فوت ۲ درهنورد در منطقه پیچبن الموت
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از وقوع حادثه برای ۱۰ درهنورد در منطقه پیچبن الموت خبر داد و گفت: تاکنون دو نفر از حادثهدیدگان جان خود را از دست دادهاند و عملیات جستوجو و نجات سایر افراد همچنان ادامه دارد.
حبیب درگاهی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: عصر امروز گزارشی مبنی بر گرفتار شدن ۱۰ درهنورد در منطقه پیچبن الموت به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام شد.وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش حادثه، سه تیم عملیاتی از نیروهای امداد و نجات هلال احمر به محل اعزام شدند و عملیات جستوجو و امدادرسانی آغاز شد.مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین با بیان اینکه متأسفانه تاکنون دو نفر از حادثهدیدگان فوت کردهاند، گفت: تلاش نیروهای امدادی برای دسترسی به سایر افراد گرفتار در منطقه و انتقال آنان به مکان امن همچنان ادامه دارد.
درگاهی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط منطقه و تداوم عملیات، اطلاعات تکمیلی درباره ابعاد حادثه و وضعیت سایر حادثهدیدگان متعاقباً اعلام خواهد شد.#هلال_احمر #دره_نورد #الموت 18:51 - 14 خرداد 1405