ورود موتورسواران به خطوط ویژه زیر ذره‌بین می‌رود

رئیس شورای شهر تهران از تشدید کنترل خطوط ویژه و BRT خبر داد و گفت ورود غیرمجاز خودروها و موتورسیکلت‌ها به این خطوط با دوربین ثبت و متخلفان جریمه می‌شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه چهارصد و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به ارائه گزارش مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر، اظهار کرد: درباره این شرکت مسائلی مطرح و شکایت‌هایی نیز وجود داشته که باید مورد بررسی قرار گرفته و برطرف شود.وی درباره ساماندهی خطوط ویژه و BRT نیز گفت: در گفت‌وگو با شهردار تهران موضوع کنترل خطوط تندرو مطرح شد و مقرر شده است تعدادی نیروی مورد نیاز برای اجرای سیستم الکترونیکی دریافت بلیت به کار گرفته شوند. هدف این است که پرداخت کرایه در این خطوط به شکل الکترونیکی انجام شود.چمران با اشاره به ورود برخی وسایل نقلیه به خطوط ویژه، افزود: تنها خودروهایی که مجوز دارند می‌توانند وارد این خطوط شوند و برای موتورسیکلت‌ها نیز طرحی در نظر گرفته شده که باید اجرایی شود. کنترل موتورسیکلت‌ها از طریق شماره پلاک دشوار است، اما امکان اجرای آن وجود دارد.رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه ورود غیرمجاز به خطوط ویژه مشمول جریمه است، تصریح کرد: در این زمینه خلأ قانونی وجود ندارد و خودروها و موتورسیکلت‌هایی که بدون مجوز وارد خطوط ویژه شوند، جریمه خواهند شد.وی استفاده از دوربین را راهکاری برای کاهش برخوردهای سلیقه‌ای دانست و ادامه داد: زمانی که کنترل توسط نیروی انسانی انجام شود، احتمال برخورد سلیقه‌ای وجود دارد، اما دوربین می‌تواند تمام وسایل نقلیه متخلف را به یک شکل ثبت و جریمه کند و شورا نیز با برخورد سلیقه‌ای مخالف است.
چمران در پاسخ به پرسشی درباره ضرورت تمجید از مدیران در گفت‌وگوهای رسانه‌ای، اظهار کرد: مدیری که وظیفه خود را به درستی انجام دهد، شایسته تقدیر است، اما مصاحبه با مدیران نباید صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته باشد و می‌تواند محلی برای طرح نقد و گفت‌وگو نیز باشد.وی همچنین درباره توسعه سنگ‌فرش در معابر تهران هشدار داد و گفت: اگر سنگ‌فرش برای تردد خودروها مشکل ایجاد کند، توسعه آن اقدام مناسبی نیست. برای اجرای سنگ‌فرش هزینه زیادی شده و جمع‌آوری آن نیز هزینه‌های جدیدی به همراه دارد.رئیس شورای شهر تهران افزود: اجازه نخواهیم داد سنگ‌فرش‌هایی که اجرا شده‌اند به راحتی حذف شوند؛ چراکه چنین اقدامی می‌تواند صرفاً به نفع پیمانکاران باشد. موتورسواران نیز در صورت رعایت اصول رانندگی می‌توانند در معابر سنگ‌فرش‌شده تردد کنند.چمران در بخش دیگری از سخنان خود درباره طرح «خانه‌ریز» گفت: این طرح در صورتی که بتواند به خانه‌دار شدن مردم کمک کند، طرح خوبی است و می‌توان آن را اقدامی مثبت ارزیابی کرد.وی درباره اظهارات شهردار تهران مبنی بر تحقق ۹۰ درصدی بودجه ۴۲۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری نیز گفت: برای اظهارنظر دقیق درباره این موضوع باید از شهردار سؤال کنم که منظور ایشان دقیقاً چه بوده است.چمران ادامه داد: بودجه سال گذشته محقق شده و در سال جاری نیز تاکنون بودجه پیش‌بینی‌شده محقق شده است. بودجه امسال ۴۲۰ هزار میلیارد تومان تعیین شده و در سه ماه نخست، حدود ۹۰ درصد از رقم پیش‌بینی‌شده برای این مدت محقق شده است.رئیس شورای اسلامی شهر تهران یکی از عوامل مؤثر در تحقق بودجه را پیش‌بینی تخفیف عوارض عنوان کرد و گفت: این موضوع در روند تحقق درآمدهای شهرداری تأثیرگذار بوده است.
وی در پایان درباره هزینه‌های مربوط به اربعین نیز تأکید کرد: اعتبار مربوط به اربعین در لایحه بودجه مشخص شده و هر میزان هزینه‌ای که انجام شده باشد، باید گزارش آن ارائه شود و قطعاً این گزارش ارائه خواهد شد.
09:45 - 20 مرداد 1405
جامعه
شهری

2 بازنشر2 واکنش
12٫9k بازدید



5 پاسخ

@user1784144763742 ساعت پیش
در پاسخ به
کلا راهنمایی رانندگی تهران ول کرده شهر رو

تصویر نمایه‌ی ‌سلام‌
@Salam02 ساعت پیش
در پاسخ به
متأسفانه کمتر جایی مثل #ایران اینقدر هرج و مرج و بی قانونی هست ،هر کسی هر جور می‌خواهد رفتار می‌کند، #نظارت نیست، #جریمه نیست ، #قانون جدی گرفته نمی‌شود و....دزدی، احتکار، بی حجابی، فساد، رانت، اختلاس، گران فروشی، کم فروشی، قوانین راهنمایی رانندگی و صد ها مورد دیگر....

@Abtin1 ساعت پیش
در پاسخ به
نیروی راهنمایی و رانندگی واقعا کجا هستند ، ما حتی در پیاده رو 2 قدم از دست موتورها نمیتونیم راه بریم ، تا این حد بی در و پیکر بودن هیچ توجیهی نداره ! راننده خودرو و موتور جلوی چشم پلیس خلاف میکنه ! از عروسک پلیس استفاده کنید بهتر جواب میده حداقل حقوق پرداخت نمیکنید

تصویر نمایه‌ی ‌سمیه علیرضایی‌
@user1768382736231 ساعت پیش
در پاسخ به
نسل آینده، امروز در فضای مجازی تربیت می‌شود. بی‌تفاوت نباشیم.«مطالبه ارتقای امنیت فرهنگی، سواد رسانه‌ای و کیفیت محتوای فضای مجازی»یک امضا، یک گام برای ارتقای فرهنگ، سواد رسانه‌ای و آینده ایران؛ از این پویش حمایت کنید.https://farsnews.ir/user176838273623/1785325193950872296

پویش ملی «مطالبه ارتقای امنیت فرهنگی، سواد رسانه‌ای و کیفیت محتوای فضای مجازی»

مطالبه

مطالبه ارتقای امنیت فرهنگی، سواد رسانه‌ای و کیفیت محتوای فضای مجازی

فرهنگ و هویت یک ملت، نخستین سنگر امنیت ملی آن است. امروز بخش مهمی از تربیت فکری، فرهنگی و اجتماعی کودکان، نوجوانان و جوانان در فضای مجازی و رسانه‌ها شکل می‌گیرد. کیفیت این فضا، مستقیماً بر خانواده، آموزش، سبک زندگی، سرمایه اجتماعی و آینده کشور اثر می‌گذارد. در شرایطی که جریان گسترده‌ای از اطلاعات نادرست، محتوای آسیب‌زا، ترویج خشونت، عادی‌سازی آسیب‌های اجتماعی و الگوهای ناسالم رفتاری در فضای مجازی در دسترس نسل جدید قرار دارد، تقویت تولید محتوای عمیق، جذاب، علمی و هویت‌ساز، ضرورتی ملی است؛ ضرورتی که تنها با اقدامات مقطعی محقق نخواهد شد. ما امضاکنندگان این پویش، از شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت علوم، سازمان صداوسیما و سایر نهادهای مسئول مطالبه می‌کنیم: - تدوین، انتشار عمومی و اجرای «سند ملی ارتقای کیفیت محتوای فرهنگی و رسانه‌ای» با تمرکز بر کودک، نوجوان و جوان و ارائه گزارش‌های دوره‌ای از میزان تحقق اهداف آن. - آموزش فراگیر و مستمر سواد رسانه‌ای، تفکر نقادانه، مهارت تشخیص اطلاعات نادرست و استفاده مسئولانه از فضای مجازی در نظام آموزشی و برنامه‌های عمومی. - حمایت هدفمند، شفاف و عادلانه از تولیدکنندگان آثار فرهنگی و رسانه‌ای فاخر، شامل فیلم، انیمیشن، بازی، کتاب و محتوای دیجیتال، با هدف تقویت هویت ایرانی، اخلاق اجتماعی، مسئولیت‌پذیری، استحکام خانواده، فرهنگ مطالعه و علم‌آموزی. - استقرار نظام ارزیابی مستمر و انتشار عمومی گزارش‌های دوره‌ای درباره کیفیت، اثربخشی و نتایج سیاست‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور. - تشکیل شورای مشورتی دائمی با حضور دانشگاهیان، پژوهشگران، معلمان، خانواده‌ها، متخصصان رسانه، فعالان فرهنگی و نمایندگان بخش خصوصی برای مشارکت در تدوین، اجرا، ارزیابی و به‌روزرسانی سیاست‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور. - بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های فرهنگی برای گسترش مشارکت اجتماعی و ارتقای کیفیت برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای. سرمایه اصلی هر کشور، نه منابع طبیعی، بلکه انسان‌های آگاه، مسئولیت‌پذیر و برخوردار از هویت فرهنگی آن هستند. از مسئولان کشور انتظار می‌رود با نگاهی آینده‌نگر، برنامه‌ای جامع، زمان‌بندی‌شده، شفاف، پاسخگو و قابل ارزیابی برای ارتقای کیفیت فضای فرهنگی و رسانه‌ای کشور تدوین و اجرا کنند. تقویت امنیت فرهنگی، سرمایه‌گذاری برای آینده ایران است؛ آینده‌ای که با آگاهی، مسئولیت‌پذیری، آموزش و تولید محتوای ارزشمند ساخته می‌شود. تحقق این هدف، نیازمند سیاست‌گذاری هوشمند، مشارکت عمومی و عزم مشترک همه نهادهای مسئول است.

دفتر مقام معظم رهبری، شورای عالی فضای مجازی، نهاد ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز رسانه‌های دیجیتال در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پروررش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، مجلس شورای اسلامی ایران، جامعه اندیشکده ها و خانه اندیشه ورزان کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


@Alirezarezaei1249 دقیقه پیش
شبانه روز تبلیغ موتورسیکلتتهران از بمبی هند بدتر شدهیک عاقل و تصمیم گیرنده نیست؟!این چه وضع تردد در مرکز شهره؟!