آیا استقبال رئیس ستاد انتخابات از یک کاندیدا زیرپاگذاشتن قانون نیست؟

حضور در مراسم استقبال از نامزد ریاست‌جمهوری توسط رئیس ستاد انتخابات مازندران و زیر‌پا گذاشته‌شدن ماده 73 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری باید برای افکار عمومی توضیح داده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، قانون همواره اصلی اساسی در زندگی اجتماعی خود‎نمایی کرده است و اجرای آن، ادامه روال متعارف زندگی را تضمین می‌کند و در فعالیت‌های سیاسی به دلیل ماهیت فعالیت‌های حاکمیتی یا قانون‌گذاری، اهمیت قانون دو چندان می‌شود. ماده 68 و 2 تبصره آن و ماده 69 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری با صراحت بر عدم تبلیغات له یا علیه کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری از تریبون رسمی و دولتی دلالت دارد و فرد مرتکب به تبلیغات را با عنوان، وسایل و اهرم‌های دولتی، را مجرم می‌داند. گستردگی شور انتخاباتی و احساسات سیاسی با حد و مرز‌های مبهم، با زیر‎سؤال رفتن برخی مواد اخلاقی و قانونی هم همراه است و این خلاف‌ها در زمانی که رئیس‌جمهور مستقر هم کاندیدای دوره بعدی است بیشتر بروز می‌کند. مسؤولان ملی، استانی و شهرستانی دولتی یا وابسته به دولت و کارمندان آنان هم به عنوان اعضای جامعه حق دارند مطالبات و دغدغه‌های خود را مطابق با برنامه‌های نامزد‌های ریاست‌جمهوری پیگیری و یا در اوقات غیر‌اداری برای موفقیت آنان تلاش کنند ولی موضوع استفاده از اموال دولتی و عمومی و حضور مسؤولان هیأت‌های اجرایی و نظارت موضوعی دیگر است. در ماده 73 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری با صراحت از مجرم‌بودن مقامات اجرایی و نظارت انتخابات که له یا علیه داوطلبان انتخاباتی فعالیتی را انجام دهند، یاد کرد.
با نگاهی گذرا در شهر‌ها شاهد استفاده از خودرو‌هایی با شماره‌های دولتی در ستاد‌های رئیس‌جمهور مستقر هستیم و حضور رئیس ستاد انتخابات دوازدهمین دوره رئیس جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا مازندران در مراسم استقبال از نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بر خلاف قانون انتخابات است و در این زمینه باید شاهد توضیحات علیرضا یونسی باشیم البته در برخی جلسات شورای اداری شهرستان‌های مازندران شاهد تاکید بر اجرای قانون و عدم استفاده از جلسه شورای اداری برای تبلیغ به نفع یا ضرر نامزد‌ها هستیم که مدیریت فرماندار سوادکوه در جلسه شورای اداری و توبیخ تلویحی یکی از اداراتی که احتمال استفاده از اموال عمومی در انتخابات مطرح بود را شاهد بودیم و اصرار بر اجرای قانون و امانت‌داری در انتخابات توسط عبدالجواد توحیدی‌مقدم مورد احترام است ولی مردم انتظار دارند مسؤولان اجرایی و نظارت بر طبق رسالت‌های خود و بدون شائبه حمایت یا مخالفت با کاندیداها، فعالیت کنند که لازم است رئیس ستاد انتخابات استان مازندران در ابتدا حضور غیر‌قانونی خود در مراسم استقبال از حسن روحانی یکی از نامزد‌های انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری را به افکار عمومی توضیح دهد و از طرف دیگر به عنوان معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری مازندران نظارت، بررسی و برخورد جدی‌تری برای عدم استفاده از اموال عمومی به نفع یکی از نامزد‌ها داشته باشد. انتهای پیام/86015/ج.
لزوم توضیح رئیس ستاد انتخابات مازندران برای حضور در مراسم استقبال از نامزد ریاست‌جمهوری
00:20 - 16 مه 2017

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ