مدیرعامل شرکت واحد:جای خانم ها و آقایان در اتوبوس‌های BRT تغییر می‌کند

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه جای خانم ها و آقایان در اتوبوس‌های BRT تغییر می‌کند، گفت: متأسفانه خانم‌ها بیشترین آسیب را در تصادفات راهنمایی و رانندگی مرتبط با اتوبوس‌ها می‌بینند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مهدی علیزاده مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: به دلیل حضور گسترده موتورسیکلت‌ها و ماشین‌های شخصی در خطوط ویژه اتوبوس، ترمزهای ناگهانی راننده اتوبوس برای جلوگیری از برخورد با عابر یا این‌ وسایل گاهی اجتناب ناپذیر است و به دلیل وجود بخش خانم‌ها در جلوی خطوط بی آرتی بیشترین صدمات به آنها وارد می‌شود.علیزاده اظهار کرد: در صدها خط متعلق به بخش خصوصی که مانند قدیم الایام آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی اتوبوس حضور دارند کمتر شاهد آسیب دیدگی آقایان بوده‌ایم و این بر اساس رصد آماری ۲ ساله است.مدیرعامل شرکت واحد گفت: حفظ سلامت و امنیت همه شهروندانی که در طول ۲۴ ساعت شبانه روز از خطوط بی آرتی ما استفاده می‌کنند از اهمیت بالایی برخوردار است و بر همین اساس و به توصیه متخصصان تصمیم گرفتیم وضعیت استقرار خانم‌ها و آقایان در خطوط بی آرتی به روال قدیم یعنی آقایان در جلو و خانم‌ها در بخش انتهایی باز گردد.علیزاده تاکید کرد: امسال به امید خدا و با پیگیری‌های فراوان شهردار تهران، تعداد قابل توجهی اتوبوس تولید داخل یا خارج از کشور به ناوگان اتوبوسرانی اضافه می‌شود و تلاش خواهیم کرد در مدت زمان نه چندان طولانی مردم شاهد آسایش بیشتری در اتوبوس‌ها باشند.
پایان پیام/#مهدی_علیزاده#اتوبوسرانی#تصادفات
18:30 - 30 فروردین 1403

3 بازنشر8 واکنش
10٫5k بازدید



4 پاسخ

@Hamid135530 فروردین 1403
در پاسخ به
کار بسیار خوبی هست که بسیار دیر انجام شده ولی باز جای تشکر دارد چون جلوی ضرر را از هر جا بگیری منفعت هست

@Shaikhi30 فروردین 1403
در پاسخ به
علیزاده جان، آقا سلام علیکم.از اول هم خیلی برای من عجیب بود که چه دست ها (و افکاری) پشت پرده هست؛ که کار به اینجا می کِشه! ایران شده سرزمین عجایب!اگر موتور، ماشین و...، نبود؛ این تصمیم گرفته نمی شد! ا...، اکبر! پناه می بریم به خدای سبحان. در رابطه با رفتار دختر، پسرها؛ در اتوبوس و مترو چی؟

تصویر نمایه‌ی ‌باران زعیمی‌
@baran2z31 فروردین 1403
در پاسخ به
خدا خیرتون بده