ویدئو| ضریح حرم امام حسین (ع) سیاهپوش شد

در آستانه ایام سوگواری محرم، کتیبه‌های عزا بالای ضریح و پوشش داخل ضریح حرم امام حسین علیه السلام نصب شد.
گروه حج و زیارت خبرگزاری فارس؛ خادمان حرم امام حسین علیه‌السلام در آستانه ماه محرم در حالی که پرچم و کتیبه‌های مشکی در دست داشتند، درهای ورودی به ضریح حرم حسینی را بستند و ضریح حرم سیدالشهدا را سیاهپوش کردند.
۱۴ MB
کتیبه‌های مزین به نام امام حسین و یارانش در فضای اطراف ضریح و پوشش داخل ضریح نصب و پس از آماده‌سازی فضا، روضه روز عاشورا خوانده شد.
پس از پایان سیاهپوش کردن ضریح حرم ارباب، درهای حرم را به روی زائران باز شد و زائران با اشتیاق به زیارت مشرف شدند.
بر اساس برنامه اعلام‌شده، مراسم تعویض پرچم گنبد حرم‌های امام حسین و حضرت عباس علیهماالسلام نیز فردا شب، پس از نماز مغرب و عشا با حضور خادمان و زائران برگزار خواهد شد.#کربلا#ضریح#محرم #تعویض_پرچم#حرم_امام_حسین
13:55 - 25 خرداد 1405
فرهنگ
حج و زیارت