23 فروردین 1405

پاکستان بجای آمریکا از آسمان عربستان دفاع خواهد کرد

عربستان سعودی اعلام کرد که طبق توافق نامه دفاعی استراتژیک مشترک خود با پاکستان، حدود ۱۳۰۰۰ سرباز پاکستانی و ۱۰ تا ۱۸ جنگنده نیروی هوایی پاکستان را به پایگاه هوایی ملک عبدالعزیز در بخش شرقی اعزام می‌کند.
اونجا که بیان کردید «پاکستانی که معلوم نشد دوست یا دشمن ایران است»باید بگم که موشک به عربستان و امارات و بحرین و اردنو کار ندارم..ولی چرا موشک به ذخایر عمان زدید؟ چرا به بصره حمله کردید یا چرا قطرو زدید.؟اون ها قبل از اینکه شما جواب سوالاتو پیدا کنی جواب سوالشونو پیدا کردن.همه رو دشمن کردید.
21:18 - 23 فروردین 1405

27 واکنش
1146 بازدید



2 پاسخ

@user1761914731023 فروردین 1405
در پاسخ به و
متجاوز تنها آمریکا و اسرائیل هستند ایران به هیچ کشوری حمله نکرد مگر از خاک اون کشور تجاوز به ایران و مردم ایران صورت گرفت.

تصویر نمایه‌ی ‌ابوالفضل یوسفی‌
@Abolfazl_you24 فروردین 1405
در پاسخ به و
عمان و بصره کار اسرائیل و آمریکا بود که چند تا پهباد خورد و دیگه بهش حمله نشد اگه کار این بود توی این 40 روز بار هل هدف قرار میگرفت