همنوایی دولت لبنان با آمریکا و اسرائیل برای خلع سلاح حزب الله

در پی مذاکراتی که در واشنگتن برگزار شد، اسرائیل، لبنان و ایالات متحده با انتشار بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که طرفین برای آغاز یک روند مذاکره مستقیم به تفاهم رسیده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در این بیانیه که هیچ اشاره‌ای به تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان نشده، آمریکا مدعی شد: «اسرائیل حق دارد در مقابل حزب‌الله از خود دفاع کند».این در حالی است که پس از توافق آتش‌بس آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی حملات شدید خود را به جنوب لبنان و بیروت آغاز کرد که در روز نخست به شهادت صدها نفر منجر شد.در حال حاضر، رژیم صهیونیستی با حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای در تلاش است شهر «بنت جبیل» را به اشغال خود در آورد که با ایستادگی حزب الله، در تحقق این هدف ناکام مانده است.آمریکا که حامی اصلی حملات اسرائیل به جنوب لبنان است، ژست صلح‌طلبانه گرفت و مدعی شد: توافق توقف خصومت‌ها باید تحت نظارت این کشور انجام شود و نه از طریق مسیر مجزا.
واشنگتن ضمن اعلام حمایت از طرح دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله، گفت: اسرائیل تأکید دارد برای خلع سلاح گروه‌های غیردولتی با دولت لبنان همکاری کند. در پایان این بیانیه آمده است که اسرائیل و دولت لبنان توافق کردند مذاکرات دیگری در زمان و مکان که متعاقباً تعیین خواهد شد، برگزار می‌شود.#لبنان#آمریکا #اسرائیل
22:41 - 25 فروردین 1405
بین‌الملل
غرب آسیا
محور مقاومت



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند ایران زمین‌
@user1772392509882 روز پیش
در پاسخ به
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️خاک بر سر دولت مردان لبنان که فکر میکند سرنوشت بهتر از فلسطین و سوریه دارند . خلع سلاح حزب‌الله = گرفتن خاک و جان مردم . سرنوشت فلسطین هست مردم لبنان باید این جماعت را برکنار کند .