.
پیشنهادها

درخواست از فارس من جهت گفت‌وگو با اساتید و بانیان مدرسه مجازی حقوق

رسانه‌ها و فارس من با اساتید و بانیان و دست‌اندرکاران مدرسه مجازی حقوق درباره چگونگی شکل‌گیری مدرسه مجازی حقوق، درس گفتارهای مدرسه مجازی حقوق ، چگونگی شکل‌گیری درس گفتارها، نحوه همکاری اساتید حقوق با مدرسه مجازی حقوق ، ضرورت آموزش مجازی تخصصی علوم انسانی در عصر ارتباطات، میزان ضرورت شکل‌گیری مجموعه آموزشی مجازی در علوم نظری خصوصاً در رشته حقوق، و از این قبیل مسائل و.... مصاحبه و گفتگوهایی را صورت داده و برنامه‌های تلویزیونی اینترنتی و مناظره و... هم در این باره با اساتید و بانیان و دست اندرکاران مدرسه مجازی حقوق تدارک ببیند.

فارس من

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
21:35 - 26 اردیبهشت 1403




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@RAYKA1027 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
https://farsnews.ir/RAYKA10/1710249467409708415
تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
محمد

@RAYKA10  •  22 اسفند 1402

مطالبه

سریالی از زندگی‌نامه علی‌ابن مهزیار و شهید یوسف‌الهی ساخته شود

با توجه به کمبود سریال‌های مذهبی در کشور قطعا طراحی ساخت مجموعه‌های تلویزیونی همچون علی بن مهزیار و شهید دفاع مقدس یوسف اللهی کمک بسیاری به آگاهی جامعه در شناخت قهرمانان ملی و مذهبی می‌کند.

سریال، صدا و سیما، شهید محمد حسین یوسف‌ الهی، علی‌ابن مهزیار

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌حاج یاسر‌
@Yasser_a1 آبان 1403
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌~Safir‌
~Safir

@ir_nazirkerman  •  27 مهر 1403

عزم ملی برای مقابله با خام‌فروشی مواد معدنی
مطالبه

عزم ملی برای مقابله با خام‌فروشی مواد معدنی

در شرایطی که اقتصاد کشور با چالش‌های متعددی دست و پنجه نرم می‌کند، برخی مسئولین به جای پرداختن به ریشه مشکلات، با نگران کردن مردم از تحریم‌ها، سعی در انحراف افکار عمومی دارند. این در حالی است که ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را باید در جای دیگری جستجو کرد. خام فروشی منابع طبیعی، به ویژه معادن، یکی از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی کشور است. سال‌ها است که ثروت‌های خدادادی ما به صورت خام به خارج از کشور صادر می‌شوند و ارز حاصل از آن به جای سرمایه‌گذاری در داخل، صرف امور جاری و یا به جیب عده‌ای خاص سرازیر می‌شود. این در حالی است که با ایجاد صنایع تبدیلی و فراوری می‌توان ارزش افزوده بسیار بیشتری ایجاد کرد و اشتغال‌زایی گسترده‌ای را به همراه داشت. چرا خام فروشی به اقتصاد آسیب می‌زند؟ * از دست رفتن فرصت‌های شغلی: با فراوری مواد معدنی در داخل کشور، می‌توان به ایجاد صنایع پایین‌دستی و بالادستی پرداخت و در نتیجه فرصت‌های شغلی بسیاری ایجاد کرد. * کاهش درآمدهای ارزی بلندمدت: خام فروشی به معنای از دست دادن درآمدهای ارزی ناشی از فروش محصولات با ارزش افزوده بالا در آینده است. * وابستگی به نوسانات بازارهای جهانی: قیمت مواد معدنی در بازارهای جهانی دائماً در نوسان است. خام فروشی باعث می‌شود که اقتصاد کشور به شدت به این نوسانات وابسته شود. * تخریب محیط زیست: استخراج بی‌رویه مواد معدنی بدون توجه به مسائل زیست محیطی، می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به محیط زیست وارد کند. راهکارهای برون رفت از این وضعیت * حمایت از صنایع تبدیلی و فراوری: دولت باید با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم، از ایجاد صنایع تبدیلی و فراوری در کشور حمایت کند. * شفاف‌سازی در فرآیندهای واگذاری معادن: باید فرآیندهای واگذاری معادن به بخش خصوصی شفاف و رقابتی شود تا از رانت‌خواری و فساد جلوگیری شود. * توسعه زیرساخت‌ها: برای توسعه صنایع معدنی و ایجاد ارزش افزوده، نیاز به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل، انرژی و ارتباطات است. * کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی: دولت باید به دنبال متنوع‌سازی منابع درآمدی خود باشد و وابستگی خود را به درآمدهای نفتی کاهش دهد. * مبارزه جدی با فساد: فساد اداری و رانت‌خواری یکی از مهم‌ترین موانع توسعه اقتصادی است. دولت باید با جدیت با این پدیده مبارزه کند. خام فروشی معادن نه تنها به اقتصاد کشور آسیب می‌زند، بلکه به نسل‌های آینده نیز خیانت می‌کند. برای برون‌رفت از این وضعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری همه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی هستیم. با اتخاذ سیاست‌های مناسب و مبارزه با فساد، می‌توانیم از ظرفیت‌های عظیم معدنی کشور برای توسعه و پیشرفت استفاده کنیم.

مقابله با خام فروشی، خام فروشی، عزم ملی، اقتصاد -، مبارزه با فساد

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه