رانندگان تاکسی کرمانشاه باید سریعا صاحب کارت شناسایی شوند

مديرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسيرانی شهرداری کرمانشاه گفت: رانندگان تاکسیرانی کرمانشاه برای صدور کارت شناسایی در اسرع وقت به شرکت‌های معرفی شده از سوی این سازمان مراجعه کنند.
سجاد سلیمانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: رانندگان تاکسیرانی کرمانشاه برای صدور کارت شناسایی که براساس دستورالعمل وزارت کشور در راستای ارتقای امنیت مسافران اجرایی شده باید در اسرع وقت به شرکت‌های معرفی شده از سوی سازمان تاکسیرانی مراجعه کنند. مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه تمامی رانندگان موظف به ارائه کارت شناسایی در معرض دید مسافران و بر روی داشبورد تاکسی‌ها هستند، گفت: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از تخلفات احتمالی توسط رانندگان است، چرا که با درج تلفن بازرسی سازمان تاکسیرانی کرمانشاه بر روی کارت شناسایی، مسافران به راحتی می‌توانند انتقادات و پیشنهادات خود را به این سازمان ارائه دهند.
سلیمانی با اشاره به اسامی شرکت‌های معرفی شده از سوی سازمان تاکسیرانی برای صدور کارت شناسایی، تاکید کرد: رانندگان تاکسی در اسرع وقت برای تهیه این کارت با همراه داشتن یک قطعه عکس 4*3 و کپی کارت شهری به شرکت‌های؛ آناهیتا تاکسی  واقع در بلوار شهید بهشتی، جنب نمایندگی سایپا(صدیقی با شماره تماس 38214548)، بهاران واقع در انتهای بلوار رودکی، ابتدای صیاد شیرازی با شماره تماس 34282632، پارس بار واقع در خیابان بنت‌الهدی، روبه روی ستاد ناحیه نیروی انتظامی با شماره تماس 38256454، تاکسی بیسیم واقع در خیابان سنجابی، روبه‌روی شهرداری منطقه 2 با شماره تماس 38259577، چاپار ایمن کامبادنه واقع در فرهنگیان فاز یک، بلوار شهید فهمیده جنوبی، بالاتر از مجتمع سپاه با شماره تماس 38211806 مراجعه کنند انتهای پیام/پ.
سجاد سلیمانی
09:41 - 5 اسفند 1396

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ