قالیباف: دوقطبی سازان حجاب خیرخواه کشور نیستند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کسی از موضوع حجاب دوقطبی‌سازی‌های کاذب درست کند خیر سیاسی و دینی کشور را نمی‌خواهد.موضوع حجاب احتیاج به درایت و توجه است و یک موضوع هویتی است و هرگز اجازه ندهیم در این بسترها دشمن اختلاف ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف صبح امروز دوشنبه در نشست مشترک علنی و غیررسمی قوه قضائیه با مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر لزوم اصلاح حکمرانی در موضوعات مختلف و رفع اشکالات گفت: در جلسه معارفه آقای محسنی اژه ای این نکته را مطرح کردم که قوای سه گانه مکلف به همدلی و همکاری برای هم‌افزایی و ارزش افزوده برای ذی نفع نهایی یعنی مردم هستند.وی افزود: در طول سه سال گذشته هماهنگی بین قوه قضاییه و مجلس در اوج همکاری های خود بوده است البته کارهای به زمین مانده‌ای هست که باید به آن پرداخت.رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در رابطه با بحث حمایت و پشتیبانی از قوه قضاییه، مجلس در بودجه، این موضوع را وظیفه خود می‌داند چون نقش قوه قضاییه اجرای عدالت و حضور مستمر، دقیق، قاطعانه و بسیار موثر است.قالیباف افزود: من به عنوان یک فردی که قبلا توفیق خدمت در نیروی انتظامی را داشتم و به نوعی ضابط قضایی قوه بودم، وقتی با محیط قوه قضاییه ارتباط برقرار می‌کردم، از قضات تا حوزه یعنی همه موضوعات انسانی و منابع انسانی در قوه و هم همه موضوعات کالبدی حوزه قوه قضاییه قابل قبول نبود.رئیس مجلس ادامه داد: بنده واقعا از روزی که در مجلس حضور پیدا کردم وظیفه خود می‌دانستم که نسبت به این موضوع اقدام کنم. ما سعی کردیم در برنامه هفتم به این موضوع توجه کنیم و همین‌جا هم مجددا قول می‌دهم که حتما بتوانیم برنامه هفتم را با همان روال پیش ببریم که این مشکلات که در حقیقت مشکلات مردم است، حل شود.وی با اشاره به موضوع مولدسازی گفت: با توجه به اینکه دولت کمبود بودجه دارد، تمام بسترهای قانونی برای مولدسازی وجود دارد و در برنامه هفتم هم آمده است و خواهش می‌کنم به بخش قوه قضائیه با عنایت ویژه توجه کند.
قالیباف ادامه داد: اگر از من سوال کنند بزرگ‌ترین منبع فساد کجاست؟ می‌گویم ناکارآمدی در دستگاه‌ها. فساد از ناکارآمدی‌ها ایجاد می‌شود و شما هر کجا بروید و هر پرونده‌ای را دنبال کنید، می‌بینید که از ضعف مدیران، ضعف یک رفتار سیستمی، نداشتن یک برنامه دقیق، نداشتن یک نقشه راه و از کارنابلد بودن بودن است.نظارت مجلس با نظارت قوه قضاییه متفاوت استوی تاکید کرد: نظارت مجلس با نظارت قوه قضاییه کاملا با هم متفاوت است اصلا در سیستم ما نظارت از جنس کنترل نیست ولی در قوه قضاییه جنس نظارت کنترلی است، یعنی در هر مرحله می‌تواند ابلاغ و متوقف کند ولی ما در مجلس نمی‌توانیم متوقف کنیم.رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به پرونده‌های ارجاعی، تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ به قوه قضاییه از سوی مجلس، لازم است در کنار این گروه‌های کاری، یک گروه کاری مشترک وجود داشته باشد که رسیدگی خاص به پرونده‌هایی را که از حوزه نظارت مجلس به قوه قضاییه ارسال می‌شود، دنبال کند تا این پرونده‌ها را به نقطه نهایی برسانیم‌.شجاعت را از مدیران گرفتیمقالیباف تاکید کرد: یک بخشی از موضوعات اقتصادی ما بحث مربوط به امنیت سرمایه است. یک بخشی از موضوعات اقتصادی ما هم مدیران ما هستند. ما شجاعت را از مدیران گرفتیم، ما در عین اینکه با متخلف و مجرم محکم و البته عادلانه باید برخورد کنیم، از آن طرف هم باید واقعا از مدیرانی که امین و قوی هستند، یک چتر حمایتی روی آنان داشته باشیم تا بتوانند کارشان را انجام دهند.
گاهی مبارزه با فساد را سیاسی می کنیمرییس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در حوزه مبارزه با فساد قانون حمایت از افشاگران فساد را تصویب کرد اما این قانون آنطور که باید اجرا نشد لذا قوه قضاییه و مجلس باید این موضوع را دنبال کنند.وی افزود: گاهی اوقات مبارزه با فساد را سیاسی می‌کنیم به طوری که برای آن پروژه تعریف کرده و کشور را دچار مشکل می‌کنند لذا آن هایی که می‌خواهند با فساد مبارزه کنند، خودشان فساد سیاسی نکنند. گاهی فساد اقتصادی درست می‌کنند تا آن را تبدیل به پروژه کرده که فساد سیاسی کنند.رییس مجلس گفت: این قانون بهترین روش برای مبارزه با مفسدان اقتصادی است همچنین قانون تعارض منافع از فساد پیشگیری می‌کند. ‌وی در ادامه با اشاره به صحبت های رییس قوه قضاییه درباره طراحی دشمن گفت: این اتفاقی نیست که روز بعد از آتش بس لبنان، دوباره داعش در سوریه به حلب حمله می‌کند، اطلاعات و تحلیل‌ها و برآوردهای دقیق نشان می‌دهد که این یک نقشه مشخص و روشنی داشته که در آینده خواهیم دید.رییس مجلس با اشاره به جلسه مشترک مجلس و دولت گفت: کارآمد کردن و حل مشکلات از موضوعات جدی‌ برای مقابله با جنگ ترکیبی و جنگ نرم است.قالیباف با اشاره به موضوع مهاجرین اتباع بیگانه گفت: درباره این موضوع مهم قوه قضاییه و مجلس نقش دارند.
حکمرانی در فضای مجازی یک موضوع واقعی استوی با اشاره به بیانات رهبری مبنی بر حفظ امنیت روانی جامعه در حوزه فضای مجازی گفت: حکمرانی در فضای مجازی یک موضوع واقعی است که در همه دنیا و کشورها وجود دارد. البته در گفتگو با خبرنگاران روشن گفتم که با فیلترینگ به روش فعلی مخالفم اما حکمرانی در فضای مجازی واجب است که امنیت روانی جامعه و کسب و کار اقتصادی ما را بر هم زده و تربیت و اخلاق خانواده را دچار اشکال کرده است. علاوه بر این دشمن مثل ۱۴۰۱ از همین نقطه سوءاستفاده امنیتی می‌کند لذا باید قوه قضاییه و مجلس و دولت به موضوع توجه کنند. روزانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر فرآورده از کشور قاچاق می‌شودرییس مجلس با یادآوری اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: روزانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر فرآورده از کشور قاچاق می‌شود که باید تعیین تکلیف کنیم چون اموال بیت المال است.وی با اشاره به موضوع ایرانیان خارج از کشور گفت: هیچ وقت در رابطه با استفاده از ظرفیت آن ها تصمیم روشنی گرفته نشده است که در این باره طرح هایی است و باید سه قوه در این موضوع ورود کنند؛ این موارد در حوزه‌های انسجام اجتماعی و اقتصادی و امنیت سرمایه‌گذاری اهمیت داشته و منجر به منفعت کشور و منفعت هر ایرانی در هر کجا می‌شود.
برخی به دنبال دو قطبی سازی‌های کاذب در موضوع حجاب هستندرییس مجلس با اشاره به موضوع حجاب گفت: بدون شک حجاب یک موضوع شرعی و قانونی‌ است و باید قوا و بخش‌های مختلف و دستگاه‌های متفاوت به آن توجه کنند. اگر کسی بخواهد از این موضوع دو قطبی سازی‌های کاذب درست کند، خیر سیاسی و دینی کشور را نمی خواهند و فقط می‌خواهند از این موضوع سوءاستفاده انجام داده و بروند حال اینکه حجاب موضوع شرعی و قانونی‌ است و احتیاج به درایت و خلاقیت دارد.وی افزود: حجاب موضوع اجتماعی، فرهنگی و هویتی است و هرگز اجازه ندهیم دشمن بر این بسترها اختلاف ایجاد کند.قالیباف همچنین با اشاره به موضوع ممنوع‌الخروجی‌ها به کشور و حتی ورود به کشور گفت: اشخاصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و مطبوعات کار می‌کنند که برای خروج از کشور و وضعیت پاسپورت خود نگران هستند و برای ورود به کشور هم نگرانند که بعد چه می‌شود؛ باید این وضعیت دقیق و درست و مشخص شود که این بخشی از امنیت روانی است که باید به آن توجه کنیم.پایان پیام/#مجلس#قوه_قضائیه
10:07 - 12 آذر 1403

1 بازنشر5 واکنش
92٫7k بازدید




17 پاسخ

@imanf12 آذر 1403
در پاسخ به
تو خیرخواه ملتیتو این شرایط اقتصادی هیچ قدمی برای مردم برنمی داریدوضعیت الان مردم نتیجه تصمیمات غلط شماستبله زندگی شما مسئولین که تحت فشار نیست حتی آقا زاده هاتون تو این مملکت نیستن بعد با این تصمیمات برای مردم تو این شرایط عصف بار تصمیم گیری میکنید

@user17088142629212 آذر 1403
در پاسخ به
بنزین هر شیش ماه هزار تومان گران کنید مشکل بودجه و تورم بخاطر چاپ پول حل میشه

در پاسخ به
خب وقتی یک قانون ظالمانه تصویب کردید و به اعتراضات هم توجهی ندارید توقع دارید دوقطبی هم ایجاد نشه؟ نمیشه که برخی سیاست ها فقط برای رضایت قشر اقلیت انجام بشه

@user17079034586612 آذر 1403
در پاسخ به
نفی اقتدار پلیس ...و طرفداری از مجرمان بی بندبار .. البته که همه بدحجابان بی بند و بار نیستند و...عدم توجه به شرایط جنگ فرهنگی...و دیدگا لیبرالی ... حجاب را معضل کرد

@user17309206294112 آذر 1403
در پاسخ به
سوال من از جناب قالی باف این است حجاب مهمتر است یا بیت المال بحث دوم هم این است که شما وقتی روی حرکت غرب سرمایه داری اسکی میروی و اشتغال زنان را در جامعه رقم میزنی دیگر هرگز نخواهی توانست حجاب اسلامی را اجرا کنی چون نتیجه استفاده از زنان در مشاغل نتجه ای جز زندگی غربی ندارد انها 130 سال پیش این کار …نمایش بیشتر

در پاسخ به
بی خودی گول هیاهوی بلندگوها و نفوذی های داخلی دشمن را نخوریداین قانون قانون خوب هست با این وجود قراره سه سال امتحانی آزمایش بشهمثل کارت سوخت و خیلی چیزهای دیگه که می گفتند مفید نیست نگو برای قاچاقچی ها مفید نبودامنیت روانی جامعه و خانواده خیلی مهم تر از این حرف هاست

تصویر نمایه‌ی ‌علی اصغر وهاب زاده‌
@aliasgharvahhabzadeh12 آذر 1403
در پاسخ به
جناب آقای دکتر قالیباف رییس محترم مجلس شورای اسلامی باسلام صدای شکستن استخوان ها ی مردم شریف ومظلوم مستاجررابه خاطرگرانی های ایجادشده نمی شنوید؟؟مردم شریف ومظلوم مستاجردارند نابودمی شوند؟؟به فریادمردم شریف ومظلوم مستاجربرسید!!!!!!!!!!گرانی؟؟؟؟؟؟؟؟

@Banooye_Iran12 آذر 1403
در پاسخ به
جواب یکی از کاربران عدد: از کجا می گویید اقلیت؟! نهایتا و دست کم نصف بیشتر جامعه از فضای نابهنجار بی حجابی بدشان می آید. حالا چون صدایشان بلند نیست و متین هستند کم به نظر میرسند؟؟ مواظب باشید افتخار ایرانی ها به نظام خانواده است اگر این خانواده با تقلید از غرب متلاشی شود به این راحتی جبران نمی شود.