تصویری که اسرائیل برای مخاطب ایرانی از پهلوی ساخت

بعداز وقایع اخیر، کارشناسان و فعالان سیاسی و رسانه‌ای، به نقش رژیم صهیونی در تبلیغ پهلوی و ایجاد اغتشاشاتی بسیار خشن در ایران اشاره کرده‌اند.
گروه فارس پلاس: پس از پشت سر گذاشتن جریانات اخیر و بازگشت آرامش به خیابان‌ها، به نظر می‌رسد که دوباره فضای گفت‌وگو و مناظره‌های عاری از خشونت، تا حدی نسبی در رسانه‌ها حاکم شده است.
چندی پیش از آغاز اغتشاشات و ایجاد آشوب‌های خیابانی، مباحثی در شبکه‌های خارج از کشور شکل گرفت که از حمایت گسترده رسانه‌ای رژیم اسرائیل از رضا پهلوی حکایت داشت.
این مسأله که به یکی از پُربحث‌ترین موضوعات گفت‌وگو میان چهره‌های مختلف اپوزیسیون نیز تبدیل شده بود، از آن‌جا شروع شد که روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» گزارشی درباره رضا پهلوی منتشر کرد و دست به یک افشاگری بی‌سابقه زد.
اخیراً «آنا گاسپارین» خبرنگار آمریکایی، درباره اغتشاشات اخیر ایران گفته: «روزنامه عبری هاآرتص سال گذشته [میلادی] از یک کمپین اثرگذاری دیجیتال دولت اسرائیل در حمایت از رضا ‌‍پهلوی پرده برداشت. پول این کمپین را دولت اسرائیل می‌پردازد؛ کمپینی که تصویر عمومی پهلوی را ترویج کرده و فراخوان‌ها برای بازگشت این خانواده در ایران را تقویت می‌کرد».
همچنین «کاوه عباسیان» فعال رسانه‌ای مقیم انگلیس در آنتن زنده بی‌بی‌سی فارسی، درباره «برجسته‌سازی رضا پهلوی به‌وسیله کارزار رسانه‌ای خارجی و حمایت موساد و سیا از وی» عنوان کرده است: «آقای پهلوی ۱۰ سال پیش توییت منتشر می‌کرد و بیش از ۱۰ الی ۱۲ لایک نمی‌گرفت؛ اما طی ۱۰ سال اخیر، با هجمه رسانه‌ای عظیم و تزریق میلیاردی پول به سمت جوانان رفت».
البته اگر به سال‌های قبل بازگردیم و به راه‌اندازی شبکه منوتو ـ که به اذعان کارکنان سابقش بودجه این شبکه از سوی رژیم اسرائیل تأمین شده ـ توجه کنیم، به نتیجه می‌رسیم که از همان ابتدا باروی کار آمدن شبکه منوتو و گسترش شبکه‌های اجتماعی، رژیم صهیونی از حدود 15 سال قبل به‌طور جدی، مشغول به سرمایه‌گذاری برای پهلوی‌ها و تبلیغ این خانواده برای ایرانیان بوده است.
اما با وجود اینکه همه شواهد و گزاره‌های کاملاً آشکار نشانگر این هستند که این اسرائیل بود که در سال‌های گذشته پهلوی را ترویج کرد و افکار عمومی را با فعالیت‌های گسترده رسانه‌ای خود درگیر پهلوی‌ها کرده، سلطنت‌طلبان همچان اصرار دارند که رضا پهلوی هیچ وابستگی‌ای به این رژیم ضدایرانی ندارد؛ رضا پهلوی نیز وانمود می‌کند که مستقل از این دولت‌های بیگانه است.
با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.
11:29 - 1 بهمن 1404
فارس پلاس

9 بازنشر89 واکنش
529٫1k بازدید



124 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer1 بهمن 1404

پهلوی ها بخواهند، نخواهند ملعونِ این مردم هستند.

این مهمه و مهم تر اینه که نتیجه نگرفتندو نخواهند گرفت.حکایت این روزهای ربع پهلوی، حکایت کف روی آبِ.

@Shaer1 بهمن 1404
این آخرین نبرده🤣میشیم دوبار برده🤣عشق ما سگ زرده🤣پهلوی کیلو چنده🤣ترامپ بزن تو دنده🤣ملانی داره میخنده🤣بفرست چنتا پرنده🤣بزن بمبای گنده🤣ال ای بشه برنده🤣تهرونی سیخی چنده🤣نمایش بیشتر

در پاسخ به
می‌گویند اسرائیل ۱۵ ساله داره پهلوی رو تبلیغ می‌کنه.یعنی یک نفر ۱۵ سال توی تبلیغات بوده، بعد تازه می‌فهمیم؟این داستان بیشتر شبیه یک “رمان سیاسی” است تا خبر.

در پاسخ به
متن می‌گوید “همه شواهد آشکار است.”بعد خود متن هیچ سندی نمی‌آورد، فقط می‌گوید “گفته‌اند” و “تحلیل‌ها می‌گویند”.یعنی این “شواهد آشکار” شبیه همان چیزهایی است که وقتی بچه‌ها می‌خواهند دروغشان را ثابت کنند می‌گویند:“همه می‌دانند!

تصویر نمایه‌ی ‌حالگیر‌
در پاسخ به
وقتی بابابزرگش انگلیس اورد باباش آمریکا این زن یوگا هم دست به دامن اسرائیل شده تا شاید شاه بشه

@user1768285623211 بهمن 1404
در پاسخ به
خدا تمام کسانی که به ایران خدمت کرده اند را بیامرزدو کسانی که که به ایران خیانت کردند را از تاریخ محو کنپاینده ایران

تصویر نمایه‌ی کاربر
@javadi3131 بهمن 1404
در پاسخ به
موجودی اسفناک خاندان پخلوی

@HooMAM12091 بهمن 1404
در پاسخ به
متاسفانه شما برا همین سس خرسیم اینترنتارو قطع کردید بنازم اقتدار

@user1768511356941 بهمن 1404
در پاسخ به
حمایت شما یعنی رفع تبعیض و کمک به معیشتhttps://farsnews.ir/user176851135694/1768894648377486482
S
Shomal Iran

@user176851135694  •  30 دی 1404

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی
مطالبه

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی

با هدف تأمین امنیت شغلی کارکنان زحمتکش قراردادی دارای شناسه کارکنان دولت و مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، درخواست می‌شود فرآیند تبدیل وضعیت این کارکنان از قراردادی به پیمانی، که بار مالی برای دولت ندارد و با آزمون وارد وزارتخانه شده‌اند، هر چه سریع‌تر انجام شود. این موضوع علی‌رغم گذشت چندین سال هنوز در پیچ و تاب مجلس معطل مانده و شایسته رسیدگی فوری است.

وزارت علوم و سازمان سنجش، وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی، وزارت کار و وزارت دادگستری، دولت و وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن وتجارت، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت توانیر، وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی، وزارت بهداشت

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


@al_aghsa1 بهمن 1404
فقط رسانه های صهیون میتواند از یک پالانی فراری لمپن یک شاهزاده قلابی بسازد،این احمق باید در دادگاه انقلاب محاکمه کرد

@Shaer1 بهمن 1404
در پاسخ به
این آخرین نبرده🤣میشیم دوبار برده🤣عشق ما سگ زرده🤣پهلوی کیلو چنده🤣ترامپ بزن تو دنده🤣ملانی داره میخنده🤣بفرست چنتا پرنده🤣بزن بمبای گنده🤣ال ای بشه برنده🤣تهرونی سیخی چنده🤣نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌آرمین قاضی زاده‌
@arminghazizade1 بهمن 1404
در پاسخ به
اییییول کل شبکه های اجتماعی از ۱۵ سال پیش واسه پهلوی درست شدن و یکسری ادم کم عقل که روی موبایل تعرفه گزاشتن و پولای ملتو خرج فیلترینگ کردن نتونستن جلوشو بگیرن ، پس مجبورن کل اینترنتو رو مردم ببندن و کسب و کارهای خرد که اینترنتشون قعطه سری دیگه به فرمان اینترنشال بیان بیرون چون نون واسه خوردن ندارن

@Ghreza1 بهمن 1404
در پاسخ به
شاید اینترنشنال واقعا داره مسخره‌بازی در میاره!
۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌درفش کاویانی‌
@Derafsh_Kaviani1 بهمن 1404
در پاسخ به
اینترنت را وصل کنید.

در پاسخ به
مهدی این چیههه درست کردییه طرف اینترنشنال رو زدی و یه طرف منوتوجای بی‌بی‌سی خالیه رو عکسی که درست کردی#مطالبه#اینترنت_آزاد #اینترنت_بین_الملل

@Ghreza1 بهمن 1404
در پاسخ به
این آخرین نبرده،‌ ساواکی بر می‌گرده!سلطنت‌طلبان پس از اغتشاشات اخیر در ایران، با شعارهایی مثل «بازگشت ساواک» و رفتارهای خشونت‌آمیز در خارج از کشور خودنمایی می‌کنند.شاهین نجفی، خواننده سلطنت‌طلب، آشکارا اعلام می‌کند که فقط سلطنت‌طلبی قابل قبول است و آزادی و دموکراسی جایی ندارد. این باعث حذف شعارهای…نمایش بیشتر
۶ MB