ثبت‌نام زائران اربعین از مرز ۲.۴ میلیون نفر عبور کرد

رئیس کمیته ثبت‌نام و اعزام ستاد مرکزی اربعین آخرین آمار و جزئیات ثبت‌نام زائران حسینی در سامانه سماح را تشریح کرد.
رئیس کمیته ثبت‌نام و اعزام ستاد مرکزی اربعین علیرضا رشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به استقبال پرشور و بی‌نظیر مشتاقان زیارت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: بر اساس آخرین داده‌های ثبت‌شده در سامانه سماح، آمار کل ثبت‌نام‌کنندگان برای تشرف به حماسه عظیم اربعین حسینی از مرز ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر گذشته است که نشان‌دهنده اشتیاق روزافزون مردم عزیز کشورمان برای حضور در این کنگره عظیم بین‌المللی است.وی به وضعیت قطعی ثبت‌نام‌ها اشاره کرد و افزود: از مجموع کل متقاضیان، بیش از ۲ میلیون و ۲۶۵ هزار نفر ( ۹۵ درصد) مراحل ثبت‌نام خود و پرداخت هزینه بیمه را به صورت قطعی نهایی کرده‌اند که ۵۹ درصد مربوط به آقایان (یک میلیون و ۳۲۶ هزار نفر) و ۴۱ درصد مربوط به بانوان (حدود ۹۴۰ هزار نفر) است.
رشیدیان به بیان اینکه تاکنون بیش از ۱ میلیون و ۳۰۹ هزار گروه ثبت‌نامی پرداختی خود را نهایی کرده‌اند، در خصوص پراکندگی استانی زائران خاطرنشان کرد: استان تهران با ثبت بیش از ۴۰۶ هزار نفر در صدر جدول ثبت‌نام‌ها قرار دارد. پس از آن، استان‌های خراسان رضوی (با بیش از ۲۱۳ هزار نفر)، خوزستان (با بیش از ۲۱۰ هزار نفر) و اصفهان (با بیش از ۱۹۲ هزار نفر) بیشترین آمار زائران ثبت‌نامی را به خود اختصاص داده‌اند.وی با تأکید بر الزامی بودن بیمه برای تمامی زائران گفت: تمام زائرانی که ثبت‌نام خود را قطعی کرده‌اند تحت پوشش کامل خدمات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند و از همه زائران عزیز درخواست داریم برای تسهیل در ارائه خدمات و پیشگیری از مشکلات در مرزها، حتماً فرآیند ثبت‌نام خود را در سامانه سماح تکمیل کنند.
11:16 - 7 مرداد 1405
فرهنگ
حج و زیارت

2 بازنشر
17٫4k بازدید




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علی‌
@Alisdi7 مرداد 1405
در پاسخ به @maryamajoudani
رحمت الله به عشاق اباعبدالله

تصویر نمایه‌ی ‌🏮 فانوس │ کنشگر، فعال رسانه‌
@Lantern7 مرداد 1405
در پاسخ به @maryamajoudani
ثبت‌نام بیش از ۲.۴ میلیون زائر اربعین، تنها یک آمار نیست؛ بلکه نماد قدرت نرم، وحدت و سرمایه اجتماعی جهان اسلام است. اربعین نشان داده که محبت اهل‌بیت(ع) می‌تواند میلیون‌ها انسان را فراتر از مرزها و اختلاف‌ها گرد هم آورد. در شرایطی که دشمنان به دنبال تفرقه و جنگ روایت‌ها هستند، این اجتماع عظیم پیام هم…نمایش بیشتر