فوتبال ایران به فرزندان لرستان میبالد/ سنگتمام خرمآبادیها برای امیری و بیرانوند+فیلم
بعدازظهر امروز مراسم استقبال از وحید امیری و علیرضابیرانوند با حضور پرشور شهروندان خرمآبادی از فرودگاه خرمآباد آغاز و تا محوطه باغ گلستان و در جوار دژ شاپورخواست ادامه یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، جام جهانی با تمام تلخی و شیرینیهایش برای تیم ملی شایسته، جسور وجنگنده کشورمان به پایان رسید تا ملی پوشان ایران نتوانند با وجود بازیهای درخشان و بهیادماندنی از گروه مرگ تنهابه دلیل یک امتیاز کمتر به دور بعد صعدد کنند. با وجود پایان یافتن جام جهانی برای تیم ملی ایران، اما مردم از بازی بازیکنان رضایت کامل دارند چراکه میدانند با تمام وجودشان در میدان نبرد با قهرمانان جهان،اروپا و یکی از بهترین تیمهای آفریقا حاضر شدند. در میان تمام بازیکنان، دو بازیکن با عملکردشان برای سالها در خاطر مردم ایرانزمین خواهند ماند؛علیرضا بیرانوند با بازیهای درخشانش و مهار پنالتی بهترین بازیکن جهان و وحید امیری با لایی معروفش به پیکه فرزندان افتخار آفرین دیار لرستان و خرمآباد هستند. امروز مردم خرمآباد میزبان این دو بازیکن ارزشمند تیمملی کشورمان بودند تا با استقبال گرم خود از آنها نشان دهند قدر داشتههایشان را میدانند و بهوجودشان افتخار میکنند. بعدازظهر امروز مراسم استقبال از وحید امیری و علیرضابیرانوند با حضور پرشور شهروندان خرمآبادی از فرودگاه خرمآباد آغاز و تا محوطه باغ گلستان و در جوار دژشاپورخواست ادامه یافت. صدها نفر از مردم از سنین مختلف کودک، نوجوان، پیروجوان برای استقبال و خوشآمد گویی از قهرمانان خود حضور یافته و به آنها خدا قوت گفتند تا خستگی این مسابقات دشوار از تنشان بیرون آید.
آری دلاورمردی جوانان غیور لرستانی هیچگاه از خاطر مردم ایران نخواهد رفت، به امید روزی که سایر استعدادهای این دیار نیز در رقابتهای مختلف بدرخشند مراسم امروز بیرانوند و امیری از استقبال بینظیر همشهریانشان تشکر کردند و از مسوولان لرستان خواستند به استعدادهای این استان توجه کرده و امکانات را برای پرورش آنها مهیا نمایند. انتهای پیام/.
21:00 - 8 تیر 1397