«جبهه مقاومت اسلامی سوریه» رسماً تشکیل شد

شماری از گروههای مقاومت حاضر در سوریه، گروه موسوم به «جبهه مقاومت اسلامی سوریه» را تشکیل دادند و تأکید کردند که هدف آنان، مقابله با طرح‌های تجزیه‌طلبانه آمریکا، رژیم صهیونیستی و ترکیه است؛ طرح‌هایی که با هماهنگی کامل شورشیان مسلح حاکم بر دمشق اجرایی می‌شود.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از اظهارات تجزیه‌طلبانه رژیم صهیونیستی و سکوت شورشیان مسلح حاکم بر سوریه در قبال این اظهارات، گروهی از نیروهای مقاومت سوری، جبهه مقاومت اسلامی در این کشور را به صورت رسمی تشکیل دادند. این گروه با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین حلب، دمشق، لاذقیه و دیرالزور وجود ندارد؛ زیرا همه مردم سوریه ید واحده بوده و باید انگشت بر روی ماشه باشند تا با طرح‌های صهیونیستی، ترکیه و آمریکا برای تجزیه سوریه مقابله کنند. مقاومت سوریه با اشاره به اینکه نظام بشار اسد، دژ محکمی در برابر این طرح ها بود و پشتیبان اصلی جنبش‌های مقاومت به شمار می‌رفت، تصریح کرد: حضور امروز ما، یک واکنش طبیعی و مشروع به تلاش‌های تجزیه سوریه و کوچاندن و کشتار هدفمند مردم این کشور است. لذا جبهه مقاومت اسلامی سوریه برآمده از ملت سوریه است.

نشست محرمانه صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه

وزنامه اسرائیل هیوم هفته جاری فاش کرد که یک نشست محرمانه در سطح بالا، در کابینه اسرائیل برای پیشنهاد برگزاری کنفرانس بین‌المللی به منظور تقسیم سوریه به چند کانتون برگزار شده است. امری که به باور منابع سیاسی عالی‌رتبه اسرائیلی، تضمینی برای مرزهای شمالی فلسطین اشغالی در مقابل تهدیدهای گروه‌های معارض به شمار می‌آید.این نشست كه چند روز پیش به سرپرستی اسرائیل كاتز وزیر جنگ اسرائیل برگزار شد، به بحث در مورد «روز بعد» در سوریه و پیشنهاد تقسیم این کشور چندین کانتون اختصاص یافت. همزمان کاتز این پیشنهاد را به نتانیاهو ارائه کرد و قرار است وی نیز نشست ویژه‌ای برای بررسی این امر برگزار کند. به ویژه در سایه تشدید دخالت و نفوذ ترکیه در سوریه.منابع سیاسی آگاه در تل‌آویو گزارش دادند که در جریان نشست محرمانه مذکور، در خصوص تغییرات سوریه با تمرکز بر مواضع الجولانی سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه و نیز «نگرانی در خصوص امنیت دو اقلیت دوست اسرائیل، یعنی دروزها و کردها» رایزنی شد. . از زمان سقوط نظام اسد در 8 دسامبر 2024، طرح تجزیه سوریه بارها از سوی مقامات مسئول سیاسی و امنیتی اسرائیل مورد بررسی قرار گرفته است.پیشتر، تحلیلگران امنیتی اسرائیل تصریح کرده بودند که سوریه متحد و یکپارچه خطری برای اسرائیل است به همین دلیل از ایده تجزیه این کشور پس از سقوط اسد استقبال کرده بودند. ایده‌ای که بر اساس آن سوریه به 5 بخش شامل ، 3 کشور کوچک جداگانه برای کردها، دروزی‌ها و علوی‌ها و دو کشور برای عرب‌های سنی تقسیم شود.
مقاومت سوریه در ادامه گفت که هدف از تشکیل آن، مقابله با تمام کسانی است که قصد دارند در نبود ارتش سوریه و گروه‌های سیاسی و اجتماعی که مدیریت این کشور را در دست داشتند، به امنیت سوریه ضربه بزنند لذا این گروه بخش جدایی ناپذیری از ملت سوریه است که به حقوق، عقاید و تمامیت ارضی این کشور باور دارد.مقاومت سوریه ضمن هشدار نسبت به تلاش سایر کشورها با عناوین مختلف برای تجزیه این کشور تصریح کرد، این کشورها قصد دارند سوریه را تجزیه کرده و تمامیت ارضی آن را از بین ببرند؛ آن هم از طریق هماهنگی مستقیم با دولت حاکمی که فقط نماینده خودش است. مقاومت سوریه با اشاره به مبارزه مردم این کشور با تاتار، عثمانی‌ها، فرانسوی‌ها و تروریست‌ها در سالیان گذشته، تصریح کرد: در سایه نبود امنیت و ثبات، ما خود را حامیان سوریه می‌دانیم. ما به حول قوه الهی دژ مستحکمی خواهیم بود که اقتدار را به کشور باز خواهیم گرداند و آن را از لوث تروریسم و اشغالگری چند جانبه آزاد خواهیم کرد #مقاومت_سوریه#رژیم_صهیونیستی #ترکیهبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
17:35 - 4 مارس 2025

6 بازنشر28 واکنش
104٫3k بازدید



19 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌M‌
در پاسخ به
کاش اطلاعات بیشتر ازاین گروه منتشرشود ورهبران سیاسی.فرماندهان نظامی وگروه رسانه ای اینها مشخص شود انشالله بزودی خبرهای خوشی ازاین جبهه مقاومت اسلامی شنیده شود

@user1738426799804 مارس 2025
در پاسخ به
هزاران آفرین

@al_aghsa4 مارس 2025
در پاسخ به
ترکیه از ترس تشکیل همین گروها تشنج کرده بود و چرند میبافت

@Samavat4 مارس 2025
در پاسخ به
الحمدلله رب العالمین

@user1735973576464 مارس 2025
در پاسخ به
و بازهم پیش‌بینی های مقام معظم رهبری درست بودو تحلیل های دقیق و بی نقص رهبر معظم انقلاب مهر تاییدی است بر حقانیت ولایت فقیه.مرگ بر ضدولایت فقیه،مرگ بر منافق

تصویر نمایه‌ی ‌.. پویا‌
@user1707849754124 مارس 2025
در پاسخ به
نابودی اقتصاد ترکیه آغاز شد

تصویر نمایه‌ی ‌مصطفی‌
@asre_zohoor4 مارس 2025
در پاسخ به
هر آنچه حضرت جانان ،آقاجانمون سید علی خامنه ای بگه و گفتن، قطعا به وقوع خواهد پیوست❤️ "تروریست ها زیر پای جوانان مقاومت سوریه لگد مال خواهند شد"

@Mhdhmd234 مارس 2025
در پاسخ به
بهترین خبری بود که میشد تو دل ماجرای سوریه شنید الحمدلله

تصویر نمایه‌ی ‌ماهان‌
@user1739013399414 مارس 2025
در پاسخ به
به امید خدا پیروز میدان خواهید شد

@user1729568964574 مارس 2025
در پاسخ به
عدو شود سبب خیر

تصویر نمایه‌ی ‌بیگی‌
@baigy4 مارس 2025
در پاسخ به
جبهه مقاومت اسلامی اگر قدر خود را بداند می تواند ادامه دهنده راه شهید حاج قاسم و همرزمانش باشد.

تصویر نمایه‌ی ‌...ـــ ...--‌
@motevaselian4 مارس 2025
تا چشم #برانداز جماعت دربیاد

@user1709745744934 مارس 2025
در پاسخ به
سلام .با تشکیل رسمی جبهه مقاومت اسلامی سوریه ، به مزدوران و عوامل خارجی مستقر در این کشور ثابت شد که (جهاد فی سبیل الله) همچنان در میان جوانان مؤمن سوری زنده می باشد ، همانگونه که پیروزی خون بر شمشیر و حق علیه باطل ، وعده صادق الهی است .تشکر .

@yamahdi024 مارس 2025
در پاسخ به
خوشم میاد آرم ها همه نزدیک به آرم سپاه هست

تصویر نمایه‌ی ‌علی وحدانی‌
@Msg13924 مارس 2025
در پاسخ به
احسنتجوانان سوری قیام خواهند کرد

تصویر نمایه‌ی ‌علی وحدانی‌
@Msg13924 مارس 2025
در پاسخ به
احسنتجوانان سوری قیام خواهند کرد