توصیه‌های پلیس راه قزوین به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

رئیس پلیس راه استان قزوین، با تأکید بر آمادگی کامل پلیس راه برای مدیریت ترافیک مراسم تشییع رهبر شهید، از زائران خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از شتاب‌زدگی و همکاری با مأموران پلیس، در برگزاری ایمن و روان این مراسم مشارکت کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سرهنگ حسین تقی‌خانی با اشاره به پیش‌بینی حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع رهبر شهید در تهران، اظهار کرد: با توجه به حرکت زائران از استان قزوین و شهرستان‌های همجوار به سمت پایتخت، پلیس راه با به‌کارگیری حداکثر توان عملیاتی، نیروی انسانی و تجهیزات، تمام محورهای منتهی به مرکز را تحت پوشش قرار داده است تا عبور و مرور هموطنان عزیز تسهیل شود.وی افزود: همچنین با توجه به افزایش تردد در مسیرهای منتهی به پایتخت و استان‌های مجاور، مدیریت ترافیک و روان‌سازی عبور زائران در اولویت کاری پلیس راه قرار گرفته است.رئیس پلیس راه استان قزوین با تأکید بر ضرورت ارتقای انضباط ترافیکی و پیشگیری از حوادث، از رانندگان خواست به توصیه‌های زیر عمل کنند:۱- از هرگونه شتاب‌زدگی پرهیز کرده و در صورت بروز ترافیک، با آرامش و صبوری رانندگی کنند.۲- رانندگان ناوگان مسافربری که تعداد زیادی از زائران را جابه‌جا می‌کنند، ضمن رعایت دقیق مقررات، از عجله و سرعت غیرمجاز خودداری کرده و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.۳- تیم‌های کنترل ترافیک پلیس راه با تخلفات حادثه‌ساز، از جمله سرعت و سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و حرکات نمایشی، بدون اغماض برخورد قانونی خواهند کرد.۴- از توقف و پارک در حاشیه جاده‌ها و آزادراه‌ها به‌شدت خودداری کرده و تنها از پارکینگ‌های مجاز استفاده شود.۵- همکاری کامل با مأموران پلیس راه مستقر در محورها، که دستورات آنان حکم قانون دارد، برای روان‌سازی ترافیک و حفظ ایمنی همگان الزامی است.
رئیس پلیس راه استان قزوین در پایان ابراز امیدواری کرد که با همراهی مردم شریف و رعایت دقیق مقررات از سوی رانندگان، این ایام معنوی بدون وقوع حوادث تلخ جاده‌ای سپری شود.#رهبر_شهید #باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران #پلیس_راه
09:47 - 13 تیر 1405
انتظامی و حوادث
استان ها
قزوین

1 بازنشر
9812 بازدید