باخت تلخ نساجی در دیدار با پارس جنوبی جم

تیم فوتبال نساجی مازندران نتوانست در این بازی خارج از خانه دست پر برگردد و بازی را با نتیجه 2 بر صفر به پارس جنوبی جم واگذار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، دو تیم نساجی مازندران و پارس جنوبی جم بوشهر از سری مسابقات فوتبال در لیگ دسته یک امروز به مصاف هم رفتند. ترکیب تیم فوتبال نساجی مازندران در برابر تیم فوتبال پارس جنوبی جم از وحید مهدی‌خانی، علی جراح‌کار، مقداد قباخلو، ابوالفضل رزاقپور، مهدی جعفرپور، محمدرضا زینال‌خیری، حسن نجفی، حمید طاهری‌فرد، میثم کریمی، محمد قاسمی‌نژاد و محمد عباس‌زاده تشکیل شده که با هدایت حسین مسگرساروی به میدان رفت. شاگردان مسگرساروی با شنیدن سوت داور، بازی تهاجمی خود را آغاز کردند که اولین موقعیت جدی آنان نتیجه‌ای دربر نداشت. در ادامه این تیم بوشهری بود که توانست از امتیاز میزبانی خود استفاده کرده و در دقیقه 10 بازی توسط امید سینگ به گل اول بازی دست پیدا کند. ببرهای خسته بعد از دریافت گل به آب و آتش زدند تا گل خورده را جبران کنند ولی این اتفاق میسر نشد و دو تیم با نتیجه یک بر صفر به سود تیم میزبان به رختکن رفتند. در ادامه تیم میزبان بر شدت حملات خود افزود و احسان تأییدی که نیم‌فصل قبل برای نساجی بازی می‌کرد توانست در دقیقه 58 گل دوم تیمش را به ثمر برساند. شاگردان حسین مسگرساروی بعد از دریافت 2 گل حملات جسته و گریخته‌ای را بر روی دروازه تیم حریف ایجاد کردند ولی توپ و میدان در اختیار پارس جنوبی جم بود و اجازه قدرت‌نمایی به تیم حریف را نداد.
به گزارش فارس، تیم فوتبال نساجی مازندران نتوانست در این بازی خارج از خانه دست پر برگردد و بازی را با نتیجه 2 بر صفر به پارس جنوبی جم واگذار کرد انتهای پیام/86045/ح30.
نساجی
19:01 - 16 فروردین 1396

1 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ