اعترافات عامل حمله به حافظان امنیت کودتای دی

«با چند ضربه شیشه را شکستم، دویدم سمت ماشین‌ها بنزین بگیرم تا ماشین مامور نظامی را آتش بزنم»؛ این بخشی از اعترافات ساسان آزادوار، تروریستی است که در حمله سازمان‌یافته به حافظان امنیت در حوالی ۳۳ پل اصفهان دست داشت.
گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حمله تروریستی سازمان‌یافته به حافظان امنیت مردم در اصفهان، ابعاد تازه‌ای از اجرای نقشه‌های موساد و سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه را آشکار ساخت.‌ در این ماجرا تروریست‌ها با آتش زدن اتوبوس‌ها و مسدود کردن مسیرها، سعی در ایجاد ناامنی در کودتای دی‌ماه داشتند.تصاویری که خود تروریست‌ها در لحظه حمله منتشر کردند، نشان‌دهنده حجم بالای خشونت در حوالی ۳۳ پل اصفهان است. اما سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، از همان لحظه تمامی عوامل را از آسمان تحت رصد کامل داشتند.یکی از این تروریست‌ها که با چوب به شیشه خودروی حافظان امنیت حمله کرد، «ساسان آزادوار» نام دارد. وی در اعترافات خود گفته است: چند ضربه به شیشه ماشین زدم و شکست. به همراه چند تروریست دیگر به خودرو هجوم آوردیم. به ما گفته بودند که ماشین مامور نظامی است. دو نفر در به زور می‌خواستند در ماشین را باز کنند من هم چند ضربه زدم. بعد دویدم سمت چند ماشین و درخواست بنزین کردم تا ماشین مامور نظامی را آتش بزنم.گفتنی است، ساسان آزادوار صبح امروز به جرم حمله به حافظان امنیت، اقدام علیه امنیت ملی، تخریب و آتش کشیدن اموال عمومی و شخصی مردم ایران، اعدام شد. مقامات امنیتی و قضایی تأکید کرده‌اند که این عناصر تنها ابزار سرویس‌های جاسوسی دشمن برای ناامن‌سازی خیابان‌های ایران بوده‌اند.قوه قضاییه و نهادهای امنیتی اعلام کردند: برخورد با این عناصر عملیاتی دشمن بدون هرگونه مماشات و تا احقاق حق کامل مردم ایران و تا نفر آخرشان ادامه خواهد داشت.
21:16 - 10 اردیبهشت 1405
سیاست
سیاست داخلی




8 پاسخ

@user17775738711210 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
چند سال داشته؟

@user17754097004310 اردیبهشت 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌سید علی توفیقیان‌
سید علی توفیقیان

@S_Ali_Tofighiyan  •  10 اردیبهشت 1405

فیلم|توفیقیان: مردم در میدان، سربازان پای موشک؛ حالا نوبت مسئولان است

رئیس ستاد کل مجمع سلامت رضوی ایران با اشاره به نقش مردم و نیروهای مدافع کشور در روزهای سخت گفت: پس از این همه صبوری، اکنون زمان آن رسیده است که مسئولان برای بهبود شرایط اقتصادی اقدام کنند.

نمایش گزارش


@Wehamid10 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از مسولین خواهش دارم از میون اینا اگه کسی اصلاح پذیره، فرصت دوباره ازش دریغ نشه چون اصلاح و بخشش اینا سود بیشتری دارهاگه یکی از اینا اصلاح بشه ده دوازده تا رفیقشم آگاه میکنه، دو دستگی جامعه کمتر بشهاز مردم هم خواهش دارم کامنت «حقش بود» نذارید، عواقب داره برای جامعه

@Dayan1110 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
برای اصلاح اول از خودتان شروع کنید البته شک دارم

تصویر نمایه‌ی ‌مرگ_بر_آمریکا‌
@islamic_republic11 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اعدام کنید بدون کوچکترین تردید کاش میشد در ملا عام ... فیلمش هم بفرستید برای ترامپ ببینم چه غلطی میخواد بکنه /

@user17567561365311 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
خود کرده را تدبیر نیست!!کشور قانون داره و باید اجرا بشه

تصویر نمایه‌ی ‌FARSKHABAR2‌
@FARSKHABAR212 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
افشاگری پورمحمدی از دو عملیات ویژه وزارت اطلاعات از شناسایی جاسوس‌های آمریکا https://farsnews.ir/FARSKHABAR2/1777713801402901430
تصویر نمایه‌ی ‌FARSKHABAR2‌
FARSKHABAR2

@FARSKHABAR2  •  12 اردیبهشت 1405

افشاگری پورمحمدی از دو عملیات ویژه وزارت اطلاعات از شناسایی جاسوس‌های آمریکا مصطفی پورمحمدی، قائم‌مقام سابق وزارت اطلاعات، گفت: بزرگ‌ترین ضربه امنیتی به آمریکا، یک نوبت در سال ۶۷ بود و رهبر شهید انقلاب از وزارت تقدیر کردند، حتی سکه دادند.

نمایش گزارش