80 درصد مشاغل و اصناف زیر 10 میلیون تومان مالیات می‌پردازند

حدود 80 درصد مشاغل و اصناف، مالیاتی زیر 10 میلیون تومان در سال پرداخته‌اند و متوسط مالیات دریافتی از اصناف، 7 میلیون تومان در سال است.
گروه اقتصای خبرگزاری فارس: طبق آمارها و جداول سازمان امور مالیاتی، در سال 1402 درآمد حاصل از مالیات 2 برابر درآمد حاصل از فروش نفت بوده است. همچنین درآمدهای مالیاتی امسال نسبت به سال گذشته 70 درصد افزایش یافته است.

50.6 درصد مودیان مالیاتی در اصناف مالیات‌شان صفر بوده است

در سال 1402 مالیات اصناف 6 درصد کل مالیات دریافتی دولت (50 هزارمیلیارد تومان) است، این در حالیست که سهم اصناف در تولید ناخالص داخلی حدود 30 درصد است.مالیات دریافتی از 800 شرکت بزرگ 5 برابر مالیات دریافتی از 6 میلیون کسبه است. 50 درصد مالیات مشاغل و اصناف تنها از یک درصد مودیان دریافت می‌شود.همچنین 50.6 درصد مودیان مالیاتی در اصناف، مالیات‌شان صفر بوده است؛ 19.4 درصد مالیات‌شان زیر 5 میلیون تومان در سال بوده است.9.7 درصد نیز در محدوده 5 تا 10 میلیون تومان مالیات پرداخت کرده‌اند، بدین ترتیب چیزی حدود 80 درصد مشاغل و اصناف، مالیاتی زیر 10 میلیون تومان در سال پرداخت کرده‌اند. متوسط مالیاتی دریافتی از اصناف 7 میلیون تومان در سال بوده و این رقم برای اصناف تهران 11 میلیون تومان بوده است.

مالیات‌ کارمندان بیشتر از نمایشگاه‌داران اتومبیل، املاکی‌ها و طلافروشان

با در نظر گرفتن حقوق 20 میلیون تومانی یک کارمند، وی در سال 30 میلیون تومان مالیات می‌پردازد که در مقایسه با اصناف مختلف فقط طلافروشان هستند که با 35 میلیون تومان مالیات سالانه، کمتر مالیات می‌پردازند و از بقیه اصناف، مالیات بیشتری می‌دهند.
#مالیات#سازمان_امور_مالیاتی#مالیات‌_اصناف
12:56 - 29 اردیبهشت 1403

3 بازنشر3 واکنش
13٫5k بازدید


8 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌د: فریبرز میر‌
@Dr_Mirshekar29 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
همین ده میلیون را هم که اکثرشون بعنوان یارانه برگشت میشهچه کاریه؟اداره ی جزیره ای کشور هنوز ادامه داره

@user17083114998029 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
این دروغ بزرگی که کارمندان مالیات زیادی میپردازند بلکه اضافه دریافتی است که ماهانه در قالب مالیات از حقوقشان کسر میشود.

@user170910006887191273629 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
بخدا که همه ای این مقاله و آمار ها دروغ محضه........ وقتی یک ماشین خارجی زیر 2 میلیارد نیست و یک گرم طلا حدود 3 میلیون که این اعداد قبول میکنه یعنی یک نمایشگاه فقط سالی یکی دوتا ماشین فروخته یا یک طلا فروشی روزی 5 گرم طلا... میخواید مالیات بگیرید و دنبال بهانه هستید به شعور مخاطب توهین نکید

تصویر نمایه‌ی ‌کاظم حسینی‌
@KazemHoseini29 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
خداروشکر یه عده اومدن کامنت درست گزاشتن، این آمار دروغ محض هست و گردش پوز با درآمد فرق داره بماند که الان یه کارمزدی هم از هر تراکنش پوز میگیرن، مالیات از یک کالا باید یه بار گرفته بشه، حقوق بگیریم مالیاتش و بدیم موقع خرید با مانده بازم مالیات بدیم؟ چند بار؟ سازنده مالیات جدا فروشنده جدا خریدار جدا؟

تصویر نمایه‌ی ‌علی محمودی‌
@Ali12329 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
متاسفانه در جامعه برخی از اقشار مرفه خودشان را برتر از دیگر اقشار جامعه می پندارند و از پرداخت مالیات قانونی فرار می کنند.به نظر می رسد فشار افکار عمومی و رسانه ها می تواند طلافروشان، پزشکان و وکلا را ملزم به اجرای قانون و پرداخت مالیات متناسب و منصفانه با درآمد این قشر مرفه نماید.

تصویر نمایه‌ی ‌کاظم حسینی‌
@KazemHoseini29 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
اون شرکت های انحصاری که کارمند ها توش کار میکنن سالیانه چقدر گردش پوز دارند؟ آیا کارمزد میدهند؟ آیا به نسبت گردش مالی مالیات می دهند؟ به نسبت سود هم اگر بدهند خوب است آیا همین مالیات را که از حقوق کارمندان کم میکنند به دولت می دهند؟ و اینکه مالیات خرج کجا میشود دولت شفاف سازی را از خودش شروع کند