جنگ رمضان فتنه استکبار برای ضربه به عقیده است

امام‌جمعه پاوه هدف اصلی استکبار جهانی از به‌راه‌انداختن «جنگ رمضان» را تقابل فکری و عقیدتی با مسلمانان برشمرد و بر ضرورت هوشیاری مبلغان شجاع برای مقابله با فتنه‌هایی که مانع انجام شعائر دینی می‌شوند، تأکید کرد.
حاج‌ماموستا ملاقادر قادری در پیامی با تبیین ابعاد فتنه‌های نوین استکبار جهانی، به تشریح پنج محور کلیدی در خصوص بصیرت دینی و دشمن‌شناسی پرداخت.

محراب جایگاه شیران و مبلغان شجاع است

امام‌جمعه پاوه هدفمندی و زمان‌شناسی را نخستین ضرورت مبلغان برای هدایت جامعه دانست و تصریح کرد: مبلّغ باید هم‌درد جامعه باشد و داروی دردها را به‌خوبی بشناسد؛ صداقت، مهربانی و شجاعت ارکان اصلی تبلیغ هستند چرا که محراب جایگاه انسان‌های بااستقامتی است که در برابر تهاجم فکری ایستادگی می‌کنند.

لزوم قدرشناسی از یاران روزهای سخت

ماموستا قادری با استناد به سیره نبوی، بر لزوم وفاداری به حامیان در جبهه حق تأکید کرد و گفت: هر انسانی در برابر زحمات خود پاداش می‌گیرد و ما نباید کسانی را که در روزهای سخت پشتیبان بوده‌اند، فراموش کنیم.

جنگ استکبار فراتر از مسائل اقتصادی است

وی هدف دشمنان را هدف‌گیری هویت اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: جنگ کفار با ما تنها بر سر مسائل مالی، اقتصادی و یا زمین نیست، بلکه آن‌ها یک جنگ فکری و عقیدتی تمام‌عیار را سازماندهی کرده‌اند که هدف اصلی آن تقابل با باورهای مسلمانان است.

جنگ رمضان فتنه عجیب دشمن بود

حاج ماموستا قادری علما اهل سنت با اشاره به پیامدهای مخرب فتنه‌های معاصر یادآور شد: نمونه بارز این توطئه‌ها در «جنگ رمضان» مشاهده شد که با ایجاد ناامنی، حتی مانع از انجام عبادات در وقت معین گردید؛ این وقایع نشان می‌دهد که فتنه می‌تواند چنان بر جامعه اثر بگذارد که شعائر دینی با چالش مواجه شود.عبرت‌آموزی از محدودیت‌های مذهبی اسفند ۱۴۰۴ماموستا قادری با یادآوری تجربه تعطیلی اجباری نمازهای جمعه و تراویح در اسفندماه سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: تعطیلی نمازهای جمعه در برخی مناطق به‌واسطه فتنه‌گری‌های استکبار، یک زنگ خطر جدی برای بصیرت‌افزایی است؛ لذا مسلمانان باید با هوشیاری کامل از این وقایع تاریخی درس بگیرند تا در تلاطم فتنه‌ها، از ارزش‌های دینی خود محافظت کنند.
18:17 - 8 اردیبهشت 1405
جامعه
قرآن و فعالیت‌های دینی
کرمانشاه