ثبت رکورد حمل یکسره نهاده‌ های دامی از بندر چابهار

مدیرکل پشتیبانی امور دام سیستان و بلوچستان از ثبت رکوردی کم‌ سابقه در عملیات تخلیه و حمل نهاده‌ های دامی از بندر چابهار خبر داد.
سیامک سرابندی در گفت‌ و گو با خبرنگار فارس در چابهار اظهار کرد: در روز دوم تیرماه سال جاری بیش از ۹ هزار تن نهاده دامی به صورت حمل یکسره از پای کشتی به مقاصد مختلف کشور ارسال شد که این میزان رکوردی قابل توجه در فرآیند تخلیه و حمل نهاده‌ های دامی از بندر چابهار محسوب می‌ شود.
وی افزود: این عملیات با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، ناوگان حمل‌ و نقل و عوامل بندری انجام شد و نقش مهمی در تسریع روند تامین نهاده‌ های دامی و پشتیبانی از بازار کشور دارد.
مدیرکل پشتیبانی امور دام سیستان و بلوچستان ادامه داد: حمل یکسره نهاده‌ ها علاوه بر کاهش زمان ماندگاری کالا در بندر موجب تسریع در توزیع، کاهش هزینه‌ های جانبی و افزایش بهره‌ وری در زنجیره تامین می‌شود.
سرابندی خاطرنشان کرد: بندر چابهار به عنوان یکی از مهمترین مبادی واردات کالاهای اساسی ظرفیت بالایی در پشتیبانی و تأمین نهاده‌ های مورد نیاز کشور دارد و تلاش می‌شود با برنامه‌ ریزی مناسب روند تخلیه و حمل کالاها با سرعت بیشتری انجام شود.
16:53 - 6 تیر 1405
اقتصاد کلان
اقتصاد عمومی
بازار سرمایه

3 بازنشر1 واکنش
22٫3k بازدید