آشکار شدن دشمنی آمریکا با ایران از برکات مذاکره بود

امام جمعه فردوس گفت: آشکار شدن دشمنی آمریکا با ایران از برکات مذاکره بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از فردوس، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا بابایی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه فردوس اظهار داشت: ماه رجب ماه ریزش رحمت‌های واسعه الهی برای بندگان است و در این ماه بر اساس دعای وارده حتی کسانی که از خداوند حاجت نمی‌طلبند نیز از نعمت‌های خداوند برخوردار می‌شوند. وی، ماه رجب را منسوب به خداوند و دستاویزی مطمئن برای بندگان دانست و افزود: هرکس از خداوند اطاعت کند خداوند مطیع او می‌شود به این معنی که هرچه از خدا بخواهد که به مصلحتش باشد خدا به او عنایت می‌کند. امام جمعه فردوس، از اعتکاف به عنوان فرصتی برای بازگشت به خویش و خدای خویش یاد کرد و گفت: کسانی که از هیاهوها و جنجال‌های زندگی مادی خسته می‌شوند باید از فرصت اعتکاف نهایت استفاده را ببرند و این سه روز ایام البیض را با خدای خود خلوت کنند و با ارتباط جان و روح با خالق هستی برای سعادتمندی خود در دنیا و آخرت گام بردارند. بابایی، اعتکاف را تمرین خودسازی و دل کندن از علقه‌های دنیوی و لذت‌های نفسانی و گریز از غفلت زدگی دانست که منجر به کسب نشاط معنوی می‌شود. وی با تبریک میلاد حضرت علی(ع) آن حضرت را بهترین الگو برای انسان ها معرفی کرد. امام جمعه فردوس اشاره به سالروز قطع رابطه آمریکا با ایران گفت: این قطع رابطه سبب شد ملت ایران به خودباوری برسند و پیشرفت‌هایی که در بخش‌های مختلف حاصل شده است ناشی از قطع رابطه آمریکا با ایران بود که ما را مصمم ساخته تا مستقل باشیم.
بابایی، حضور حداکثری و انتخاب اصلح را از خواسته‌های مقام معظم رهبری در ارتباط با انتخابات دانست و افزود: باید برای تحقق خواسته ایشان تلاش کنیم و شخصی را انتخاب کنیم که همراه رهبری، حلال مشکلات اقتصادی و ایجاد کننده وحدت باشد و بتواند شعارهایی که می‌دهد عملی کند وی همچنین با اشاره به روز فناوری هسته‌ای تصریح کرد: دشمنان نظام در ابتدا باور نمی‌کردند ما بتوانیم در این حد در زمینه هسته‌ای پیشرفت کنیم اما با اطلاع از غنی‌سازی 20 درصد بغضشان ترکید و تصمیم به جلوگیری گرفتند و مصصم شدند که پیچ و مهره‌های صنعت هسته‌ای ما را نابود سازند و به همین دلیل باب مذاکره را باز کردند و با توجه به اینکه رهبری به مذاکره خوش بین نبودند به هرحال راه برای مذاکره باز شد و با مذاکره، آشکار شدن دشمنی آمریکا برای همگان روشن شدو دیدیم که پس از برجام 50 مورد تحریم جدید به تحریم‌ها افزوده و تحریم‌های 20 ساله را 10 سال دیگر تمدید کردند. امام جمعه فردوس یادآور شد: مذاکرات نه تنها هیچ فایده‌ای نداشت بلکه ضررهایی هم داشت و روشن شد که نشست و برخاست‌های طرف ایرانی با طرف‌های آمریکایی کمترین کاهشی را در دشمنی آمریکا با ایران نداشته است.
امام جمعه فردوس از وزیر بهداشت و درمان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی به لحاظ اقدامات مثبتی که برای تکمیل و تجهیز بیمارستان جدید فردوس انجام داده اند تقدیر کرد و گفت: اشتغال حدود 300 نفر در دو سال گذشته در بیمارستان فردوس و وجود متخصص در اغلب رشته های پزشکی در فردوس جای تقدیر و تشکر از دست اندرکاران دارد انتهای پیام69007/م 40.
محمدرضا بابایی امام جمعه فردوس
16:28 - 18 فروردین 1396

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ