حزب‌الله شهرک‌های اسرائیلی را موشک‌باران کرد

حزب‌الله در ادامه حمایت از مردم غزه، شهرکهای اسرائیلی واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف حملات موشکی قرار داد که در پی آن، صدای آژیر خطر در بیش از 8 منطقه به صدا درآمد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری شامگاه امروز جمعه از حمله موشکی حزب الله به شهرک‌های اسرائیلی واقع در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که در پی به صدا درآمدن آژیرهای خطر در این شهرکها، صدای چندین انفجار مهیب در الجلیل شنیده شده است. این رسانه‌ها خبر دادند که ده‌ها موشک توسط حزب الله لبنان به سمت شهرک‌های اسرائیلی واقع در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است. شبکه خبر الجزیره می‌گوید که صدای آژیر خطر در بیش از 8 منطقه مختلف در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.
پیش از این شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از منابع خود اذعان کرد که حزب الله به صورت روزانه پهپادهایی را به سمت شهرک‌ها و مواضع نظامی صهیونیستی پرتاب می‌کند که این مسئله نشان می‌دهد این جنبش توانمندی زیادی در عبور از سامانه‌های پدافندی اسرائیل دارد. این منابع همچنین تاکید کردند که پهپادهای حزب الله باعث کشته و زخمی شدن صهیونیست‌ها شده و آسیب‌های زیادی به زیرساخت‌های نظامی رژیم وارد کرده و باعث نگرانی نهادهای امنیتی شده است.
۲۴۴ KB
۶۰۴ KB
حزب الله به صورت روزانه و در حمایت از مردم غزه، حملاتی را به مواضع نظامی و شهرکهای اسرائیلی انجام می‌دهد. شبکه المیادین به نقل از منابع موثق خود به تازگی گزارش داد که در عملیات «یوم الاربعین» حزب الله، حداقل ۶ پهپاد با موفقیت کامل توانستند سامانه‌های پدافندی اسرائیل را رد کرده و به با دقت به پایگاه «گلیلوت» اصابت کنند.طبق این گزارش، اشغالگران خودشان به موفقیت عملیات حزب‌الله و هدف‌گیری دقیق یگان ۸۲۰۰ در داخل این پایگاه اذعان کرده‌اند.این منابع همچنین خبر دادند که پس از اصابت پهپادهای حزب‌الله، نیروهای امنیتی اسرائیلی یک حلقه امنیتی شدید در اطراف پایگاه «گلیلوت» و در شعاع چندین کیلومتری آن تشکیل دادند.حصار شدید امنیتی چندین ساعت ادامه داشت و نزدیک شدن به گلیوت و اطراف آن چه برای افراد نظامی و غیرنظامی ممنوع بود.منابع آگاه تأکید کردند که علی‌رغم بایکوت کامل رژیم اشغالگر عملیات «یوم الاربعین» بدون هیچ تردیدی برای حزب الله موفقیت‌آمیز بود.
#حزب_الله #رژیم_صهیونیستی #غزه #شهرک_اسرائیلیبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید: https://farsnews.ir/world
farsnews.ir

بین الملل (@world) | Fars

23:53 - 30 اوت 2024

2 بازنشر15 واکنش
105٫6k بازدید



16 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو ی خسته‌
@daneshjo30 اوت 2024
در پاسخ به
احسنت

در پاسخ به
خدا حفظتون کنه دعای مادر دو عالم بدرقه راهتان

در پاسخ به
فقط آژیر؟

تصویر نمایه‌ی ‌TeloShima 🇮🇷‌
@TeloShima31 اوت 2024
در پاسخ به
حزب فقط حزب الله.

در پاسخ به
بچه های غزه انسانند در حسرت کمی آرامش

در پاسخ به
این ویدئوها مضحکه فقط توش نشون داده میشه که پهبادها و موشک های حزب الله و حماس تو آسمون منهدم میشه تو رو خدا این ویدئوها رو نزارید آدم بیشتر غصه ش میگیره

در پاسخ به
صدای اژیر فایده نداره نابودی چند مرکز نظامی یا هر چی میتونه عالی قلمداد بشه انشالله این خبیث ها نابود بشن

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسن حسینی‌
@user17079718198631 اوت 2024
در پاسخ به
خبرگزاری فارس خواهش میکنم اینجور تیتر نزن که حزب‌الله شهرک‌های اسرائیل را زد اخه شمال اسرائیل خالی از سکنه و پایگاه‌های دست اخر اسرائیل هست که ارزش عملیاتی نداره چرا تلاویو رو نزده چرا حیفا رو و بندر و اسکله حیفا رو نزد چرا نیروگاه اتمی دیمونیا رو نزد

در پاسخ به
با این کارا مسئله ای حل نخواهد شد...

تصویر نمایه‌ی ‌.. پویا‌
@user17078497541231 اوت 2024
در پاسخ به
الله اکبر

تصویر نمایه‌ی ‌zeia 333‌
@zeia33331 اوت 2024
در پاسخ به
وال استریت ژورنال نوشت: اگرچه "اسرائیل" در طول نیم دهه بیش از 400 بار به سوریه حمله کرد، اما نتوانست به مواضع ایران در منطقه ضربه بزند یا از انتقال ابزارهای رزمی به حزب‌الله جلوگیری کند

@Admin00213531789431 اوت 2024
در پاسخ به
درود بر فرزندان خدا