رشد 75 درصد در آمد مراکز نیکوکاری در استان

مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: میزان درآمد های کمیته امداد از محل مراکز نیکوکاری طی سال جاری از 4 میلیارد تومان به بیش از 7 میلیارد تومان رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، جاسم محمدی فارسانی صبح امروز در آیین تجلیل از خیرین و عاملین مراکز نیکوکاری استان لرستان بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی در آستانه 40 سالگی به بلوغ فکری و سیاسی خود رسیده است؛ یکی از مهمترین سیاست‌ها و آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران کمک به محرومان و مستضعفان بوده که در این حوزه طی سالیان اخیر اقدامات بسیار خوبی در کشور  صورت گرفته  است. وی با بیان اینکه حضور مردم در تمامی حوزه‌ها راهکار اساسی حل مشکلات مردم است، افزود:کمیته امداد در راستای مشارکت بیشتر مردم از سال 92 اقدام به تاسیس مراکز نیکوکاری در استان کرده، این مراکز با محوریت مساجد در محلات سراسر استان ایجاد شده است. مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان اظهار کرد: مشارکت مردم باعث افزایش کیفی و کمی فعالیت‌های کمیته امداد می‌شود و با استفاده از ظرفیت بالای مساجد در محلات می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرد. فارسانی با بیان اینکه بسیاری از فعالیت‌های اصلی کمیته امداد را می‌توان در آینده‌ای نزدیک به مراکز نیکوکاری واگذار کرد و مجموعه کمیته امداد تنها نقش نظارتی داشته باشد، تصریح کرد: مراکز نیکوکاری به دنبال رقابت با مراکز خیریه نیستند و مجموعه کمیته امداد در راستای حمایت از این مراکز در تمامی فعالیت‌های آنها 50 درصد اعتبارات مالی را تامین می‌کند.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری کشور برای بهبود کیفیت فعالیت‌ها  باید به صورت شبکه‌ای و تخصصی فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: برای فرهنگ‌سازی در حوزه نیکوکاری باید از ظرفیت بالای مدارس استان استفاده کرد و برای تحقق این امر باید مجموعه آموزش پرورش استان همکاری لازم را با کمیته امداد داشته باشد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با بیان اینکه در حال حاظر 35 مرکز نیکوکاری در لرستان فعال بوده و در سال جاری نیز بیش از 15 مرکز افتتاح شده است، گفت: با فعالیت‌های صورت گرفته میزان درآمدهای کمیته امداد از  چهار میلیارد تومان به بیش از هفت میلیارد تومان رسیده است. انتهای پیام/.
جشن نیکوکاری
11:53 - 23 ژانویه 2019

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ