16 خرداد 1405

این سلاح ایران از بمب هسته‌ای هم خطرناک‌تر است

در حالی که قدرت نظامی کشورها معمولاً با موشک‌ها و ناوهای جنگی سنجیده می‌شود، تحولات اخیر نشان داد یکی از مهم‌ترین اهرم‌های بازدارندگی ایران «تنگه هرمز» است؛ شاهراهی که می‌تواند معادلات قدرت را تغییر دهد.
۹ MB
@user1775494958416 خرداد 1405
در پاسخ به
خودمان را فریب ندهیم، هر قدر تنگه هرمز مهم باشد، سلاح هسته‌ای بازدارنده است!!!
تصویر نمایه‌ی ‌کهریزی حسن‌
@kahrizi16 خرداد 1405
در پاسخ به و
چرا سلاح هسته ای از فروپاشی شوروی جلوگیری نکرد؟چرا سلاح هسته ای مانع از جنگ ناتو با روسیه نشد؟چرا سلاح هسته ای مانع جنگ هند و پاکستان نشد؟و چرا؟؟؟؟؟الله اکبر یعنی خدا از همه چیز و هر قدرتی برتر است و مومنین مجهز به سلاح الله اکبر پیروز قطعی نبرد هستند
تصویر نمایه‌ی ‌Serab Komar‌
@Serabkomar16 خرداد 1405
در پاسخ به وو
خودتان‌می گویید فروپاشی. جرات جنگیدن با آن را ندارند. همین الان جرات دادن موشک دوربرد به اوکراین را ندارند. الله و اکبر به جای خود.‌مگر پیامبر اسلام با الله و اکبر به جنگ بدر و احد رفت یا شمشیر هم داشت؟‌شمشیر به جای خود.... الله و اکبر به جای خود. جنگ‌هند و پاکستان هم فرمالیته بود.
چند ساله ناتو با روسیه که دارای بمب اتم هست دارد می جنگد ؟چند بار روسیه تهدید به استفاده از بمب اتم کرد چرا بازدارندگی ایجاد نکرد و هنوز جنگ ناتو با روسیه تمام نشده؟پیامبر اکرم مبارزه را با کفار از همان ابتدای بعثت با دست خالی شروع کرد و تا در مکه بودند اجاازه جهاد داده نشد!
09:17 - 19 خرداد 1405

8 بازدید