تنگه هرمز مثل دانش هسته ای برای ملت ایران یک دارایی با ارزش است

‏در جمع مردم عزیز اسلامشهر:حرف از وطن دوستی پیش ملتی نزنید که امامش برای ایران جانش را تقدیم نمود.بازارهای مالی دنیا متلاطم است، بیش از 10 تریلیون دلار از سرمایه بازارهای جهانی از بین رفته است.امروز تنگه هرمز مثل دانش هسته ای برای ملت ایران یک دارایی با ارزش است.
23:30 - 11 فروردین 1405



8 پاسخ

@user17690817605012 فروردین 1405
در پاسخ به
جناب بذر پاش بازارهای مالی دنیا متلاطم هستند چون دنیا مثل مسئولان ما عقلشون نمی‌رسد که بورس خودشون رو تعطیل کنند

@user17395493533512 فروردین 1405
بمب اتمی بسازید همان ورژن بمب ساده اتمی که به اعتراف دشمن برای آن ایران فقط یک هفته وقت لازم دارد. اپستینیان شنیع فقط زبان بمب می شناسند هرچه قوی تر بیشتر می شنوند. مدیون مردم و شهدایید اگر اقدام نکنید والسلام.

@IranParastt12 فروردین 1405
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌نریمان بالاجاده‌
@Balajaddeh12 فروردین 1405
در پاسخ به
دانش موضوعی ذهنی است قابل گرفتن نیست اما تنگه فیزیکی است . مثل تاسیسات هسته ای که خسارات سنگینی دیدند . بسیار زمان‌بر است برگشتنش . سوریه هم خیلی با ارزش بود برای ایران . دستمون هم بود . با اشتباه استراتژیک از دست رفت .روی تنگه مثل سوریه اشتباه عمل نکنید و دقت بیشتری کنید .

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi12 فروردین 1405
در پاسخ به
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها و آمریکاییها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  13 اسفند 1404

مطالبه

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@Iraneghavi12 فروردین 1405
در پاسخ به
پ
پارادایم

@Iraneghavi  •  12 فروردین 1405

مطالبه

مذاکره ایران و کره شمالی راه حل پایدار صلح چندسر برد برای ایران و جهان

آقا ۲.۲ تا ۴ تا از این ساده تر نمیشه. ایران الان به چی نیاز داره؟ دقیقا! امنیت=بمب اتم. کره شمالی الان به چی نیاز داره؟ دقیقا! اقتصاد=‌انرژی و منابع. ایران و کره شمالی تعارض منافع دارند؟ خیر! (چین و روسیه و پاکستان تعارض منافع استراتژیک و همسایگی دارند و حاضر نیستند به ایران بمب اتم بدهند اما کره شمالی نه تعارض منافع استراتژیک نداره و نه همسایه ایرانه) ==>«مذاکره ایران و کره شمالی»،‌راه حل صلح دائمی برای ایران+ خوب برای اعراب + خوب برای آمریکا +صلح برای بازارها و برای همه جهانه +‌مذاکره چی ها +‌انقلابی ها. وقت خودتون رو با آمریکا تلف نکنید چون اسراییل اجازه توافق نمی ده. نصف یا همون امتیازی که می خواستید تو مذاکرات اخیر به آمریکا بدید ر‌و به کره شمالی بدید و ایران اتمی رو به جهان معرفی کنید. همه جهان برنده میشه و صلح دائم و پایدار تو‌سراسر منطقه و جهان بوجود می آد.

0
100
گزارش از مطالبه

@Aslany12 فروردین 1405
....

@user170910008299443609312 فروردین 1405
در پاسخ به
شما کاندید انتخابات شورای شهر هستید کاش تجمعات خالصانه مردمی را به میتینگ سیاسی خودتان تبدیل نفرمایید!