رئیس سازمان ثبت: خدمات ثبتی بی وقفه ادامه دارد

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: اقدام سازمان ثبت در کمک به تسریع فرآیند ترخیص کالا از گمرکات کشور نقش مهمی در تأمین به‌موقع کالا‌های ضروری و ایجاد آرامش روانی در جامعه داشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از میزان،‌ دویست‌ویکمین جلسه شورای تحول و تعالی سازمانی ثبت با حضور رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه برگزار شد و مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات تحولی سازمان مورد بررسی قرار گرفت.حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهی در ابتدای این نشست، ضمن تسلیت شهادت قائد امت و گرامیداشت یاد و راه آن شهید والامقام، انتخاب خلف صالح ایشان را به عنوان رهبر انقلاب تبریک گفت و از حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.وی با اشاره به تحولات اخیر منطقه و ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر جبهه استکبار اظهار داشت: در روزهای اخیر بلندای اسلام بیش از گذشته نمایان شد و ملت ایران بار دیگر نشان داد که در برابر فشارها و تهدیدهای دشمنان ایستادگی خواهد کرد.رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه شرایط کنونی، آزمونی بزرگ برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است، افزود: یکی از مؤلفه‌های مهم در مدیریت شرایط فعلی، تأمین امنیت روانی جامعه است و بخشی از این امنیت از طریق انجام دقیق و مسئولانه وظایف اداری و سازمانی محقق می‌شود.وی در ادامه با قدردانی از اقدامات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در روزهای اخیر تصریح کرد: اقدام این سازمان در کمک به تسریع فرآیند ترخیص کالا از گمرکات کشور نقش مهمی در تأمین به‌موقع کالاهای ضروری و ایجاد آرامش روانی در جامعه داشته است.حجت الاسلام والمسلمین عبدالهی همچنین به اقدام دیگر سازمان ثبت در تسهیل فرآیند ثبت وثایق زندانیان برای بهره‌مندی از مرخصی اشاره کرد و آن را اقدامی قابل توجه در راستای توجه به ابعاد انسانی و اجتماعی خدمات ثبتی دانست.
وی با تأکید بر جایگاه مهم سازمان ثبت در تقویت اعتماد عمومی گفت: امروز مدیران و کارکنان این سازمان بدون هیچ‌گونه وقفه و با روحیه‌ای جهادی در محل کار حاضر شده و به ارائه خدمات به مردم می‌پردازند که این موضوع خود الگویی ارزشمند از تعهد سازمانی و خدمت صادقانه به مردم است.رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در ادامه به نقش سازمان ثبت در تثبیت مالکیت‌ها و جلوگیری از تعرض به اراضی ملی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: امروز به واسطه اقدامات مؤثر این سازمان در تثبیت مالکیت‌ها و ساماندهی امور ثبتی، جرأت تعدی به اراضی و منابع طبیعی وجود ندارد.وی در پایان ابراز امیدواری کرد که به برکت خون شهیدان و تلاش‌های خالصانه خدمتگزاران نظام، عزت و سربلندی کشور و پیروزی جبهه حق بر جبهه کفر و استکبار بیش از پیش تحقق یابد.خدمات ثبتی بی وقفه تداوم دارددر ادامه این جلسه، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز با اشاره به شرایط خاص کشور در روزهای اخیر از تداوم بی‌وقفه فعالیت‌های ثبتی در سراسر کشور خبر داد.وی اظهار کرد: از ابتدای آغاز شرایط جنگی و با توجه به ضرورت استمرار خدمت‌رسانی به مردم، تمامی واحدهای ثبتی کشور با روحیه‌ای جهادی به فعالیت خود ادامه داده‌اند و خدمات ثبتی بدون وقفه در سراسر کشور ارائه شده است.بابایی با قدردانی از حضور مسئولانه کارکنان سازمان ثبت در ادارات کل استانی و واحدهای ثبتی افزود: همکاران ما در سراسر کشور با احساس مسئولیت و تعهد سازمانی، در این ایام نیز در محل کار حضور داشته و خدمات مورد نیاز مردم را ارائه کرده‌اند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین به پایداری سامانه‌های الکترونیکی این سازمان اشاره کرد و گفت: سامانه‌های سازمان ثبت در این روزها با رعایت کامل تدابیر امنیتی و سایبری فعال بوده و خدمات ضروری بدون هیچ‌گونه اختلالی در اختیار مردم قرار گرفته است.وی در پایان تأکید کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تکیه بر ظرفیت‌های انسانی متخصص، زیرساخت‌های فناورانه و رویکرد تحولی، همچنان در مسیر تثبیت مالکیت‌ها، صیانت از حقوق عمومی و ارتقای نظام ثبتی کشور گام برخواهد داشت.#سازمان_ثبت #خدمت‌رسانی
13:36 - 23 اسفند 1404
جامعه
حقوقی و قضایی

1 بازنشر2 واکنش
377٫6k بازدید


1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌خرمگس معرکه مصدوم‌
@magas23 اسفند 1404
در پاسخ به
irsherkat.ssaa.ir my.ssaa.irسامانه ثبت شرکتها همین الان هم قطعه. سامانه ثبت من بیشتر از یک هفته‌ست که در دسترس نیست. دقیقا چجوری خدمات در جریانه؟خانم ناظری خودتون چک کنید و قضاوت کنید.