انباشت نخاله‌ها، چهره ورودی خلخال را مخدوش کرده است

فرماندار شهرستان خلخال گفت: تعیین محل جمع‌آوری نخاله با سازو کار قانونی مناسب در شهرستان خلخال الزامی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل حسین وطن‌دوست صبح امروز در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان، ضمن تبریک هفته سلامت، بر لزوم رسیدگی فوری به معضل نخاله‌های ساختمانی و جانمایی نامناسب آن‌ها در ورودی شهرها و حریم راه‌ها تأکید کرد.
وی با اشاره به‌ضرورت تعیین محل جمع‌آوری نخاله‌ها با سازوکار قانونی مناسب، خواستار اقدام عاجل در این زمینه شد.فرماندار خلخال همچنین بر ساماندهی سایت‌های زباله در روستاهای تابعه تأکید کرد و از بخشداران خورش رستم، شاهرود و بخشداری مرکزی، و همچنین دهیاران خواست تا با معرفی و ساماندهی این سایت‌ها، نسبت به جمع‌آوری اصولی زباله و تعیین محل مناسب برای تخلیه نخاله‌ها اقدام کنند.وطن دوست همچنین خواستار ساماندهی مشاغل مزاحم از طریق دستگاه‌های متولی شد.
وی بر لزوم شناسایی انبارهای نگهداری مواد غذایی و اولیه در سطح شهرستان و نظارت دقیق و روزانه بر آن‌ها تأکید کرد. رئیس شورای سلامت شهرستان اشاره کرد که برخی انبارها هنوز در سامانه جامع انبارهای اداره کل صمت ثبت نشده‌اند.
فرماندار خلخال با تاکید بر اهمیت مباحث مطرح شده در شورای سلامت و امنیت غذایی، مدیران ادارات عضو را به ارتباط با مدیران شهرستان‌های همجوار و سایر شهرهای کشور برای تبادل نظر و ایده‌پردازی در جهت رفع معضلات حوزه سلامت تشویق کرد.
وطن‌دوست در پایان، با اشاره به جایگاه خلخال در میان شهرستان‌های استان اردبیل از نظر بحران سالمندی و جمعیت پیر، بر لزوم تلاش تیم‌های سلامت و اجرای برنامه‌های جوانی جمعیت و افزایش نرخ موالید تأکید کرد.
09:55 - 26 اردیبهشت 1405

1 بازنشر
7588 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی کاربر
@ahmadzangeneh1 روز پیش
در پاسخ به
سلام خواهش میکنم از این پویش حمایت کنید . درخواست اعلام ظرفیت برای آزمون استخدامیhttps://farsnews.ir/ahmadzangeneh/1778179417054430294
تصویر نمایه‌ی کاربر

@ahmadzangeneh  •  17 اردیبهشت 1405

مطالبه

درخواست اعلام تکمیل ظرفیت برای آزمون استخدامی سرایداری آموزش و پرورش

با توجه به نیاز آموزش و پرورش به نیروی انسانی در بیشتر مناطق و استات ها و کمبود نیرو در حوزه خدمات و همچنین برگزاری آزمون استخدامی تقاضای افزایش ظرفیت و اعلام دفترچه تکمیل ظرفیت برای آزمون برگزار شده در آذر ۱۴۰۴ را داریم .

وزارت آموزش و ژرورش، سازمان استخدامی و اداری کشور، وزارت اموزش و پرورش وزیر محترم آموزش و پرورش جناب آقای رضامراد صحرایی، اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه