پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

برخی تحلیلگران معتقدند جریان غرب‌گرا در داخل کشور، با ادبیات فریبنده «گفت‌وگو برای منافع مردم»، عملاً در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای مذاکره موشکی است؛ مذاکره‌ای که نتیجه آن نه رفاه، بلکه تضعیف امنیت ملی خواهد بود.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: سخنان تازه محمدجواد ظریف، وزیر خارجه دولت روحانی، بار دیگر یادآور همان منطق خطرناکی است که در قالب «برجام» صنعت هسته‌ای کشور را برای چند سال زمین‌گیر کرد. ظریف این‌بار با عباراتی نرم و چندپهلو، تلاش دارد همان مسیر را در حوزه بازدارندگی موشکی دنبال کند.اظهار نظر اخیر او مبنی بر اینکه «موشک مهم است اما مردم مهم‌ترند» در ظاهر ساده و منطقی به نظر می‌رسد، اما در واقع حامل پیام بازگشت به رویکرد مذاکره با غرب بر سر مولفه‌های قدرت ملی است. تحلیلی که بسیاری از ناظران آن را احیای همان نگاه سازش‌کارانه و غیرواقع‌بینانه‌ای می‌دانند که پیش‌تر، نتیجه‌اش تحریم، ترور و محدودسازی توان ایران بود.همان جریان سیاسی که با شعار «برداشتن سایه جنگ» توافق برجام را توجیه می‌کرد، اکنون پس از شکست کامل آن سیاست، در پی تکرار تجربه‌ای مشابه در حوزه موشکی است؛ و این دقیقاً همان خواسته‌ای است که واشنگتن و تل‌آویو سال‌ها دنبال آن بوده‌اند، یعنی کشاندن توان بازدارندگی ایران به میز مذاکره. چند روز پیش از این اظهارات هم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که آمریکایی‌ها در تماس‌های اخیر، مسئله «گفت‌وگو درباره برنامه موشکی ایران» را مطرح کرده‌اند. ظریف در ادامه اظهارات خود گفته است «فروپاشی ایران به نفع اسرائیل و به ضرر آمریکاست» و از «طراحی برای بحث‌های دیگر» سخن گفته؛ تعبیری که او «امتیاز گرفتن» می‌نامد. اما غافل از اینکه تجربه برجام به روشنی نشان داد هر بار ایران وارد بازی طراحی‌شده غرب شد، نتیجه نه گرفتن امتیاز، بلکه دادن امتیاز بود. همان‌طور که در برجام، مکانیزم ماشه‌ای که ظریف وجودش را انکار می‌کرد، عملاً به ابزار فشار دائمی علیه ایران تبدیل شد.
واقعیت آن است که اگر توان موشکی ایران نبود، دشمن در جنگ دوازده‌روزه شکست را نمی‌پذیرفت. بازدارندگی موشکی، امروز ستون اصلی امنیت ملی و موازنه قدرت در منطقه است. هرگونه مذاکره درباره این توان، در عمل به معنای خلع سلاح ایران در برابر همان دشمنی است که یک‌بار با عنوان « مذاکره» به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کرد.ظریف همچنین از «طراحی برای بحث‌های دیگر» سخن می‌گوید، اما این «طراحی» چیزی نیست جز بازگرداندن کشور به همان مسیر پرخسارتی که در برجام پیموده شد؛ مسیری که با لبخند آغاز شد و با تحریم، ترور و بتن‌ریزی در رآکتورها پایان یافت. تجربه نشان داده اعتماد به آمریکا نه سایه جنگ را برداشته و نه تحریم را لغو کرده است؛ بلکه تنها راه را برای فشارهای بعدی هموار کرده است.برخی تحلیلگران معتقدند جریان غرب‌گرا در داخل کشور، با ادبیات فریبنده «گفت‌وگو برای منافع مردم»، عملاً در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای مذاکره موشکی است؛ مذاکره‌ای که نتیجه آن نه رفاه، بلکه تضعیف امنیت ملی خواهد بود. تجربه‌های جهانی از عراق تا لیبی نشان داده هر کشوری که توان موشکی خود را کنار گذاشت، نه امنیت داشت و نه بقا.امروز امنیت و معیشت مردم در گروی توان دفاعی کشور است، نه لبخند به غرب. مردم در جنگ اخیر دیدند که موشک چطور معادلات منطقه را تغییر داد و چگونه بازدارندگی ایران، دشمن را از ادامه ماجراجویی بازداشت. برخلاف ادعای ظریف، ملت ایران به‌خوبی می‌دانند که در دنیای امروز، کشوری که موشک ندارد، مردمش نه امنیت دارند و نه نان.
آمریکا سال‌هاست می‌داند تحریم به‌تنهایی نمی‌تواند ایران را متوقف کند؛ از همین رو به دنبال صدایی از داخل ایران است که بگوید «برای نجات مردم باید درباره موشک‌ها گفت‌وگو کرد». متاسفانه حالا این صدا از زبان چهره‌ای بلند شده که تجربه ناکام برجام را در کارنامه دارد.امروز ایران در عصر بازدارندگی است، نه اعتماد ساده‌لوحانه. تجربه ثابت کرده در جهانی که هنوز منطق قدرت حکم‌فرماست، کسی که از بازدارندگی دست بکشد، از امنیت و استقلال هم دست شسته است. و ملت ایران، برخلاف توصیه برخی سیاستمداران خسته از مقاومت، این واقعیت را با گوشت و پوست خود فهمیده‌اند.
پایان پیام/جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی را با دنبال کردن صفحه سیاسی ( اینجا ) بخوانید.#ظریف#موشک#برجام
10:22 - 19 مهر 1404
سیاست
سیاست داخلی

3 بازنشر11 واکنش
315٫2k بازدید




52 پاسخ

@user17079053584519 مهر 1404
ادامه سیاستِ رئیس فقیدشان که ( الان دنیا و عصر گفتگوست و نه موشک)

تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرزمین جاوید‌
در پاسخ به
با توجه به سوابق ظریف و باند نفوذی غربگرای روحانی و ادامه تحرکات جدید در جهت اهداف دشمنان دیگر تعلل در دستگیری آنها و کور کردن چشم فتنه جدید جایز نیست

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyawash19 مهر 1404
در پاسخ به
آقا! ما لبخند داریم، نون نداریم! موشک داریم، امنیت داریم!

@user17525535681519 مهر 1404
در پاسخ به
خیلی از مردم ما متاسفانه واکس زدن پوتین های امریکایی ها و ناتو رو دوست دارن به شرطی که اپل ۱۷ بهشون بدن با قیمت جهانی

@user17525535681519 مهر 1404
در پاسخ به
برید تمام ویدیو های مرشمایمر رو ببنید و پخش کنید.واقعا توان موشکی ایران این هیو لاها را عقب راند

تصویر نمایه‌ی ‌علی شایسته(۲)‌
@user17601061196119 مهر 1404
در پاسخ به
نکته جالب اینه به دلیل گذاشتن کامنتی با همین مضمون شاید کمی رک و واضح تر،اکانت قبلی من بلاک شد

@user17539983749819 مهر 1404
در پاسخ به
ظریف به عنوان نفر اول مذاکرات برجام نمی دونست قراره تحریم ها لغو بشه یا تعلیق!! یا نمی دانست که مکانیسم ماشه در برجام وجود دارد!! البته می دانست فقط دروغ می گفت

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا‌
@zahrasepehri19 مهر 1404
واقعا خجالت آوره مسولین نشستن ببینن این مردک چه تصمیمی واسه کشور میگیره.؟؟؟؟؟؟ همه رو بازیچه .... کاری های خودش کرده

در پاسخ به
یکی از مشکلات بزرگ کشور اینه که جریان غربگرا از حمایت بخش های قدرتمند حاکمیت برخوردار هست و عملا آزادی و قدرت عمل اجرایی، سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی زیادی داره. به همین دلیل هست که امثال روحانی و ظریف هر چه دلشون خواست بدون دغدغه بیان می کنند

تصویر نمایه‌ی ‌فرزاد صحرا‌
@far5519 مهر 1404
در پاسخ به
یه نواب صفوی پیدا نمیشه بزنه این کج و کوله رو نفله کنه ؟؟؟؟؟ مردک دوزاری چندساله داره ضربه میزنه !!!!

در پاسخ به
آنچه برای مردم شریف ایران مهمتر است کم شدن شر امثال تو بی... است.

در پاسخ به
فقط نمیدونم چرا تا الان این ظریف محاکمه نشده مگه نمی‌گفت مکانیسم ماشه وجود نداره ؟چرا نباید به خاطر این دروغ که باعث این خسارت بزرگ شد محاکمه بشه؟

تصویر نمایه‌ی ‌عباس باقری‌
@user17080357296319 مهر 1404
در پاسخ به
چرا یه خائن وطن فروش در کشور باید سمت داشته باشه؟ و مهمتر به راحتی و اشکار راه برای دشمن صاف میکنه و قوه قضاییه کاملا سکوت کرده؟

@user17228430822019 مهر 1404
در پاسخ به
یعنی تو کشور کسی نیست جلو این آقا را بگیره؟!!!

در پاسخ به
ظریف دیگه رفته جزوشون ، الان دیگه تمام ته توی اونا و همه سوراخ سمبه هارو میشناسه هر آن احتمال ترورش وجود داره ، شما فکر کن با تشکیلات خودگردان طرفی

@Bahramchoobin3219 مهر 1404
در پاسخ به
ایشان چه دستاوردی تا الان داشته که مردم حتما و حکما"‌چرت و پرت ایشان گوش کنند!؟ هنوز فرانچسکو پیداش نشده برای مردم

@MortezaZ19 مهر 1404
در پاسخ به
کشوری که مشتی خائن راحت داخلش بچرخن و با اقتصاد و نون مردم بازی کنن و هیچ دستگاهی هم بهشون هیچی نگنه و کنترلی هم نباشه باید روزهای سخت زیادی در پیش داشته باشه. اینها چه فرقی با خادنین دارند؟ خائنین جهت تسلیم بمب گذاری میکنند و اینها مردم رو علیه کشور بلند میکنند. البته مردم بعد از جنگ متوجه خیلی مسا…نمایش بیشتر

در پاسخ به
اگر موشک نداشتیم بعد از حمله ی آمریکا و اسرائیل الان ایران به شش کشور تقسیم شده بود.

در پاسخ به
مرگ بر دولت اصلاح طلبمرگ بر حزب حرامزاده اصلاحات