قالیباف: گزارش استنکاف دولت از قانون مشاغل حساس قرائت می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حمید رسایی گفت: تشخیص ماده ۲۳۴ با هیأت‌ رئیسه است و کمیسیون اصل نود زمانی که گزارشاتش آماده شد، خارج‌ از نوبت آنها را در صحن قرائت می‌کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه صحن مجلس در پاسخ به تذکر رسایی که در مورد درباره درخواست تعدادی از نمایندگان جهت اعمال ماده ۲۳۴ قانون آیین نامه داخلی مجلس در خصوص استنکاف دولت از اجرای کامل قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تاکید کرد: جایی در آیین نامه نوشته نشده است که سه‌شنبه نظارتی و چهارشنبه قانون گذاری اما در ماده ۲۲ آیین نامه نوشته شده که تهیه و تنظیم برنامه هفتگی مجلس بر عهده هیئت رئیسه و رئیس مجلس است و اگر دستور هفته را نگاه کنید، می‌بینید که نوشته شده «دستورات نظارتی» و «دستورات قوانین»؛ دستورات نظارتی همیشه سه‌شنبه‌ها است و دستورات قوانین روزهای یکشنبه و چهارشنبه است؛ بنابراین آیین نامه این اختیار را به رئیس و هیئت رئیسه داده است.وی همچنین عنوان کرد: همچنین تشخیص ماده ۲۳۴ با هیئت رئیسه است و کمیسیون اصل نود است که زمانی که گزارشاتش آماده شد، خارج از نوبت گزارشات خود را در صحن قرائت می‌کند.
پیش از صحبت قالیباف، حجت الاسلام حمید رسایی در تذکری به هیأت رئیسه با انتقاد از موارد قرار گرفته شده در دستور کار جلسه امروز صحن مجلس با استناد به ماده ۱۰۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: در دستور هفتگی جلسه همانطور که چاپ و اعلام شده بود امروز قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره درخواست حدود ۴۰ نفر از نمایندگان مجلس جهت اعمال ماده ۲۳۴ [در خصوص استنکاف دولت از اجرای کامل قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس] را داشتیم که کمیسیون امنیت ملی نیز آن اشکال را وارد دانسته بودند و تشخیص داده بودند که اسنکاف در اجرای قانون توسط رئیس جمهوری انجام گرفته شده است و امروز باید در دستور قرار می‌گرفت.وی با اشاره به جزئیات ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخل مجلس افزود: این ماده صراحتاً بر سرعت عمل رسیدگی به این موضوع تاکید دارد و قانون‌گذار تاکید داشته که سرعت عمل در این خصوص وجود داشته باشد؛ به همین دلیل این موضوع نباید از دستور کار جلسه امروز صحن مجلس خارج می‌شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس اظهار کرد: شما به من گفتید که این موضوع مربوط به سه‌شنبه‌های نظارتی است؛ به من نشان دهید که در یک جای آیین نامه آمده باشد «سه‌شنبه‌های نظارتی»، «چهارشنبه‌های درایتی» یا «دوشنبه‌های ملاقاتی». آیین نامه می‌گوید که دستور به ترتیب اجرایی شود و هیئت رئیسه مجلس الزام دارد که طبق آیین‌نامه ترتیب دستورات را رعایت کند. همین الان جنابعالی در حال تاکید کردن به آقای زنگنه بودید و گفتید که سه‌شنبه هفته آینده بودجه به صحن بیاید؛ این به معنای هوا کردن موضوعی بسیار مهم است.رسایی تأکید کرد: مسئله یک نفر نیست بلکه مسئله یک جریان است که ۸ سال کشور را به قهقرا برد و امروز کنار رئیس جمهور ایستاده است؛ برق قطع می‌شود، آب قطع می‌شود و نان گران می‌شود و همه چیز در حال گران شدن است چون در آنجا عده‌ای مشورت می‌دهند و می‌گویند که باید برویم و دست‌مان را جلوی غرب دراز کنیم.
10:24 - 30 آبان 1403

3 بازنشر3 واکنش
65٫3k بازدید



9 پاسخ

@user170909997175555540730 آبان 1403
در پاسخ به
جناب قالیبافواقعا از شما توقع نداشتیم.چقدر وقت مجلس بابت ظریف و در خواست بیجا وبی منطق و بی ربط دولت رو دارید هدر می دید.اصلاشماکه توان نظارت بر قانون رو نداشتید خب قانون رو نمیگذاشتید.جناب قالیبافرفتار وعملکرد شما در این مورد خیلی زشت ودور از شأن شماست انتظار ما از شما خیلی خیلی بیشتر و انقل…نمایش بیشتر

@imanf30 آبان 1403
در پاسخ به
الان برداره ظریف از معاونت بکنه مشاور مشکل حل میشه مردم که میدونن مشکل چیه بس کنید بابا

@bagherisa30 آبان 1403
در پاسخ به
یعنی می‌فرمایید مجلس در برابر نقض قانون به این وضوح آن هم توسط کسی که سوگند خورده پاسدار اجرای قانون باشه، سکوت کنه؟!مسائل رو عمیق‌تر ببینیم. مسئله جایگاه قانون در جامعه است. وقتی شخص اول اجرایی کشور این طور به وضوح به قانون دهن‌کجی می‌کنه، چه توقعی از مردم معمولی هست؟می‌دونید چه اثرات بعدی روی کل…نمایش بیشتر

@user170909997175555540730 آبان 1403
در پاسخ به
فقط بلد بودید به دولت رئیسی گیر بدید؟ولی الان تخلف به این بزرگی رو هوا می کنید و نمی بینید؟ اجرتون با خون شهدا و خون شهید رئیسی مظلوم و غریبخیلی وقت ندارید هم وقت دوره مجلستون هم وقت عمر و زندگی تون رو حواستون باشه بعدش باید جواب پس بدید