ابراز امیدواری سازمان ملل درباره توقف جنگ آمریکا علیه ایران

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل بدون اینکه حملات آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کند، خواستار بازگشت همه طرفها به میز مذاکرات شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «استفان دوجاریک» بدون هیچ اشاره‌ای به تجاوز مشترک رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک جمهوری اسلامی ایران گفت که این بحران هیچ راهکار نظامی ندارد و اقدامات نظامی، فقط باعث وخامت بیشتر اوضاع در منطقه خواهد شد.دوجاریک در گفتگو با شبکه خبری الجزیره تصریح کرد: امروز روز بسیار نگران‌کننده‌ای برای منطقه و تمام جهان است.حملات به ایران و پاسخ ایران، صلح و امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد.وی با بیان اینکه «بازگشت به میز مذاکره یک ضرورت است و هنوز برای رسیدن به یک راهکار دیپلماتیک دیر نشده»،‌ افزود: شورای امنیت امشب برای بررسی حوادث منطقه جلسه تشکیل می‌دهد؛ هنوز برای دیپلماسی زمان باقی است.
این مقام سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که شورای امنیت در نشست امشب، خواستار توقف فوری درگیری‌ها شود.دوجاریک اخبار مربوط به مذاکرات هفته گذشته در ژنو را «امیدوارکننده و مثبت» دانست و در پایان گفت: کشورهای منطقه باید همه طرف‌ها را تشویق کنند تا به مسیر دیپلماسی بازگردند.#آمریکا #ایران #سازمان_ملل
22:02 - 9 اسفند 1404
بین‌الملل
ایران در جهان
غرب آسیا

3 بازنشر
6248 بازدید


2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد علی وجدی‌
@user1707996805619 اسفند 1404
در پاسخ به
بسم الله الرحمن الرحیمصلح و امنیت جهانی، صرفا با نابودی باند تبهکار و تروریست صهیونی و اخراج آمریکا ی جنایتکار و متجاوز از غرب آسیا ی اسلامی برقرار خواهد شد.

تصویر نمایه‌ی ‌چیتوز موتوری کاظـمـی‌
@user17091006491328448289 اسفند 1404
در پاسخ به
سازمان ملل از عدم محدود ماندن تنش در طرفین درگیری در حیطه ابراز نگرانی، ابراز نگرانی کرد