حملات حزب‌الله، 62 هزار اسرائیلی را آواره کرد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اعتراف به کارآمدی حملات حزب‌الله در فرار شهرک‌نشینان اسرائیلی از شمال فلسطین اشغالی، خبر دادند که چهل درصد از این افراد دیگر به بازگشت به این منطقه فکر نمی‌کنند.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اذعان کردند که در پی حملات نیروهای مقاومت لبنان و فلسطین، 62 هزار صهیونیست مجبور شدند شمال فلسطین اشغالی را ترک کنند.شبکه خبری المیادین به نقل از این رسانه‌ها گزارش داد، 30 هزار نفر از این تعداد، با اختیار خودشان شمال فلسطین را ترک کردند؛ ولی به هر حال، اسرائیل کنترل منطقه شمال را از دست داده است.این رسانه‌ها با بیان اینکه از آغاز جنگ با حزب الله لبنان، اسرائیل این منطقه را از دست داده است، خبر دادند، 40 درصد از کسانی که از شمال خارج شدند، در حال بررسی این مسئله هستند که به این منطقه بازنگردند.به گفته رسانه‌های اسرائیلی، 38 درصد هم از کسانی که به صورت داوطلبانه از این منطقه خارج شدند، دیگر قصد ندارند به محل سکونت قبلی خود در شمال فلسطین بازگردند.
این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی ساعتی پیش خبر داد که یکی از نظامیان این رژیم در جریان حمله نیروهای حزب الله لبنان به هلاکت رسیده است.به گفته صهیونیستها، در پی حملات حزب الله به «عرب العرامشه» که چهارشنبه گذشته صورت گیرد، یک افسر صهیونیست کشته شده است.«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل، با انتشار بیانیه‌ای گفت که شش نفر از مجروحان عملیات حزب‌الله وضعیت خطرناکی دارند و وضعیت دو نفر دیگر متوسط و جراحت ۷ نفر نیز سطحی است.مقاومت اسلامی لبنان بعدازظهر چهارشنبه اعلام کرده بود که در حمایت از مردم فلسطین و در پاسخ به ترور نیروهای مقاومت در جنوب لبنان، در عملیاتی ترکیبی با استفاده از پهپادهای انتحاری و راکت مقر فرماندهی گروهان شناسایی ارتش اسرائیل را در منطقه عرب العرامشه در شمال فلسطین اشغالی مورد حمله قرار داه بود.
۱ MB
#حزب الله#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
21:34 - 2 اردیبهشت 1403

6 بازنشر12 واکنش
11٫7k بازدید



10 پاسخ

@mehrdad133332 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
بیش باد

@user1708282767192 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
درود سید مقاوت

@user1707996048832 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
انشاالله گورشونو گم کنند هیچ وقت برنگردند نصر من الله و فتح قریب

تصویر نمایه‌ی ‌مشکلات مردم‌
@MOSHKLEMA2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
از آمریکا درخواست کمک کنید تا از پروژه ۵۰ساله حلبی آباد ایرانی در بیرون از فلسطین برای شما ایجاد کنند

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
به حول قوه الهی آمار آوارگانتان میلیونی میشودإنشاالله🗡🇮🇷🕋

@user17090999747707020742 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
آقا ما اسرائیل نداریم یعنی اونها همه صهیونیست هستند و بقیه که اونجا زندگی میکنن خودشون میگن ما فلسطینی هستیم حتی یهودی هالطفا در این تیترها بیشتر دقت کنین

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Raouf‌
@ali_raouf3 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
حزب الله واقعا بزرگی کرده و بسیار با اقتدار نبرد شمال رو اداره میکنه،عملکرد فوق تصور و تاکتیک های جنگی مبتکرانه و مدیریت صحنه ی نبرد با تداوم اعمال فشار و محکم تر کردن ضربات،همچون اشباح در تمام نقاط نیروهای اسرائیل رو مثل اردک شکار میکنه

تصویر نمایه‌ی ‌یاامیرالمومنین ع‌
@user1707851063753 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
واقعا ازلانه عنکبوت هم سست ترهستن.حزب الله چه بلایی سرشون اورده.خدایا واقعا عجیبی

تصویر نمایه‌ی ‌د م‌
@davoodmoeini653 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
💪💪💪💪💪💪انشاالله اسلامی کشورها اسرائیل نابودیم مردم اسرائیل بردگرند آمریکا کمک میکنند کشور اسرائیل تبدیل کشورفلسطین باشد الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر