ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره دو مسیر مذاکراتی در استانبول

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که در جریان مذاکرات روز جمعه در استانبول درباره ایران، دو مسیر مذاکراتی دنبال خواهد شد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابعی مدعی شد که انتظار می‌رود مذاکرات استانبول مسیر را برای حل مجموعه‌ای از موضوعات درباره ایران هموار کند.بر اساس گزارش این روزنامه، مذاکرات استانبول شامل دو مسیر می‌شود که یکی از آنها درباره برنامه هسته‌ای ایران است.مسیر دوم مذاکرات درباره موضوعاتی بحث خواهد شد که در یکی از آنها، واشنگتن خواستار اعمال محدودیت‌هایی بر برنامه موشکی ایران خواهد شد.
بر اساس گزارش‌ها، قرار است که روز جمعه «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در استانبول با «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا دیدار کند.ایران بارها تأکید کرده است که در هرگونه مذاکره، تنها درباره برنامه هسته‌ای مذاکره خواهد کرد و اجازه مطرح شدن هیچ موضوع دیگری را نخواهد داد.
22:36 - 13 بهمن 1404
سیاست خارجی
بین‌الملل
ایران در جهان

2 بازنشر2 واکنش
72٫4k بازدید



12 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فرزندایران‌
@user170910010628864522213 بهمن 1404
در پاسخ به
بر برنامه موشکی ایران با هیچ یک از کشورهای مذاکر نخواهیم کرد برنامه موشکی ما خط قرمز ما هست

@user17682115115814 بهمن 1404
در پاسخ به
خطاب به اصلاح‌طلبان و و رفقای دو رو برشون در هر گونه مذاکره احتمالی موشکی امت حزب الله ساکت نخواهند ماند از رو نعش حداقل ده میلیون ایرانی باید بگذرید

@user170910008358367364114 بهمن 1404
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌نیازمند اینترنت‌
در پاسخ به
مذاکره برای برنامه دفاعی یک کشور یعنی خلع سلاح و تسلیم آن کشور

@user170910010451562238114 بهمن 1404
چرا اینقد نفهمن این جماعت چرا نونشون تو نفهمیدنه چرا سفره مردمو برا اهداف پلید خودتون گروگان میگیرید، چرا برابازیای دلالی وکثافت کاریای سیاسی خودتون با روح وروان مردم بازی میکنین، ینی **** به افساد طلبان بی همه چیز که تحت هر شرایطی توهر موقعیتی ادبیات مذاکره رو فراموش نمیکنند، **** به همتون

@hichkas0114 بهمن 1404
در پاسخ به
مثل سنوات گذشته وسط مذاکره حمله نکنن صلوات

@user17160234419114 بهمن 1404
در پاسخ به
عراق و لیبی را با همین حربه ها، خلع سلاح کردند.سپس آمریکا حمله ای رعدآسا و نابود کننده انجام داد .

تصویر نمایه‌ی ‌ایـران زیبــــا‌
@amir6794014 بهمن 1404
در پاسخ به
تکذیب شد..فعلا برنامه ای نداریم...این ادعاها رو رد میکنیم قویاااا...رئیس جمهور دستور مذاکرات هسته‌ای را صادر کرد ...😊

@user170910175485746072714 بهمن 1404
در پاسخ به
880***4

@user1709101754857460727  •  12 بهمن 1404

درخواست شفاف‌سازی حدود مسئولیت اجتماعی سلبریتی‌ها در فضای عمومی
مطالبه

درخواست شفاف‌سازی حدود مسئولیت اجتماعی سلبریتی‌ها در فضای عمومی

مخاطب: ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، ریاست محترم قوه قضائیه، و سایر مقامات و نهادهای ذی‌ربط با سلام و احترام، ما جمعی از شهروندان دغدغه‌مند و علاقه‌مند به حفظ کرامت، انسجام اجتماعی و امنیت فرهنگی کشور هستیم. آنچه ما را بر آن داشت تا این درخواست جمعی را تقدیم حضورتان کنیم، مشاهده‌ی برخی رفتارها و انتشار محتوایی از سوی تعداد معدودی از شخصیت‌های عمومی (سلبریتی‌ها) است که به نظر می‌رسد با معیارهای اخلاقی، ارزش‌های اسلامی-ایرانی و مصالح عمومی کشور در تعارض بوده و می‌تواند موجب سردرگمی فرهنگی، ترویج بی‌قانونی و اخلال در نظم اجتماعی شود. ما به‌خوبی واقفیم که اکثریب قریب به اتفاق هنرمندان، ورزشکاران و شخصیت‌های محبوب کشور، افرادی مسئولیت‌پذیر و ارزش‌آفرین هستند. هدف ما محدود کردن آزادی‌های مشروع یا مانع‌تراشی برای فعالیت‌های حرفه‌ای این عزیزان نیست، بلکه تأکید بر این اصل مسلم است که هرچه تأثیرگذاری بیشتر، مسئولیت‌پذیری نیز باید بیشتر باشد. متأسفانه در فضای کنونی، به دلیل نبود چارچوبی شفاف و قانونی برای تعیین حدود و مسئولیت‌های این قشر پرنفوذ، شاهد آن هستیم که برخی از ایشان، گاه از مرزهای قانونی، اخلاقی و فرهنگی عبور می‌کنند. این رفتارها، حتی اگر از سر غفلت باشد، ممکن است ناخواسته به دستاویزی برای جریان‌های معاند علیه منافع و امنیت ملی تبدیل شده و «پازل دشمن» را تکمیل کند، یا موجبات تفرقه و چنددستگی در میان مردم را فراهم آورد. لذا، ما امضاکنندگان این پویش، با اتکا به خداوند متعال و اعتماد به تدبیر مسئولین محترم، تقاضا داریم با سرعت و دقت لازم، نسبت به تهیه و تصویب «قانون یا آیین‌نامه‌ی منشور اخلاقی و مسئولیت اجتماعی شخصیت‌های عمومی» اقدام شود. موارد زیر می‌تواند بخشی از محورهای این قانون باشد: ۱. شفاف‌سازی حدود: تعریف دقیق و قانونی از مصادیق «تخلف فرهنگی و اجتماعی» و «سوءاستفاده از تأثیرگذاری اجتماعی» توسط شخصیت‌های عمومی. ۲. تشکیل کمیته‌ی ناظر: تشکیل کمیته‌ای مستقل و کارشناسی متشکل از نمایندگان نهادهای فرهنگی، قضایی، انتظامی و صنفی مربوطه برای رسیدگی به گزارش‌های مردمی و بررسی تخلفات احتمالی. ۳. تعیین سازوکارهای بازدارنده و اصلاحی: پیش‌بینی طیفی از اقدامات از تذکر و اخطار کتبی تا محرومیت موقت از فعالیت‌های رسانه‌ای و مجازات‌های قانونی برای متخلفان، با رعایت کامل حقوق دفاعی آنان. ۴. ترویج الگوهای مثبت: طراحی سازوکارهایی برای تقدیر و تشویق از شخصیت‌های عمومی که در ترویج ارزش‌های مثبت، وحدت ملی و کمک به حل مشکلات جامعه پیشگام هستند. ما عمیقاً معتقدیم تدوین چنین قانونی نه تنها مانعی برای فضای فرهنگی و هنری ایجاد نمی‌کند، بلکه با ایجاد امنیت و شفافیت بیشتر، به سلامت و پویایی فضای اجتماعی و رسانه‌ای کشور کمک شایانی خواهد کرد و از شخصیت‌های محبوبمان در برابر لغزش‌های احتمالی حفاظت می‌نماید. امیدواریم با حسن‌تدبیر شما، گامی بلند در جهت تحکیم ارزش‌ها و وحدت ملی برداشته شود. با سپاس و احترام، امضاکنندگان پویش مردمی «فرهنگِ مسئولانه، هنرِ آگاهانه»

سلبریتی ها

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌جواد حسنی‌
@Javadhassani14 بهمن 1404
در پاسخ به
بنظرم باید مطالبه خسارت حمله بی دلیل آمریکا به تاسیسات اتمی ،تو مذاکرات مطرح بشه

@mortezajamali14 بهمن 1404
بعضی از عزیزان تصمیم گیری درباره مذاکره یا عدم آن را متوجه پزشکیان عراقچی یا به‌طور کل جریان اصلاحات دونستن بنده به شخصه امیدوارم که این عزیزان فهم سیاسی این موضوع رو دارن که چنین تصمیماتی در رأس نظام گرفته میشه و به دلیل ملاحظات چنین مسائلی رو عنوان میکنن وگرنه که وای به حال مملکت

تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرزمین جاوید‌
@user170910008330814339514 بهمن 1404
در پاسخ به
هر کشوری در دنیا اهرم های قدرت و بازدارندگی خود را با مذاکره معامله کرد نابود شده است آیا برای اثبات این واقعیت لیبی و عراق و سوریه و اوکراین کافی نیست ایران هم در توافق هسته ای و برجام نیمی از این راه را رفته بود اما خواست خداوند مقدر شد که ترامپ برجام را نابود کند و ایران پایدار و استوار بماند