دو خبر علیه رهبر انقلاب و نقش ما

دو خبر را کنار هم بگذارید.اولی، خبر اینترنشنال است که می‌گوید: «رهبر انقلاب در حال فرار به روسیه است.»دومی، محتوایی شبیه توییت شریفی زارچی که می‌گوید: «رهبر من خامنه‌ای نیست.»این دو خبر اگر جدا دیده شوند، یکی دروغ آشکار و یکی بی اهمیت است؛ اما کنار هم، یک روایت کامل جنگ شناختی را می‌سازند.
🔻برای فهم ماجرا، کافی است سابقه این الگو را مرور کنیم. خبر «فرار» همان نسخه آشنایی است که در حوادث ۱۴۰۱ هم دیده شد؛ درست زمانی که موج اعتراض در حال فروکش بود، ناگهان خبر «فرار مسئولان جمهوری اسلامی به ونزوئلا» منتشر شد. هر بار که خیابان خالی می‌شود، روایت فرار فعال می‌شود.دومی هم چهره‌ای اتفاقی نیست. پیش‌تر بارها اخبار هتک و دروغ منتشر کرده و همین چند روز پیش، خبر جعلی کشته‌شدن یک دختر ۲۲ ساله را نوشت و پس از تکذیب رسمی خانواده و دادستانی، ناچار به حذف آن شد. مسئله اما شخص نیست؛ مسئله، الگوست.سادگی است اگر این‌ها را «اشتباه خبری» بدانیم. تکرار، زمان‌بندی و شباهت روایی نشان می‌دهد با یک مأموریت رسانه‌ای مواجه‌ایم. این خبرها نه برای تأیید ساخته شده‌اند و نه برای تکذیب؛ اصولاً تکذیب‌پذیر نیستند و دقیقاً به همین دلیل اثرگذارند.�اما این دو خبر کنار هم چه می‌کنند؟اول نشان می‌دهند دشمن نقش رهبر انقلاب را درست فهمیده است. چهار ستون این حرم پابرجاست، چون رهبر انقلاب هم‌زمان فرمانده میدان، محور وحدت ملی، معمار حرکت و پیشرفت ملت و رهبر جبهه‌ای فراتر از مرزهاست.
دوم اینکه وقتی نتوانستند مردم را به خیابان بیاورند، سراغ تغییر مدل تصمیم‌گیری با تاکید بر رهبری انقلاب رفتند: ناامیدسازی از واقعیت بیرونی و قطع رابطه عاطفی درونی. خبر «فرار» ستون عینی اقتدار را می‌زند و خبر «رهبر من نیست» ستون عاطفی را. پیام نهایی ساده است: او که می‌رود و تو هم نسبتی نداری، پس ماندن چه معنایی دارد؟🔻این همان «تسلیم روانی قبل از درگیری» است؛ گزاره «کار تمومه» برای کسانی که نه معترض‌اند و نه مدافع، بلکه در وضعیت تماشا ایستاده‌اند. این دستور پنهان برای تعطیل‌کردن ذهن است.و درست به همین دلیل، این روایت‌ها نشانه قدرت دشمن نیست؛ نشانه ضعف و کلافگی اوست. جنگ شناختی با ناامیدی شروع می‌شود، و فقط با بازسازی اراده جمعی شکست می‌خورد.🔻در پایان، اما چه باید کرد؟اول؛ هر محتوایی که با هرنیت ناخواسته به روایت «کار تمومه» ضریب بدهد، خطاست و باید متوقف شود.دوم؛ نقطه مقابل این عملیات، برجسته‌سازی واقعیت ناکامی و بن‌بست دشمن در میدان واقعی است، نه جدل با شایعه.سوم؛ بازسازی امید عقلانی به حرکت، اصلاح و تغییر ممکن، مهم‌ترین سلاح در برابر تسلیم روانی است.و چهارم؛ باید مظلومیت مردم و کشور را صریح و بی‌وقفه گفت؛ مردمی که زیر فشار ایستاده‌اند، نه جامعه‌ای که فروپاشیده باشد.
17:14 - 15 دی 1404

6 بازنشر20 واکنش
171٫3k بازدید


17 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌پاینده باد جمهوری اسلامی ایران‌
در پاسخ به
ما مدافع ایم و جانمان را برای انقلاب اسلامی و رهبر عزیزتر از جانمان می دهیم.

در پاسخ به
دشمن به شرو ور گفتن افتاده🤣🤣🤣خب هزاران بار این رسانه جیره خور موساد دروغ گفته و لو رفته....مخاطبت باید عاقل باشه که قطعا نیست چون داره عنترنشنال میبینه🤣🤣🤣

@Hessan15 دی 1404
در پاسخ به
خبر اول را حتی مخالفان هم باور نمی کنندخبر دوم اصلا اهمیتی ندارد زارچی خر کیه

@pelart6515 دی 1404
در پاسخ به
آفرین،عالی بود

در پاسخ به
وای چه اتفاق خطرناکی!!!! یه دروغچی معروف به زارچی گفته رهبری را قبول نداره. اگر چه این آقا در دروغگویی و پررویی استاد است ولی این حرفش درست است. چون آدم که دو تا رهبر نمیخواد وقتی این بیچاره ترامپ یا نتانیاهو یا هر ... دیگری را به رهبری برگزیده است برایش کفایت میکند. خلایق هرچه لایق.

در پاسخ به
سلام. مقدرترین رهبر جان . جانم فدای رهبر

در پاسخ به
زارچی درمقابل یاران ومحبان امام خامنه‌ای قطره‌ درمقابل دریاست رهبری نیازی به افرادی خودفروخته مثل زارچی ندارد ملیونها نفر منتظروآماده فرامین ایشان هستند

تصویر نمایه‌ی ‌جواد حسنی‌
در پاسخ به
عاجزانه از قوه قضاییه میخواهم بپرسم: چرا وقتی زارچی توییت دروغ زد اونو بازخواست نکردی؟

تصویر نمایه‌ی ‌صدای شهدا‌
@Shada15 دی 1404
در پاسخ به
خدا راشکرکه نام خویش راازصف‌ماجان برکفان رهبری‌جدا کردید👐بروید جیره خوارهمان قماربازجنایتکار باشید#جانمان به فدای رهبرمقتدرمان💚🇮🇷

تصویر نمایه‌ی ‌نی نی سایتی‌
@ninisiti15 دی 1404
در پاسخ به
زارتچی خودشو به هر دری میزنه که بهش توجه کنن، به رهبر آویزون شده که بیشتر دیده بشه 😆

@Sepinod16 دی 1404
در پاسخ به
احتمالا زارچی توسط همین هایی که بهش میگن توییت بزن به زودی کشته میشه و موج جدید ایجاد میشه

@user17083278716416 دی 1404
در پاسخ به
این اراجيف دشمنان قسم خورده ملت با بصیرت ایران اسلامی را . شاید ابلهان باور کنند

تصویر نمایه‌ی ‌سیدحسین قائمی‌
@svassm16 دی 1404
در پاسخ به
دمت گرم که توی لالمونیه این همه استاد رسانه و خبرنگار و خبرچنار و خبر... اقلا حرف می‌زنی. اونا ماه رمضونشون وسط رجب راه افتاده و افطارشونم نمیاد که تکون بخورن و حرف بزنن

در پاسخ به

در پاسخ به
چقدر هم شما شناختت خوبه