رحیم‌پور ازغدی: دیگر نقل‌قول از رهبری بدون سند پذیرفته نیست

حسن‌نیت و تلاش‌های دوستان مذاکره‌کننده، قابل‌تقدیر است و نباید همه را به هر چیزی متهم کرد. متن تفاهم‌نامه، خوب و بد است، امتیازاتی از دشمن گرفته و داده که هر دو کش‌دار و قابل استفاده‌های دوگانه و به هر بهانه، قابل‌نقض است. این یکی نباید به سرنوشت عبرت‌انگیز برجام گرفتار شود که با ادعاهای خوب اما دروغ، شروع و با خسارت محض تمام شد. در چند بند این متن امضا شده، معلوم نیست دقیقاً بر سر چه چیزهایی تفاهم یا سوءتفاهم شده؟ اهمیت شرائط را همه به‌دقت بفهمیم. این اولین‌بار است که آمریکا و اسرائیل، رهبر ما و هزاران از مردم را علناً می‌کشد اما همه دنیا هم حق و هم پیروزی را از آن ما می‌داند. این بزرگ‌ترین پیروزی تاریخ بر آمریکا و اسرائیل به اعتراف همه کارشناسان موافق و مخالف در سطح جهان است و نباید با چند وعده یا سخنرانی نمایشی و متناقض ترامپ کذاب و جنایت‌کار معامله شود. همچنینازاین‌پس نقل‌قول‌هایی که از رهبری می‌شود بدون سند پذیرفته نیست. همه گمان می‌کردند این متن، علی‌الاصول مورد قبول رهبری است. نباید قدرت مانور ما در سراسر منطقه و پیروزی‌های بی‌سابقه و معجزه‌آسای ایران مظلوم و مقتدر به‌ویژه تنگه در برابر وعده، رها می‌شد.گرگ هار مسلح مشغول دریدن مردم لبنان است که تنها طی چند هفته ۴۰۰۰ جان فدا به‌خاطر ایران دادند. پزشکیان هم می‌گوید به مسئولیت شرعی و قانونی خود بدون باج دادن و وادادن در برابر فرعون عصر، به وظیفه عمل می‌کند و کسی که قرآن و نهج‌البلاغه می‌خواند، نباید با کسی که افتخارش گفتگوی تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا بود، یکی دانسته شود. ایران به هیچ عقب‌نشینی، نه مجبور و نه محتاج است. ملت ایران، دست برتر دارد و این ترامپ بی‌آبرو است که در بن‌بست است.
پس بپرهیزیم از دستپاچگی و زودباوری و اعتماد به دشمن تروریست که تا دیروز دنبال تجزیه یا عصر حجری کردن ایران بود و امروز گفت چون قادر به ادامه جنگ نبوده، آتش‌بس داده وگرنه تا یک ماه دیگر بزرگ‌ترین بحران اقتصادی آمریکا در پیش بود. ما یک سال است مورد حمله و در جنگ هستیم و از پا درنیامدیم. ما در حالت نه جنگ نه صلح نبوده و نیستیم بلکه هدف بزرگ‌ترین تهاجم آمریکا پس از جنگ جهانی و وسط سرنوشت‌سازترین جنگ هستیم. اگر این پیروزی تاریخی را که شاید دیگر تکرار نشود، ساده‌لوحانه و ارزان بدهیم، آنگاه است که تا سال‌ها در حال نه جنگ، نه صلح خواهیم بود توأم با تحریم‌های بیشتر و اغتشاش و تورم و ترورهایی که ادامه خواهد یافت. تنگه نباید رها می‌شد بی‌آنکه تعلیق تحریم‌های فروش نفت، محصولات پتروشیمی و مشتقات و دسترسی کامل ایران به منابع مالی آن محقق شود، بی‌آنکه آمریکا امضا بدهد که غرامت و خسارت می‌دهد، بی‌آنکه بپذیرد کدام پایگاه‌های ترور و جنگ را در کدام کشورهای همسایه برخواهد چید، بی‌آنکه میلیاردها دلار پول ملت آزاد شود، بی‌آنکه ضمانت واقعی و سازوکار نظارتی اجرایی الزام‌آوری در برابر دشمن در کار باشد، بی‌آنکه... .
00:45 - 31 خرداد 1405
سیاست

8 بازنشر25 واکنش
12٫3k بازدید



14 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌ایـران زیبــــا‌
@amir679401 ساعت پیش
در پاسخ به
احسنت🍃

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi1 ساعت پیش
در پاسخ به
هر روز یک نقض از تفاهم نامه میشود و مسئولین خاموش وبدون اعتراض و ترامپ هر روز تهدید میکند باز هم خاموش .آقایان برگردید به امر ولی . وگرنه هر روز بیشتر باید هزینه بدهیم و هیچ عایدی هم از تفاهم نامه نخواهیم داشت.این همه اصرار برجامیون به توافق باید یکجا تمام شود .از مسئولین میخواهیم در صورتی که شرو…نمایش بیشتر

@Doostdare_MAHDI1 ساعت پیش
در پاسخ به
حاجی خیلی خوب گفتی. حقیقتا این مردم مظلوم هستند. از ظلم امریکا و مسئولین ..‌. داخلی. کاش رهبر شخصا فرمان مذاکرات رو دست بگیرند. کاش ...

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam1 ساعت پیش
در پاسخ به
مجلس باید قانون سلب اختیارات شعام و رییس جمهور در جنگ و صلح را تصویب کند و به این روند معیوب ضد مردم سالاری دینی و ضدیت با امام و امت پایان دهد.

@user17091005274173869821 ساعت پیش
در پاسخ به
تقصیر نفوذی های داخلی هست که با حمایت صهیونیست ها به قدرت رسیدند.برای شناختن نفوذی ها و کنار زدن نفوذی ها از قدرت، یک راه داریم:#باید_بمب_اتم_بسازیم

تصویر نمایه‌ی ‌Hamideh‌
@Ala28111 ساعت پیش
در پاسخ به
کودتادرراه است.ملت مبعوث سخن امام شهیدفراموش نشه.امام خامنه ای حفظه الله روتنهانمیذاریم.درخیابان میمانیم وباسازشگرحروم لقمه میجنگیم.کودتای بزرگ درراه است.بیداروهوشیارباشید.

@user17091000329849987101 ساعت پیش
در پاسخ به
بنظرم تعهد در قبال تعهد بهترین گزینه برای جلوگیری از فریب دشمن و خسارات هایی شبیه برجام است.

@Alirezarezaei121 ساعت پیش
طبق نامه رهبریمسولین دلسوز هستند و از سر تعهد کار می کننداما باید مطالبه گری کردنمی شود قسمتی از پیام را گرفت و قسمتی را نه

@Alirezarezaei121 ساعت پیش
همین الان که بحث پیام رهبری بالا گرفتهو دعوا بین برداشت های مختلف است!عده ای در اینستاگرام، هدفمند با حکم شلاق خواننده زن نیمه برهنه و احکام دانشجویان دانشگاه شریف دارند مانور تبلیغاتی سنگین و پرحجم علیه نظام می دهند.از دشمن و موج های رسانه ای ان غافل نباشیم

@user1769539807221 ساعت پیش
در پاسخ به
آقا ملت کف خیابان را که آخرین سنگر نظام هستن رو سرخورده و نا امید نکنید! دشمن کاری رو که با عملیات نظامی نتوانست انجام دهد به راحتی در مذاکرات در حال انجام دادن است...!

تصویر نمایه‌ی ‌یار آشنا‌
@tabnak1 ساعت پیش
در پاسخ به
آقایان از ترس، تن به این تفاهم دادند. اما نمی‌دانند به قاتل آینده شان اعتماد کردن.

@user1777844907141 ساعت پیش
در پاسخ به
در کشور ما کودتا شد اما نه توسط احمدی نژاد.بلکه توسط دولت که بجای جایگاه خودش دنبال انحصار کل قدرت انهم نه حتی بخاطر خود قدرت.بخاطرانتقام اصلاح طلبها از رهبر شهید ومردم حزب اللهی چقدر به مردم کف خیابان از طرف ارکان دولت توهین شد.ظریف بانی این تفاهم بود.خاتمی هم دولت را اداره می کند.

@Ando4033 دقیقه پیش
در پاسخ به
حق

@mollaiemohammad8 دقیقه پیش
در پاسخ به
باز کردن تنگه قطعاً خوش خدمتی به دشمن بودهمون طور که پذیرفتن آتش بس