درخشش هنرمندان سقزی در جشنواره زاب پیرانشهر
چهارمین جشنواره منطقهای نمایش خیابانی «زاب» با تجلیل از هنرمندان برتر و معرفی برگزیدگان هشت بخش تخصصی، پس از چهار روز اجرای آثار در فضاهای عمومی پیرانشهر به پایان رسید. این رویداد با حضور هنرمندانی از استانهای همجوار، میزبان مجموع ۸۴ اثر ارسالی بود که در نهایت ۱۲ اثر راهی مرحله رقابت شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، این رویداد هنری که با استقبال چشمگیر شهروندان و اهالی فرهنگ و هنر روبهرو شد، میزبان ۸۴ اثر ارسالی از استانهای مختلف کشور بود که در نهایت ۱۲ اثر پس از ارزیابی هیئت داوران به مرحله رقابتی راه یافتند. در این دوره، هنرمندانی از استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و ایلام به رقابت پرداختند.
برگزیدگان بخش طرح و ایدهدر بخش طرح و ایده، «پیام رستمی» برای نمایش «پیرهدار» از سنندج رتبه نخست را کسب کرد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هفت میلیون تومان جایزه نقدی گرفت. سید فریدون احمدی برای نمایش «وضعیت آبی و قرمز» از سنندج و پژمان شاهوردی برای نمایش «مخترع بیپول» از سقز بهصورت مشترک رتبه دوم را به دست آوردند و هر کدام پنج میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کردند.یوسف فتحی برای نمایش «گارینشین» از بوکان رتبه سوم این بخش را کسب کرد و امیر مهروند برای نمایش «کفش آرزوها» از تبریز شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان بخش کارگردانیدر بخش کارگردانی، کامران پیری برای نمایش «رویای من» از سقز رتبه نخست را به دست آورد. سید فریدون احمدی برای نمایش «وضعیت آبی و قرمز» از سنندج و نازیلا امینی برای نمایش «مخترع بیپول» از سقز به صورت مشترک رتبه دوم را کسب کردند و پیام رستمی برای نمایش «پیرهدار» از سنندج در جایگاه سوم قرار گرفت. همچنین بهناز قرطاسی برای کارگردانی نمایش «کفش آرزوها» از تبریز مورد تقدیر قرار گرفت.
برگزیدگان بازیگری مرد و زندر بخش بازیگری مرد، مبین پریزادی و سیوان رحمتی برای بازی در نمایش «رویای من» از سقز بهصورت مشترک رتبه نخست را کسب کردند.سرور رضایی برای نمایش «مخترع بیپول» از سقز و وریا شاکری برای نمایش «وضعیت آبی قرمزه» از سنندج رتبه دوم مشترک را به دست آوردند. لقمان شریفی برای نمایش «گارینشین» از بوکان و شایان بایزیدی برای نمایش «یک ۱» از پیرانشهر نیز بهصورت مشترک رتبه سوم را کسب کردند. جایزه ویژه بازیگری به سبحان سالک و بهزاد علیزاده برای نمایش «کفش آرزوها» از تبریز رسید و گروه بازیگران نمایش «پیرهدار» از سنندج شامل اشکان کمانگر، امین بهرامیان، کیوان آذرخش، رامتین فتحی، کیانوش زند سلیمی و مرصاد ابوالحسنی نیز مورد تقدیر قرار گرفتند. در بخش بازیگری زن، ساریه امینی برای بازی در نمایش «مخترع بیپول» از سقز رتبه نخست را کسب کرد. منیره صالحی برای نمایش «گارینشین» از بوکان رتبه دوم و صبا شهاب برای نمایش «خانهبهدوش» از بناب رتبه سوم را به دست آوردند.
معرفی برگزیدگان بخشهای فنیدر بخش فضاسازی، حمید حقی و حجت قاسمنژاد برای نمایش «O» از تکاب بهصورت مشترک برگزیده شدند. در بخش موسیقی نیز شنیا احمدی، شوخان ادهمی و زانا اسماعیلی برای نمایش «رویای من» از سقز بهعنوان گروه برگزیده معرفی شدند. وحید عبداللهی برای طراحی لباس نمایش «غول زباله خور» از همدان و سیده ژوانا احمدی برای طراحی پوستر و بروشور نمایش «وضعیت آبی و قرمز» از سنندج دیگر برگزیدگان بخشهای تخصصی این دوره بودند.بر اساس آرای اعلامشده، برگزیدگان بخشهای مختلف افزون بر تندیس و لوح تقدیر، جوایز نقدی تعیین شده برای هر بخش را دریافت کردند.
14:00 - 2 آبان 1405