مردم آذربایجان غربی باید از ظرفیت های اقتصادی بهره‌مند شوند

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی مردم آذربایجان‌غربی گفت: باید از ظرفیت‌های اقتصادی ایجادشده در استان بهره‌مند شوند و لازم است آثار سرمایه‌گذاری‌ها، واردات و فعالیت‌های تجاری در اقتصاد محلی نیز قابل مشاهده باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، سیدسلمان ذاکر در جلسه بررسی فرصت‌های اقتصادی مرز بازرگان، با اشاره به ضرورت هماهنگی میان بخش‌های مختلف اقتصادی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی تنها با یک اقدام یا تصمیم محقق نمی‌شود و مدیریت، برنامه‌ریزی و هماهنگی میان دستگاه‌ها باید همزمان در کنار یکدیگر قرار گیرد.وی افزود: شرایط موجود را باید به‌عنوان یک فرصت نیز دید؛ چرا که برخی موانع و طلسم‌هایی که در گذشته شکسته نشده بود، اکنون می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های جدید و تصمیم‌گیری مناسب برطرف شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس با تأکید بر ضرورت تدوین طرح‌های واکنش هوشمند گفت: وقتی برای یک موضوع اقتصادی مهلت‌های سه یا ۶ ماهه تعیین می‌شود، باید توجه داشت که در شرایط متغیر اقتصادی، ۶ ماه زمان زیادی است و ممکن است در این فاصله مسائل و اختلالات جدیدی ایجاد شود.ذاکر تصریح کرد: طرح‌های مدیریت مخاطرات اقتصادی باید فعال، سریع و قابل اجرا باشند تا بتوانند متناسب با شرایط، واکنش مناسب را ایجاد کنند.
وی در ادامه با اشاره به موضوع سرمایه‌گذاری و واردات، خواستار مشخص شدن آثار واقعی این فعالیت‌ها برای استان شد و گفت: اگر رقم سرمایه‌گذاری یا واردات در حدود ۲۵۰ میلیون دلار مطرح می‌شود، باید مشخص شود این منابع و کالاها توسط چه مجموعه‌هایی وارد شده و سهم آذربایجان‌غربی از این ظرفیت اقتصادی چیست.نماینده مردم ارومیه در مجلس افزود: باید بررسی شود کالا یا سرمایه واردشده تا چه اندازه در داخل استان توزیع و مصرف می‌شود و آیا این ظرفیت در نهایت به رونق اقتصادی آذربایجان‌غربی کمک می‌کند یا صرفاً بخشی از منافع آن به استان‌های دیگر منتقل می‌شود.ذاکر تأکید کرد: مردم آذربایجان‌غربی باید از ظرفیت‌های اقتصادی ایجادشده در استان بهره‌مند شوند و لازم است آثار سرمایه‌گذاری‌ها، واردات و فعالیت‌های تجاری در اقتصاد محلی نیز قابل مشاهده باشد.وی در پایان با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت اقتصادی استان، ابراز امیدواری کرد روند استفاده از ظرفیت‌های مرزی و اقتصادی آذربایجان‌غربی با سرعت بیشتری دنبال شود و فرصت‌های جدید به بهبود شرایط اقتصادی و رفاه مردم استان منجر شود.
18:50 - 28 شهریور 1405