نه بابا جداً آمریکا مشارکت دارد؟ تو در کنگره این جنابی که مشارکت دارد چه کار میکنی و حقوق از چه سیستمی میگیری؟
@sepehr_aria18 اردیبهشت 1403در پاسخ بهنه بابا جداً آمریکا مشارکت دارد؟ تو در کنگره این جنابی که مشارکت دارد چه کار میکنی و حقوق از چه سیستمی میگیری؟
@user17078347668818 اردیبهشت 1403در پاسخ بهتمام ادیان توحیدی را هدف گرفته اند فرعون صفتان کودک کش. صدای عدالت خواهی فریاد جهان انسانی است. فلسطین زندگی می خواهد، شرم کنید از خدا که فردا انسانی وارد غزه شود نقطه تاریک در پاکترین سرزمین خداست. از جان انسانها چه می خواهید. کودکان دنیا برضد فرعون صفتان قیام خواهند کرد در سرتاسر دنیا.
@user17078941013719 اردیبهشت 1403در پاسخ بهخانم دست خوش . والله امریکا که خودش داد میزند . در سازمان ملل آتش بس را وتو کرد . در دادگاه لاهه قاضی را تهدید کرد . هرروزه بمب وموشک به صهیونها میرساند . بهر حال ممنون در دت به جان حاکمان عرب بی غیرت .
@user17079055146619 اردیبهشت 1403در پاسخ بهغیرت این زن از حکام عرب خیلی بیشتره. حکام عرب نادان و ترسو، از خودتان بپرسید حکام قبل از شما الان کجا هستند؟ البته بعید است شما به قبر و قیامت و جهنم اعتقاد داشته باشید. آنقدر مال حرام خورده اید که حاضرید نعوذبالله به جنگ خدا بروید.
@Hooshidar19 اردیبهشت 1403در پاسخ بهمردم غزه قتل عام شدند و کشورهای عربی همسایه آن فقط نگاه کردند ...