انسان باید به دنبال تکامل و الهی شدن باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه گفت: انسان خلیفه‌الله در روی زمین است و باید به دنبال تکامل و کسب صفات الهی برای خود باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آیت‌الله شیخ‌مصطفی علما پیش از ظهر امروز در درس اخلاق که در جمع فرماندهان و دیگر پرسنل قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف برگزار شد، اظهار داشت: خلیفه‌الله بودن انسان به این معنا است که انسان این استعداد را دارد که همه صفات خداوند متعال را کسب کند. نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه افزود: هرچه انسان صفات بیشتری  را از خداوند متعال کسب کند  به کمال خود نزدیک‌تر شده است و می‌توان این امر را در سیمای پیامبر اسلام‌(ص) دید که به مقام کامل‌ترین انسان می‌رسد. وی گفت: امام صادق‌(ع) می‌فرماید برای کسب صفات الهی نیاز به سه ‌وسیله است که وجود واعظی در قلب  انسان‌ و زاجری در نفس که به انسان هشدار و اخطار بدهد و همچنین دوستان و همنشینانی که انسان را در این راه یاری رسانند. علما افزود: هر انسانی باید در درون خود یک واعظ داشته باشد که هر لحظه اعمال خود را ببیند و نقد کند‌، به طور مثال آیت‌الله حسن‌زاده آملی می‌فرمود که انسان باید از اعمال خود سان و رژه ببیند و همانند یک فرمانده از بالا بر همه اعمال خود نظارت داشته باشد. امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: وسیله بعدی وجود زاجری در نفس انسان است که به محض اینکه انسان از مسر صراط مستقیم خارج شد به او اخطار و مهیب بزند که این راه به نابودی تو خواهد رسید.
وی افزود: آخرین وسیله در این حدیث وجود همنشینان و دوستانی است که همواره راه خیر را به انسان نشان دهند و انسان را از مسیر شیطان بازدارند که داشتن چنین یاری بی‌شک می‌تواند کمک بزرگی برای انسان باشد علما در پایان، اظهار داشت: اگر انسانی چنین وسایلی را  برای خود فراهم نکند شیطان بر گردن او خواهد نشست و تا نابودی او دست نخواهد کشید، چرا که شیطان به جایی می‌رود که زمینه حضور او وجود داشته باشد والا در نفس موجودی ضعیف است. انتهای پیام/پ.
علما
12:01 - 25 دی 1396

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ