پروژه‌های شاخص مخابراتی قاین افتتاح شد

با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوري اطلاعات پروژه‌هاس شاخص مخابراتی قاین با اعتبار 81میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابط عمومی فرمانداری قاین، پروژه‌های شاخص مخابراتی شهرستان قاین از جمله ۹ عدد سوئیچ با سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد ریال، ۱۷ عدد دیتا با سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد ریال، ۵۸ پروژه همراه سایت و تجهیزات موبایل با سرمایه‌گذاری 677 میلیارد ریال و اجرای ۹ پروژه دیگر اعم از رادیو و دکل با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد ریال جمعا با سرمایه‌گذاری ۸۱ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در شورای ادار شهرستان قاین اظهار داشت: بعد از سفر نخستی که به استان خراسان جنوبی داشتم و بررسی‌هایی که انجام شد متأسفانه زیرساخت های استان مناسب نبود و برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای انجام شد و در طی این ۳ سال گذشته  آنچه که ما در رابطه با گسترش شبکه انتقال و پهباند و نسل سوم و چهارم  و فیبر نوری وعده داده بودیم  پیشرفت‌هایی را در این زمینه شاهد هستیم و حدود 2 هزار و 70 میلیارد ریال در کل استان برای این موارد سرمایه‌گذاری شده است و امیدواریم که این اقدامات امسال نیز ادامه داشته باشد.
محمود واعظی با اشاره به اقداماتی که در این دولت در شهرستان قاین در طی سه سال گذشته انجام شده است، خاطرنشان کرد: شبکه پهباند در شهرستان قاینات ۴ برابر و شبکه  انتقال ۳ برابر شده است و در سال گذشته به ۲۰ روستای شهرستان اینترنت داده شده است و ۲۶۰ کیلومتر بین شهرهای مختلف شهرستان فیبر نوری اجرا شده است و مشترکین اینترنت در این شهرستان نیز ۴ برابر شده‌اند و در ۳۱ روستای شهرستان نیز توسعه تلفن ثابت اجرا شده است وی با اشاره به پروژه‌های بهره‌برداری شده در شهرستان قاین افزود: آنچه که امروز به بهره‌برداری رسید ۳۰ روستای دیگر شهرستان به اینترنت متصل شدند و هر ۵ شهر قاینات به نسل سوم متصل می‌شود که ۴ شهر امروز و شهر اسفدن یک ماه دیگر افتتاح می‌شود، همچنیبن شهر قاین نیز به اینترنت نسل چهارم متصل شده است و تعداد ۹۴ روستای دیگر شهرستان قاین در آینده نزدیک به اینترنت متصل می‌شود. وزیر ارتباطات و  فناوری اطلاعات اظهار داشت: سرمایه ای که برای افتتاح پروژه‌های امروز هزینه شده است ۱۴۰ میلیارد ریال است و از ابتدای دولت تا کنون ۳۳۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان این دولت ۱۱ میلیارد تومان دیگر برای ادامه وعده هایی که داده شده است؛ هزینه شود. انتهای پیام/69015/10     وی داشتل  .
فضای مجازی
11:21 - 27 فروردین 1396

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ