سخنگوی سپاه: صهیونیست‌ها منتظر ضربات حساب‌شده و دقیق باشند

سردار علی‌محمد نائینی با بیان اینکه صهیونیست‌ها منتظر ضربات حساب‌شده و دقیق باشند، گفت: فعلاً صهیونیست‌ها باید در ترس ناشی از دوره انتظار و ابعاد حمله احتمالی ایران و جبهه مقاومت در بی‌تعادلی به سر برند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سردار نائینی سخنگوی سپاه عصر امروز در نشست خبری در پاسخ به سوالی در خصوص «ابعاد خونخواهی شهید هنیه» گفت: رژیم صهیونیستی در دو میدان لبنان و غزه شکست را پذیرفته است وی ادامه داد: فرماندهان سطوح عالی نیروهای مسلح تصمیم گیری در مورد «جنگ، اقدام و پاسخ» همه شرایط را می‌سنجند و تصمیم دقیق و حساب‌شده می‌گیرندنائینی گفت: زمان در اختیار ماست و ممکن است دوره انتظار از پاسخ طولانی‌تر شودوی تصریح کرد: فعلاً صهیونیست‌ها باید در ترس ناشی از دوره انتظار و ابعاد حمله احتمالی ایران و جبهه مقاومت در بی تعادلی به سر ببرند سخنگوی سپاه تاکید کرد: ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیات‌های گذشته نباشد. کیفیت پاسخ، سناریوها و ابزارها همیشه یکسان نیست.وی افزود: فرماندهان شجاع جمهوری اسلامی اهل هیچ اقدام شتاب زده‌ای نیستندنائینی گفت: در گذشته هم هیچ تعرضی به اهداف و منافع ایران بدون پاسخ گذاشته نشده است وی افزود: باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشند.
٥ MB
17:05 - 30 مرداد 1403



37 الإجابة

@user170910174305711347130 مرداد 1403
تعليقًا على
به هر تصمیمی که اتاق فکر جمهوری اسلامی بگیره احترام میگزاریم.اختلاف افکنان بین نیروهای انفلاب بروند به جهنم

@mahdi_i30 مرداد 1403
تعليقًا على
انتقام باید موشکی باشد.همچنین دست محور مقاومت را پر کنید برای حمله به فلسطین اشغالی

‌بهار محمدی‌ صورة الملف الشخصي
@delina30 مرداد 1403
#سپاه#انتقام_سختما بران عهد که بستیم، هستیم...
٤ MB

@repaydar30 مرداد 1403
تعليقًا على
بعضی ها انگار اینجا مأمور اسراییل هستند.همین طوری در حال تحریک و توهین سپاه هستند.قرار نیست زودتر از روزی که باید انتقام بگیریم حمله کنیم.زحمت الکی نکشید .اول زجر کش میکنیم اسراییلی ها را بعد حمله میکنیم.پس اگر راست میگید ایرانی هستید فقط برای نابودی اسراییل دعا کنید.سپاه و ارتش خودش بلده چی کار کند

@user17241699953530 مرداد 1403
تعليقًا على
با این شرایط بعیده حمله ای اتفاق بیافته مثل وعده صادق. آمریکا ۶ فروند بمب افکن بی ۵۲ در قطر مستقر کرده. اسرائیل هم گفته به هر نوع حمله ای پاسخ میدهد. چه تلفات داشته باشد چه نداشته باشد.

@user170910137837480215330 مرداد 1403
تعليقًا على
جالبه قبلا نفوذی ها جرات کامنت های رذیلانه را لااقل در فارس نداشتند الان چقدر وقیح شدن و قصد تخریب سپاه را دارند

@user17241699953530 مرداد 1403
تعليقًا على
سیاست فن امکانات است برادر. هیچ انسان عاقلی از سپاه انتظار ندارد ناگهان خود را در ورطه ای هولناک بیاندازد. آمریکا با هیچ کشوری سر شوخی ندارد. بی ۵۲ به راحتی می‌توانند کشوری را در زمان و مکان جا به جا کنند و دو قرن به عقب برگردانند. ما سپاه را قبول داریم ولی عقل را هم قبول داریم.

@mostafa6130 مرداد 1403
تعليقًا على
طلب خونخواهی و سکوت و عدم واکنش در برابر دشمن غضب الهی را دارد از فرامین فرماندهی معظم کل قوا است و از طرفی ایشان بر اثر بخش بودن پاسخ و رصد تحولات منطقه ای تاکید دارند انشالله با محاسبات دقیق با رژیم صهیونسیتی در زمان و مکان مناسبی برخور خواهد شد

@user17241699953530 مرداد 1403
تعليقًا على
بهترین کار داشتن یک ضمیمه اجتماعی در افکار عمومی برای جنگ است. شما وقتی به سایت فارس میآیید این خبرها را میبینید. در صدا و سیما همان برنامه های عادی مثل برنامه آشپزی یا قیمت پیاز و سیب زمینی یا برنامه مناسبتی پخش میشود. جنگ یا عملیات نظامی نیاز به آمادگی ذهنی دارد.

‌Hoje R‌ صورة الملف الشخصي
@user17205136527330 مرداد 1403
تعليقًا على
انشاالله نابودی رژیم غاصب

@user17241699953530 مرداد 1403
تعليقًا على
بله، سپاه قبلا هم با آمریکا به قول شما سر شاخ شده. اینکه نیاز به گفتن ندارد. در حمله به پایگاه عین الاسد برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم به یک پایگاه آمریکایی حمله شد. ولی این بار موضوع کاملا متفاوت است. می‌بینید که آمریکا به طور واقعی در کل خاورمیانه آرایش جنگی به خودش گرفته.

@user17241699953530 مرداد 1403
تعليقًا على
به هر حال استراتژيست ها در خود سپاه می‌دانند دارند چه کار میکنند. شما هم زیاد جوش نزنید. ضمنا مثل همیشه عده ای رذیلانه سعی میکنند فضا را متشنج کنند. مثل دلال های دلار. باید مراقب اینها باشید.

‌علی موسوی‌ صورة الملف الشخصي
@ali_mousavi30 مرداد 1403
تعليقًا على
منتظر یک عملیات هوشنمدانه و قدرتمند ، مشابه عملیات وعده ی صادق هستیم

‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌ صورة الملف الشخصي
@Seyedekhoda30 مرداد 1403
تعليقًا على
بسم الله القاصم الجبارین این جنگ را شما شروع میکنید اما پایانش را ما ترسیم میکنیم... با این حمله ی دیر یا زود بایدنابودی کل رژیم صهیونیستی را رقم بزنید اگر شما هم مثل سردار دلها مرد این میدان هستید بسم الله🌎

@Barname30 مرداد 1403
تعليقًا على
حرف بدی زدم؟

@Mohammad__Mahdi30 مرداد 1403
تعليقًا على
اون عزیزانی که از سر دغدغه و به اشتباه دارن نیروهای نظامی خودمون رو سرزنش میکنن کاری ندارم، ولی اونایی که سازماندهی شده این کار رو میکنن امیدوارم چند وقت دیگه وقتی جواب کوبنده رزمندگان اسلام رو دیدن نرن تو سوراخ موش :)))

@yenafar30 مرداد 1403
تعليقًا على
درود بر سپاه پاسداران ایران زمین 🇮🇷

@Mohammad__Mahdi30 مرداد 1403
تعليقًا على
عزیزان انتظار ندارید که وقتی راهپیمایی ۲۵ میلیونی اربعین در حال انجام هست و مرزهای کشور پر از آدمه، حمله کنیم و بهونه بدیم دست نتانیاهوی دیوانه.اندکی صبر سحر نزدیک است...

‌سید علی علوی‌ صورة الملف الشخصي
@user170910157008420074930 مرداد 1403
تعليقًا على
حتی اگه بخاطر آرایش نظامی آمریکا یا ترس از عواقبش، ایران حمله نمی‌کند(که بنظر من بموقعش میکند)، شماها اگه وطن‌دوست بودید، اینگونه کشور و نیروهای نظامی را تحقیر و مسخره نمی‌کردید و تصمیم‌گیران را زیر فشار قرار نمی‌دادید تا با در نظر گرفتن همه‌ی جوانب تصمیم بگیرند.این کار افراد خائن است یا نادان!