حوزه‌های علمیه دستگاه تربیت، رسالت و نبوت هستند

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: حوزه‌های علمیه دستگاه تربیت، رسالت و نبوت هستند و کسی که از ریشه‌های حوزه به خوبی آموخته، انگیزه‌اش برای یادگیری و حفظ رسالت حوزه افزایش می‌یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت پیش از ظهر امروز در همایش طلیعه ظهور که در شهرستان قروه برگزار شد، اظهار کرد: حوزه‌های علمیه ظرفیت فرهنگی، تربیتی و اجتماعی هستند و این شجره طیبه بخش زیادی از اصلاح، رشد اجتماعی و حفظ ارزش‌های دینی و انقلابی را بر عهده دارند. وی افزود: باید برای پایداری، استواری و گسترش حوزه علمیه تدابیری اندیشیده شود و به گونه‌ای فعالیت شود که هیچ کس به دلیل عدم دسترسی از ظرفیت‌ حوزه، از آموزه‌های دینی، معارف اسلامی و تربیت دینی محروم نماند. وی خاطر نشان کرد: حوزه‌های علمیه دستگاه تربیت، رسالت و نبوت هستند و کسی که از ریشه‌های حوزه به خوبی آموخته، انگیزه‌اش برای یادگیری و حفظ رسالت حوزه افزایش می‌یابد. مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور کار حوزه را تربیت طلاب خواند و گفت: سایر دستگاه‌ها باید این ظرفیت را برای توسعه اثرات این شبکه دینی فراهم کنند. حجت‌الاسلام بهجت‌پور گفت: اگر نتوانیم از ظرفیت فارغ‌التحصیلان حوزه استفاده کنیم، انگیزه ورود طلبه‌های جدید به حوزه کاسته می‌شود. وی عنوان کرد: دختران در حوزه‌ها به دنبال اشتغال نیستند بلکه به دنبال اثرگذاری هستند و اگر غیر از این باشد راه را اشتباه رفته‌اند. وی جاذبه، لطافت و عطر و بوی حوزه علمیه را نتیجه انبوه شدن متقاضیان دانست و یادآور شد: اگر در این گذار غفلتی اتفاق بیفتد و نسبت به ویژگی‌های حوزه بی‌توجه باشیم لطمه خواهیم دید.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه نظام رسمی تحصیل و اکتفا به آزمون و امتحان به تنهایی طلبه‌ها را به جایی نمی‌رساند، اضافه کرد: طلبه‌ها باید ارتباط خود را با استادی که بدنبال تربیت است، حفظ کنند و اگر این پیوند برقرار نشود در واقع کاری صورت نگرفته است مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در پایان از مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) شهر قروه بازدید کرد. انتهای پیام/2330/72.
بهجت پور
13:29 - 18 نوامبر 2018

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ