تجمع شبانه مردم در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
جمعی از مردم و دانشجویان دقایقی پیش با برگزاری تجمعی در میدان فلسطین تهران اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کردند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از مردم و دانشجویان دقایقی پیش با برگزاری تجمعی در میدان فلسطین تهران اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کردند.تجمع کنندگان با همراه داشتن دست نوشتههایی همدردی خود را با مردم لبنان نشان دادند.
دانشجویان و مردم همچنین با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم را نشان دادند.
برخی از تجمع کنندگان تصاویری از رهبر معظم انقلاب، سردار سلیمانی و دیگر فرماندهان مقاومت را با خود همراه داشتند.
شرکت کنندگان در تجمع شبانه ضد اسرائیلی در میدان فلسطین تهران خواستار انتقام از جنایات این رژیم در لبنان شدند.
دانشجویان و مردم در ادامه در مسیر خیابان ولیعصر به راهپیمایی پرداخته و در مسیر راهپیمایی با سردادن شعارهای خواستار پاسخ قاطع به جنایات رژیم صهیونیستی شدند.
شرکت کنندگان در تجمع پرچم های کشورمان به همراه پرچم های فلسطین و لبنان را با خود همراه دارند.
تجمع کنندگان در ادامه تا شورای عالی امنیت ملی راهپیمایی کردند و به تجمع خود در مقابل شورای امنیت ملی ادامه دادند.
در پایان این تجمع بیانیه بسیج دانشجویی و بیان مطالبه تجمع توسط مسئول سیاسی بسیج دانشجویی امیرکبیر قرائت شد که متن آن در ادامه آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم«... این دیگر تلهجنگ نیست، این صحنهی جنگ واقعی ماست، این دیگر تلاشی برای گسترش جنگ نیست، این تجاوز و حمله آشکار رژیم هار است، تا چه زمانی قرار است فریب گفتارهای تنشزایی و صبر استراتژیک را بخورید؟ چه عینکی است که در این وضعیت جنگ را نمیبیند و سخن از بر زمین گذاشتن سلاح میکند؟ با چه عینکی صحنه را میبنید که همچنان سخن از صبر میکنید و قرار نیست اتفاقی رقم بزنید؟..» مگر رهبر فرزانه و حکیم انقلاب نفرمود که عقبنشینی غیرتاکتیکی موجب غضب الهی خواهد شد؟ چرا نمیخواهید وعدهالهیِ «ان تنصروالله ینصرکم» را باور کنید و همچون تجربه وعده صادق، با اقدامی شجاعانه و قاطعانه معادلات را به نفع محور مقاومت تغییر دهید و مقابل رژیم بیاستید؟ رژیم صهیونسیتی باید چه اقدامی انجام دهد تا بگویید از خطقرمز ها عبور کرده است؟ آیا به خاک و خون کشیده شدن هزاران نفر در فلسطین و لبنان و ترور میهمان رسمی جمهوری اسلامی برای شما خط قرمز نیست؟
01:03 - 7 مهر 1403