راهپیمایی انقلابی این‌بار در راهروهای قطار

در قطار خبری از بلندگو نبود و کسی هم دستوری نداده بود. مسافران با دیدن پل‌هایی که در روزهای قبل توسط امریکا و رژیم صهیونیستی بمباران شده بودند و در کمتر از ۱۰ ساعت دوباره بازسازی شدند، فریاد «الله‌اکبر» سر دادند و در راهروهای قطار راهپیمایی خودجوش راه انداختند. قطار ایران هنوز روی ریل امید در حرکت است.
گروه فرهنگ خبرگزاری فارس؛ این روزها ایران با سپاه اراده مردمی همچنان ایستاده است. از دل کویر تا قله‌های پوشیده از برف، از واگن‌های یک قطار ساده تا جایگاه جهانی علم و ورزش، جوانان و مردمان این سرزمین ثابت کرده‌اند که حتی در آتش جنگ، شکوفه‌های غیرت می‌رویند و همه جا ردپای مردمی دیده می‌شود که جنگ را با اراده پاسخ می‌دهند.
فریاد «الله اکبر» و راهپیمایی خودجوش در واگن‌هادر این شب‌ها از میان ریل‌های آهنی، غرشی برخاست که پژواک آن تا خیابان‌های شهرهای بزرگ پیچید. این بار خبر از بمباران و ویرانی نیست. خبر از «بازسازی» و «همبستگی» است. مسافران قطاری که از مسیر پل‌های بازسازی‌شده پس از حملات اخیر می‌گذشت، ناگهان به یک راهپیمایی خودجوش و ماندگار تبدیل شدند.حدود ساعت ۲۱، مسافران قطار صدای جان‌سوز «الله اکبر» را از درون واگن‌ها فریاد زدند. نه خبری از بلندگو بود و نه دستوری از بالا. مردمی که ساده‌ترین وسیله سفر را برگزیده بودند، در واکنش به دیدن پل‌هایی که پس از بمباران هوایی دشمن در کمتر از ۱۰ ساعت بازسازی شده بودند، فریادشان بلند شد و از اولین واگن تا آخرین واگن، موجی از شور و شعف شروع به حرکت کرد.جمعیت حاضر در قطار چندین بار از اول تا آخر قطار را درنوردیدند و بر هر واگن که می‌گذشتند، بر تعداد شرکت‌کنندگان افزوده می‌شد. برخی مسافران درب واگن‌ها را گشوده و با سردادن شعارهای انقلابی، دیگران را به همراهی دعوت می‌کردند. کودکان بر دوش پدران، زنان با روسری‌هایی که به نشان احترام تکان می‌خوردند و مردانی با چهره‌هایی خسته از سفر اما دلی پر از غیرت، همگی یکصدا فریاد زدند: «الله اکبر».
۴ MB
آن‌چه این حرکت را تماشایی می‌کرد، بازسازی معجزه‌آسای پل‌هایی بود که دشمنان آمریکایی و صهیونیستی تصور می‌کردند با بمبارانشان، خط مواصلاتی ایران را برای ماه‌ها قطع کرده‌اند. اما مهندسان ایرانی، شگفتی‌سازان این روزهای مقاومت، در زمانی کمتر از ۱۰ ساعت پل‌ها را به حالت اول بازگرداندند. قطار حالا از روی همان پل‌ها عبور می‌کرد و مسافران با افتخار به یکدیگر نشان می‌دادند که «این قدرت ایران است».این یعنی در دل بحران، مردم فراموش نمی‌کنند که چگونه با هم بودن را جشن بگیرند. یعنی قطار ایران همچنان روی ریل امید حرکت می‌کند. (اینجا بخوانید)
مدال طلا با کوله دانش‌آموزان مینابدر روزهایی که برخی خیال می‌کنند بمب و تحریم می‌تواند نسل جوان ایران را از صحنه جهانی حذف کند، یک دختر تکواندوکار و مخترع ایرانی با کوله‌پشتی دختران مدرسه میناب روی سن رفت و دنیا را به تماشا ایستاد.لیلا کشاورزی، جوان برتر ایرانی سال، در بیست‌وپنجمین رویداد بین‌المللی اختراعات و نوآوری مالزی (MTE ۲۰۲۶) با حضور ۳۵ کشور موفق شد مدال طلای بخش جوانان آسیا را در حوزه پزشکی کسب کند. اما مهم‌تر از مدال، پیام او بود. اینکه «ما شهدای ترور آمریکا و اسرائیل را فراموش نکرده‌ایم.»او با یاد شهدای مدرسه میناب که در حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند، روی صحنه رفت و چنان تأثیری گذاشت که برگزارکنندگان مالزیایی پیشنهاد دادند دو جایزه ویژه با عنوان «میناب» به ایران تعلق بگیرد. یکی جایزه ویژه قدردانی و دیگری مدال طلای جوانان آسیا به نام مدرسه میناب. لیلا کشاورز ثابت کرد لبخند پیروزی در میدان علم و ورزش، قوی‌ترین پاسخ به شلیک‌های نفرت است. تبریک به ایران و به یاد همه شهدای میناب. (اینجا بخوانید)
پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز قله‌های توچالدر ارتفاعی که ابرها را زیر پای خود می‌بینی و برف تا افق می‌درخشد، قلب جامعه اسکی ایران تندتر از همیشه زد. جمعی از مربیان و اسکی‌بازان کشورمان با برافراشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در پیست بین‌المللی توچال، حماسه‌ای از جنس وفاداری و غیرت خلق کردند.آن‌ها که هر روز با دامنه‌های سخت و مسیرهای پرپیچ‌وخم اسکی دست و پنجه نرم می‌کنند، این بار سفیدی بی‌کران برف را با رنگ‌های سبز، سفید و سرخ پرچم ایران مزین ساختند. اهتزاز این پرچم در دل توچال، فقط یک حرکت نمادین نبود. تجدید میثاقی آتشین با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و پیمانی دوباره با مقام معظم رهبری، آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای بود. آن‌ها با ادای احترام به مقام شامخ شهدای جنگ رمضان و امام شهدا، نشان دادند که قلب جامعه ورزش ایران برای انقلاب اسلامی می‌تپد. عشق به میهن و ارادت به ولایت، در آن ارتفاع سرد، گرم‌ترین لحظه را برای حاضران رقم زد. (اینجا بخوانید)
پاکبان وطن‌دوستو اما در گوشه‌ای از همین شهر، هر شب وقتی خستگی کار تنش را خواب می‌کند، این پاکبان وطن‌دست وقت استراحتش را به پرچم‌گردانی اختصاص می‌دهد. نه یک ربع، نه نیم ساعت، فقط ده دقیقه. به او گفته‌اند چرا همین قدر کم؟ آرام جواب می‌دهد: «این ده دقیقه مال استراحتم است.بقیه روز را باید به اندازه حقوقم کار کنم.»درست همان جا معلوم می‌شود مردی که شاید حقوقش به زور خرج یک وعده نان شود، اما سهم عشق را از سفره کم نگذاشته است. برایش پرچم ایران جزئی از جان است، نه تشریفاتی برایه دیده شدن. او در همان ۱۰ دقیقه کوتاه، تمام وابستگی‌اش را به این خاک جارو می‌زند. روح این مردم شکست‌ناپذیر است چون یاد گرفته‌اند برای وطن، حتی از وقت استراحتشان هم بزنند. (اینجا بخوانید)
وعده نصرت الهی در آیات آغازین سوره سبأدر شرایطی که دشمن با تمام قدرت ظاهری و جنگ رسانه‌ای وارد میدان شده، خداوند در آیات ابتدایی سوره سبأ، یک سنت الهی و امیدبخش را یادآوری می‌کند. اینکه مالکیت مطلق عالم از آن اوست، هیچ حرکت پنهانی از دید او دور نمی‌ماند و پاداش مقاومت و ایمان، نصرت قطعی الهی است. این آیات با بیان صریح وعده مجازات برای معاندان و پاداش برای مؤمنان، نقشه راهی ارائه می‌دهند که نقطه پایانی آن، پیروزی جبهه حق و شکست ظلم است.بنابراین، نه قدرت نظامی دشمن و نه تحریم‌ها و نه عملیات روانی‌اش هیچ‌کدام از دایره تدبیر الهی خارج نیست. همانطور که در المیزان تأکید شده، هر ظلمی ثبت می‌شود و هر مقاومتی بی‌پاسخ نمی‌ماند. این وعده الهی، یعنی خون شهدا، رنج مظلومان و ایستادگی مؤمنان، حتماً به نصرت و عدالت کامل منجر خواهد شد. این همان امیدی است که در دل طوفان، محکم‌ترین لنگر است.
07:01 - 15 آوریل 2026
فرهنگ

7 بازنشر35 واکنش
44٫2k بازدید



21 پاسخ

@user170910136596054388315 آوریل 2026
در پاسخ به
تجمعات شبانه باید به دنبال مطالبه گری باشند نه یک تجمع و دورهمی شبانه

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز جنگ نرم‌

عملیات شکست حماسی

سناتور آمریکایی: جنگ ایران «خشم حماسی» نبود، شکست حماسی بودسناتور ارشد آمریکایی چاک شومر: «ترامپ نیروهای ما را در خارج از کشور به یک میدان مین واقعی هدایت می‌کند و خانواده‌های آمریکایی را در داخل کشور به یک میدان مین اقتصادی. این «عملیات خشم حماسی» نیست. بیایید سیاست ترامپ در قبال ایران را آن چیزی…نمایش بیشتر

@Xyzxz15 آوریل 2026
در پاسخ به
نوبتی هم باشه نوبت وصل کردن اینترنته

@Babakyousefi15 آوریل 2026
در پاسخ به
مهندسین قطع ایرانی اگه یه دستی هم به سر و روی نت بکشن ممنون میشم

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir15 آوریل 2026
در پاسخ به
کسانی که در زمان جنگ و الان در راهپیمایی ها حضور دارند، از شریفترین ملت ایرانند.مطمئنا اینهایند که در انتخابات با بصیرت و آگاهی و اینده نگری انتخاب می کنند.الباقی که تعدادشونم متاسفانه کم نیست امیدوارم به بهترین عاقبتهای خیر برسند.

@user17525535681515 آوریل 2026
آتش بس رو هواست.امریکا نیرو اضافه کرده تو منطقه‌.اینترنت ابزار جاسوسیه وطن فروشان فعاله.بعد ادمهایی که نانشان به اینترنت وصله الان اینترنت ازاد میخوان.من نمیدونم اولویت چیه وصل اینترنت و جاسوس بازی و تخریب ایران،یا قطع اینترنت و نارضایتی و ....ولی تا این ابر شیطان با تضمین صلح نکنه، خطرناکه وصل شدن

@Xyzxz15 آوریل 2026
در پاسخ به
ترامپ دستور داده مقدمات عملیات نظامی علیه کوبا افزایش داده بشه.. بنظر تمرکز ها از روی ایران داره برداشته میشه

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز جنگ نرم‌

فریاد یکی از حضار بر سر معاون ترامپ در جریان سخنرانی او

«شما بچه کُشید...»#اپستین ها#کوکائینی ها
۱ MB

@user1774739270415 آوریل 2026
در پاسخ به
چندماه پیش قرآن و پرچم جمهوری اسلامی ایران رو وطن فروشان می سوزندن حالا درکل جهان پرچم ایران با افتخار روی دست ها می چرخهاین یعنیوعده خدا حقهیعنی اتحاد مقدس اقتدار

تصویر نمایه‌ی ‌محمد فرجی‌
@user17124772794215 آوریل 2026
در پاسخ به
اشخاصی مانند بی شرفی زارچی علی کریمی مصی علی‌نژاد مزدک. . ودیگر خائنان وطن فروش را به مملکت آورد سرشان را کلاه بزرگ گذاشته وهمه ملت ایران آنها را تف کنند وسپس اعدام تادرس عبرتی برای همه وطن فروشان شود

@user170910052437883620015 آوریل 2026
در پاسخ به
خداوکیلی اینترنت رو وصل کنید ، خواهش میکنم وصل کنید ، تمام زندگیم به اینترنت وصل بود ، که اونهم پرید

تصویر نمایه‌ی ‌علی شکیبا‌
@amindez15 آوریل 2026
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌علی شکیبا‌
علی شکیبا

@amindez  •  14 آوریل 2026

وام‌های بر اساس معدل‌گیری که با پول‌های سپرده‌گذاران تأمین مالی می‌شود باید آغاز گردد و قطع این وام‌ها، گروگان‌گیری و سوءاستفاده از پول سپرده‌گذاران است و هیچ توجیهی ندارد، بانک‌ها باید پرداخت این وام‌ها را بدون هیچ شرطی شروع کنند
مطالبه

آغاز پرداخت وام‌های معدل‌گیری

قطع و عدم پرداخت وام‌های معدل‌گیری توسط بانک‌ها به دلایل نامعلوم

دولت سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌آنتی اغنیا‌
@lmnop15 آوریل 2026
در پاسخ به
همین مردم با اومدنشون میدان نبرد رو حمایت میکنناگه همین میدون نبرد نباشه باید ببینیم اسرائیلی ها چجوری ما رو از بین می برنحالا مردم حق بقیه رو میخورن یا تلاش میکنن حق ایرانی ضایع نشه؟!

@user170910060305840480515 آوریل 2026
در پاسخ به
پرسش حسین شریعتمداری از مردم آمریکا: چرا با برکناری ترامپ و حذف فیزیکی او این لکه ننگ را از دامان خود‌ پاک نمی‌کنید؟!

@user17762303317415 آوریل 2026
در پاسخ به
یک تحلیل کاملا روشن اینه که امریکا و کشور های عربی خودشون را از جنگ بیرون میکشن و بعد چند وقت اسراییل دوباره ادامه میده ! از اونجایی که اسراییلی ها برای خودشون سوراخ و پناه گاه ساختن بنابراین تلفات جانی هم ندارن ! و ما هم دیگه نمیتونیم به کشورهای عربی حمله کنیم .

تصویر نمایه‌ی ‌حامد‌
@hamed_am15 آوریل 2026
در پاسخ به
عالی.