راه‌های افزایش و دلایل کاهش امتیاز در فارس تعاملی

در روزهای اخیر، برای بسیاری از کاربران فارس تعاملی این سؤال پیش آمده که چگونه می‌توانند امتیاز حساب کاربری خود را مدیریت کنند. در ادامه، به بررسی مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و نکاتی خواهیم پرداخت که با رعایت آن‌ها می‌توانید امتیاز صفحه شخصی خود را افزایش دهید و از طرف دیگر از اقداماتی که ممکن است باعث کاهش امتیاز شود آگاه شوید.

چگوه امتیاز صفحه شخصی خود را افزایش دهیم

انتشار مطالب مفید و مشارکت فعال در بحث‌ها باعث افزایش امتیاز کاربری می‌شود. بسته به نوع و میزان مشارکت، امتیاز شما به‌صورت خودکار یا توسط تیم کارشناسان، بررسی و اضافه خواهد شد.
۱. نوشتن و انتشار پست در صفحه شخصیکاربران با انتشار پست در صفحه شخصی خود، یک امتیاز دریافت می‌کنند.آموزش نوشتن و انتشار مطالب در پلتفرم فارس تعاملی را می‌توانید اینجا مطالعه بفرمایید.
۲. انتشار در پیشخوان عمومیدر صورتی که مطلب منتشرشده توسط تیم کارشناسان رصد تأیید و در پیشخوان عمومی قرار گیرد، ۳ امتیاز به کاربر تعلق می‌گیرد.
۳. ثبت پویش و مطالبه در سامانه فارس‌منثبت هر پویش در سامانه فارس‌من، یک امتیاز برای کاربران به همراه دارد.آموزش و نحوه ثبت پویش در سامانه فارس من را می‌توانید اینجا مطالعه بفرمایید.
۴. دعوت از دوستان از طریق لینک یا کد معرفدعوت از دوستانتان از طریق لینک یا کد معرف اختصاصی، ۲۰ امتیاز به همراه خواهد داشت.
۵. دریافت برچسب تأیید از تیم کارشناسان رصددر صورتی که مطلب یا خبر منتشرشده پس از بررسی توسط کارشناسان "برچسب تأیید" دریافت کند، امتیازهای زیر به کاربر تعلق می‌گیرد:تأیید صحت خبر: ۱۰ امتیازروایت اول بودن و داشتن تازگی خبر: ۵۰ امتیاز تحلیلی یا تبیینی بودن محتوا: ۵۰ امتیاز

موارد کسر امتیاز در صورت تخلف

در پلتفرم فارس تعاملی، انتشار مطالب خلاف مقررات باعث کاهش امتیاز کاربر می‌شود و این کاهش ممکن است محدودیت‌هایی در برخی دسترسی‌ها ایجاد کند. بسته به نوع و سطح تخلف، امتیاز از حساب کاربری کسر خواهد شد. این موارد پس از بررسی و شناسایی تخلف، هم به‌صورت سیستمی و خودکار و هم توسط تیم کارشناسان رصد اعمال می‌شود.
۱. حذف خبر توسط کاربر یا تیم کارشناسان رصددر صورتی که کاربر با تصمیم خود، اقدام به حذف خبر منتشرشده کند یا محتوای منتشرشده به دلیل نقض قوانین پلتفرم توسط کارشناسان رصد حذف شود، از امتیاز صفحه کاسته خواهد شد.
۲. دریافت برچسب‌های کسر امتیاز از تیم کارشناسان رصددر صورتی که مطلب منتشر شده پس از بررسی تیم رصد هر یک از برچسب‌های زیر را دریافت کند، بخشی از امتیاز حساب کاربری کسر می‌شود:برچسب «مطلب جعلی»برچسب «مطلب گمراه‌کننده»برچسب «نیمه‌درست بودن مطلب»برچسب "ادبیات نامناسب و توهین‌آمیز"
۳. حذف نظر (کامنت) به دلیل تخلفدر صورت حذف کامنت کاربر به دلیل تخلف، با توجه به نوع، شدت و تکرار تخلف صورت‌گرفته، امتیاز منفی به اکانت نگارنده تعلق خواهد گرفت. مواردی که شامل تخلف و نقص قوانین پلتفرم فارس تعاملی می‌شوند را می‌توانید اینجا مطالعه بفرمایید.

ارتباط با فارس تعاملی

برای ارائه نظرات یا طرح سوال درباره جزئیات فعالیت در فارس تعاملی، در ساعات اداری با شماره ۸۲۳۸ تماس گرفته و داخلی ۶ را شماره گیری کنیدو یا از طریق پیام خصوصی به صفحه باشگاه مخاطبان فارس تعاملی به آدرس ‌‎‎@fars_crm مشکل یا سوال خود را پیگیری و نظراتتان را مطرح کنید.
20:39 - 5 بهمن 1404




31 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محـمـد حـیـدری‌
@macro5 بهمن 1404
در پاسخ به و
من خبرگزاری فارس را نه‌تنها یک منبع خبری، بلکه بخشی از زندگی روزمره خود می‌دانم. در روزهای اخیر، به دلیل قطعی اینترنت سراسری، شاهد هجوم کاربران از شبکه‌های اجتماعی دیگر به سمت سایت فارس بوده‌ایم. متأسفانه برخی از این کاربران با لحنی مغرضانه، تفرقه انگیز و تحریک‌ کننده، فضای گفت‌وگو را مخدوش کرده‌اند

تصویر نمایه‌ی ‌محـمـد حـیـدری‌
@macro5 بهمن 1404
در پاسخ به و
طبیعی است که کاربرانی مانند من در برابر چنین اظهاراتی واکنش نشان داده و وارد بحث شوند. اما نکته تعجب آور این است که به جای برخورد با این افراد و کنترل فضای نظرات حساب کاربری من مسدود شده است. این اقدام هیچگونه انصافی ندارد،از شما تقاضا دارم:نسبت به احیای حساب کاربری من اقدام فرمایید.·

تصویر نمایه‌ی ‌محـمـد حـیـدری‌
@macro5 بهمن 1404
در پاسخ به و
من به عنوان یک مهمان نه چندان قدیمی و وفادار این خانه، دیدم آشپزخانه دارد می‌سوزد! رفتم یک کپسول آتشنشانی به نام "بحث و لج" برداشتم و گفتم آقایان محترم:کمی ملاحظه شعله‌ ها را بفرمایید،خانم مالمیر منتظر خبرخوش شما هستمhttps://farsnews.ir/Realroya

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی بیرجندی‌
@mahdibirjandi5 بهمن 1404
در پاسخ به و
سپاس از فارس تعاملی که این امکان رو فراهم کرده تا کاربران بتونن در چارچوب قانون #اعتراض و #مطالبه‌گری کنن.طبیعتاً خیلی از ما به همین دلیل اینجاییم.به‌نظرتون اگر #اینترنت وصل بشه، باز هم مردم از سر اجبار اینجا می‌مونن یا انتخابشون آزادانه‌تر می‌شه؟مطالبه وقتی واقعی‌تره که انتخاب هم واقعی باشه.

تصویر نمایه‌ی ‌Nil‌
@Nilophar5 بهمن 1404
در پاسخ به و
خوب این امتیاز به چه درد ما کاربران میخوره؟!این رو هم توضیح میدادید. امتیاز بیشتر برای خبرنگاران مفیده.امیدوارم درمورد خبرنگاران هم این قانون باشه اگر کیلیویی امتیاز و پوینت میگیرند کیلویی هم از دست بدهند😁با تشکر

تصویر نمایه‌ی ‌خبر پلاس‌
@Khabarplus5 بهمن 1404
در پاسخ به و
یک مشت چرندیات

@ERFAN_DALIR25 بهمن 1404
در پاسخ به و
من حدود۲۶۵امتیاز داشتم، به ناگهان امتیازم شد۲۲و کلا دسترسی م محدود شد نه کامنت میتونستم بزارم نه خبر...حتا بهم نگفتند به چه علت کلا منو مسدود کردند!!! ولی مطمئن مطمئن مطمئن مطمئنم نه خبر دروغ گذاشتم و نه تو هیچ کجا توهین کرده بودم... میشه گفت فقط و فقط به دلیل نبود آزادی بیان بود که منو بایکوت کردن

تصویر نمایه‌ی ‌فاتح‌
@yamahdi_313_615 بهمن 1404
در پاسخ به و
با عرض سلام چطور میشه به این کاهش امتیازات اعتراض کرد بنده سعی کردم تا قوانین رو رعایت کنم ولی امتیازات زیادی از حسابم کسر شده

@Samaa_ka6 بهمن 1404
در پاسخ به و
واقعا دلیل حذف کامنت رو نمی‌فهمم! اینجا طرف نگه اینستا راحت میگه! اینجا منتشر نشه جای دیگه راحت منتشر میشه! هم توهین‌آمیزه و هم کار بیهوده! با حذف دیدگاه طرز فکر رو نمیتونید از بین ببرید! هر چیزی باید مورد سوال قرار بگیره، هیچ چیزی اونقدر مقدس نیست که اگه راجع بهش حرفی زده شد تصمیم به حذف مطلب گرفت.

@Samaa_ka6 بهمن 1404
در پاسخ به و
الان امکان ویرایش کامنت واسه من از بین رفته! این محدودیت مسخره واقعا یعنی چی؟

تصویر نمایه‌ی ‌اکبری‌
@DrAkbari6 بهمن 1404
در پاسخ به و
متاسفانه گاهی با تنگ نظری و سلیقه ای امتیاز کم می شود و حتی برای حسابها، حتی حسابهای افراد مدافع انقلاب و دوستداران واقعی کشور و رهبری به مدت چند روز محدودیت کامنت گذاری ایجاد می کنید.

@haj_mando6 بهمن 1404
در پاسخ به و
آقا ما که پیام های توهین امیز و جعلی و ... رو گزارش میکنیم چرا افزایش امتیاز نمیدید مثل قبل ؟

@user1769313796746 بهمن 1404
در پاسخ به و
میدونین چرا هیچوقت نمیتونین حتی ذره ای با جایی مثل توییتر رقابت کنین؟به خاطر همین دیکتاتور بازی هاتونهمحیط و‌ طراحی داغون و تو دیوارتون بماندالانم از رو مجبوری و آگاه سازی اینجاییم وگرنه همچین فضای مسمومی در شأن من یکی نیس

تصویر نمایه‌ی ‌پشتیبان سرباز جنگ نرم‌
@user176919469696 بهمن 1404
در پاسخ به و
با سلام. اکانت انقلابی لازم است با سعه صدر تبیین کند مثل #شهید_سلیمانی و #شهید_حاجی_زاده، نه باشدت وغضب که معمولا نتیجه اش معکوس است. هر که بدین سرای آمد نانش دهید و از ایمانش میرسید. کم کردن امتیاز در فارس قطعا بنوعی بروی اکانت بازبان تیز تاثیر دارد.#تبیین مادرانه موثر تر از آمرانه است. الله اعلم

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan6 بهمن 1404
در پاسخ به و
درود بر شما عالی بود ولی من به نا درستی هزاران امتیار ازم کم شده ولی فردی که تازه دی اماده هراز بار لینک پویش استخدام پیمانه به دائم رو همه لینک های بی ربط خبری نشر داده و یک هزار امتیاز هم گیرش اومده ولی من بخاطر چند بار نشر لینک مرتبط منفی هزار و محدود وقت شدم الان هم تهدیدم کردین که اگر باز لینک …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌(معترض به تورم، بی عدالتی)‌
@MRahimi6 بهمن 1404
در پاسخ به و
۴ امتیاز اهدایی بمنظور آگاه سازی هدیه خبرگزاری شبهای برره.به فعالیتتان ادامه دهید. امید است که روزی بنگاه فیلمسازی هالیوود با پرتاب کلاهک هسته ای با خاک یکسان شود. هر نفر ایرانی بجای سوار شدن در پراید، یک عدد ماهواره در حال گردش در فضا داشته باشد.التماسمان کنند و ۱۰۰۰ دلار را یک ریال نخریم.

@tabnak6 بهمن 1404
در پاسخ به و
ضمن خسته نباشید نقاط ضعفی در رویه شما وجود دارد که میتوانید در مطلبی از کاربران بخواهید پیشنهادات و انتقاداتشان را مطرح کنند. بعنوان مثال برای هر عملکردی باید در بخش اعلان ها به کاربر اطلاع رسانی شود. مثلا اگر کامنتی حذف شده با دلیل اطلاع داده شود. و دلایل کاهش و افزایش امتیازات برای کاربر مشخص شود.

تصویر نمایه‌ی ‌Farzad‌
@farzadasaadi6 بهمن 1404
در پاسخ به و
ولی تخلف خیلی کم میکنی عجیب غریب کم میسه من حدود ۴۰۰ رسیدم پستامو پاک کردم شد ۶۰ نمیدونستم .الان هم باز تا ۲۶۰.۷۰ رفتم دوتا پست عصبانی گذاشتم خشن و عصبی کردین به خاطر ۲۴ ساعت وصل میشه شدم ۲۲۰ که پاکش کردن یکیم اون وسط کامت ... گذاشت واقعا مشکل داره سیستمتون