانی، کارشناس داوری اختصاصی خبرگزاری فارس درباره این ۲ صحنه، اظهار داشت: در دقیقه ۲۰ مهاجم آلومینیوم(جواد آقایی‌پور) در هنگام ارسال توپ توسط همدسته‌اش در وضعیت آفساید قرار دارد و نسبت به آخرین مدافع نیم بدن جلوتر است. کمک داور نتوانست تشخیص دهد اما VAR اعلام آفساید کرد که تصمیم درست بود.
۳۶۲ KB
وی افزود: در صحنه دقیقه ۳+۴۵ هم مدافع خطایی روی مهاجم مرتکب نشد و مهاجم سعی کرد با گیر انداختن پا از داور پنالتی بگیرد. به همین دلیل ادامه بازی صحیح بود.#آلومینیوم #شمس‌آذر#لیگ_برتر
۱۶ MB
18:18 - 24 بهمن 1404
ورزش
فوتبال ایران

2 بازنشر1 واکنش
44٫2k بازدید