مویه‎هایی مادرانه در رثای سرباز کوچک کربلا/نوای لالایی علی اصغر طنین انداز شد

همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در شهرستان بروجرد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، عصر امروز و در نخستین روز از ماه حزن و اندوه محرم همایش عظیم شیرخوارگان حسینی این شهرستان با استقبال باشکوه و مثال‎زدنی بانوان بروجردی برگزار شد. اگر چه 16 و 30 دقیقه عصر ساعت شروع همایش اعلام شده بود، اما انبوه جمعیت از ساعت‎ها پیش آمده بودند و سالن ولایت بروجرد جای سوزن انداخت نداشت و عوامل اجرایی برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی همچون سال‎های گذشته بسیاری از شهروندان را در فضای سبز محوطه سالن مستقر کردند، تا از طریق مانیتور برنامه را دنبال و همراهی کنند. امسال نیز همچون سال‎های گذشته شاهد حضور بسیار باشکوه و کم نظیر بانوان بروجردی بودیم که همه ساله و به رسم عرض ارادت به شهید شش ماهه دشت کربلا و هم‎نوایی با ناله‎های رباب فرزندان خردسال و شیرخواره خود را به همایش شیرخوارگان حسینی آورده بودند. تماشای چهره‎های معصوم نوزادان شیرخواره‎ای که بر روی دستان مادرانشان به خوابی عمق فرو رفته و معصومانه در آغوش مادر آرمیده بودند، صحنه عطش و گریه‎های بی‎امان طفل شیرخواره‎ای را برای حضار تداعی می‎کرد که دست آخر با تیر سه شعبه حرمله آرمیدن گرفت. گرد حزن و اندوهی که بر چهره‎ها نشسته بود، همراه با لالایی‎های غمگنانه مادرانی با چشم‎هایی به اشک نشسته تابلویی از لحظه وداع تلخ مادر با دلبند شش ماهه‎اش را برای همگان به تصویر می‎کشید.
گریه‎های بی‎امان کودکانی که مادران از آرام کردن آنها ناتوان بودند، به یک باره بغض فرو خفته خیلی‎ها را می‎شکست و نوای محزون "وای علی اصغرم" را در سالن طنین‎انداز می‎کرد به راستی که کودکان بروجردی به چه زیبایی توانسته بودند، گوشه‎هایی، بلی تنها گوشه‎هایی از عطش و ناله‎های کوچکترین شهید کربلا را برای حضار به تماشا بکشند و سیل اشک آنان را جاری سازند. به راستی که حزن و ماتم بانوان بروجردی در نخستین روز از ماه عزای امام شهیدشان آن هم در رثای کودک معصوم و دردانه اباعبدالله‎الحسین(ع) دیدنی و تماشایی بود. در میان انبوه جمعیت مگر می‎شد، مادران فرزند از دست داده را آرام کرد و تسلای دل داغ دلشان بود، آنها خوب می‎دانستند که رباب بعد از پرپر شدن طفل زیبایی شش ماهه‎اش چه داغ‎ها که ندیده و چه ضجه‎ها که نزده است. از صحنه‎های زیبای مراسم حضور مادرانی بود که با اجابت دعاهایشان در همایش عظیم شیرخوارگان حسینی طعم شیرین و وصف‎ناشدنی مادری را چشیده بودند و اینک همراه با فرزندان دلبندشان به این همایش آمده بودند. مادرانی که با اجابت نذر خود نام کودکانشان را علی اصغر گذاشته بودند، تا یادشان نرود که تولد فرزند دردانه‎شان را مرهون و مدیون الطاف بی‎منتهای مهربان پروردگار رئوف و همایشی عاشورایی و معنوی به نام شیرخوارگان حسینی هستند.و اندکی آنطرف‎تر بانوانی که با حسرت به چهره‎های معصوم و غرق در خواب کودکان چشم دوخته و با دلی آکنده از بیم و امید در آروزی مادر شدن نذر و نیاز می‎کردند.
شاید اوج شکوه این مراسم را بتوان در لحظه‎ای تجسم کرد که همه بانوان حاضر در سالن ولایت بروجرد هم‎نوا و هم‎صدا با رباب برای خوابیدن و آرام شدن علی اصغرش لالایی خواندند و بر پهنای صورت اشک ریختند امروز و در روز جهانی شیرخوارگان طفلان بروجردی بار دیگر با ابا صالح‎المهدی(عج) عهد و پیمان دوباره بستند و مادرانشان آنها را نذر یاری امام زمانشان کردند. مادرانی که اینگونه با رباب در سوگ شش ماهه اما شهیدشان سوختند و زیر لب زمزمه کردند: اگر کشتند، چرا آبت ندادند. گزارش از مژگان شمس انتهای پیام/85012.
شیرخوارگان
QRCode 13960631001218
20:10 - 31 شهریور 1396

1 بازنشر
10 بازدید




1 پاسخ